9 december 2019

Veckans stylist: Frida Nyburg

 

Vem är Frida?

Jag är 25 år gammal och nyinflyttad i Norra djurgårdsstad. Mina största intressen är skönhet och hälsa och det är både de jag jobbar med och spenderar tid på under min fritid. Ända sen jag var liten har jag varit intresserad av skönhetsbranschen och jag minns att jag brukade sitta och kolla i modetidningar på hur modellerna var sminkade när jag var barn.

Vad har du för relation till skönhetsbranschen?

Jag bestämde mig för ca 6 år sedan att utbilda mig till makeup artist och det gjorde jag på Linda Mehrens Makeup Academy som idag heter Makeup Academy by Dashl. Jag var riktigt nöjd med utbildningen och tycker att jag blev formad till den makeup artisten jag är idag. När jag var färdig med utbildningen fick jag jobb direkt för att det var en merit att man hade gått just Makeup Academy och den vägen är det! Nu har jag arbetat inom skönhet i över 5 år och jag älskar varje dag!

kollage-frida

Vad är ditt område på Dashl och i Beauty Baren på Sergels Torg?

Jag började på Dashl för knappt 3 veckor sedan och är super stolt över att vara en i teamet. Min huvuduppgift är att driva och ha ansvar över Beauty Baren i den nyöppnade H&M butiken på Sergels torg. Mitt mål är att ge service i världsklass och att varje kund som lämnar Beauty Baren ska ha ett leende på läpparna!

Det finns massor av nya behandlingar i Beauty Baren på Sergels torg. Vilka behandlingar skulle du som har stenkoll på utbudet, vilja lyfta fram lite extra?

Det bästa med Dashl är valmöjligheterna av behandlingar. Allt går alltid att lösa.
Mina tre favoriter är:

1. All About Brows: Shaping + Tint – Vem vill inte vakna upp varje morgon och känna sig fräsch och pigg? Därför älskar jag denna behandlingen! Formade bryn och färgade fransar är A och O i min vardagsrutin.
2. OPI Gel Polish Classic Manicure- snygga naglar är väl ett måste ? Jag älskar att kunna variera färg med årstid.
3. Evening Makeup- Att kunna ha valmöjlighet att bli sminkad innan jobbet, kanske inför ett viktigt möte eller som med denna behandlingen, efter jobbet påväg till en fest eller en AW. Det är lyx för mig!

 

Boka din tid på H&M Beauty Bar by Dashl Sergels torg här:

Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left