Vad är Dashl?

Hos Dashl kan du söka bland inspirerande looks skapade av olika hår- och skönhetsstylister runt om i landet och boka din nästa behandling. Vi samarbetar med hundratals utvalda hår- och skönhetsstylister så att du med trygghet ska kunna välja en stylist som du gillar och boka in din behandling.

Har ni en salong?

Nej, vi har ingen salong. Vi är en digital tjänst där vi har samlat hundratals utvalda hår- och skönhetsstylister runt om i landet så att du med enkelhet kan hitta en stylist som kan ge dig looken du eftersträvar, till en tid och ett pris som passar dig.

Hur bokar jag?

Du bokar din look i 3 enkla steg:

🔍 Sök och bli inspirerad
🙋🏻 Välj stylist och behandling
👍🏻 Book the look!

Är det sant att ni belönar era användare för varje bokning?

Ja! Vi på Dashl tycker att lojalitet ska löna sig. Därför får du som aktiv användare regelbundet olika typer av belöningar från oss hos alla våra partnersalonger och stylister.

Hur betalar jag för min behandling?

I samband med din bokning genomförs en förskottsbetalning. För att göra det ännu smidigare så registrerar du ditt betalkort så sparas informationen så att du slipper fylla i ditt kortnummer för din nästa bokning. Överföringen av information är krypterad för att öka säkerheten för dig som kund och Dashl tar inte del av dina kortuppgifter.

Vad gör jag om jag är missnöjd med min behandling?

Dashl är en digital marknadsplats för förmedling och bokning av skönhetsrelaterade tjänster och tar därmed inget ansvar för utförda tjänster. Därför ska alla anspråk gällande behandlingar och dess genomförande riktas mot salongen eller stylisten i fråga. Det är viktigt för oss att din upplevelse lever upp till dina förväntningar. Kontakta oss gärna på hello@dashl.se då vår målsättning är våra partnersalonger ska kunna erbjuda er en så bra upplevelse som möjligt.

Var är min bokningsbekräftelse?

Vi skickar en bokningsbekräftelse till din mejl. Du kan också hitta din senaste bokning under din profil på Dashl.se och du får även ett sms med en påminnelse dagen innan din bokning.

Varför ska jag skriva ett omdöme efter min bokning?

Omdömen och feedback ger värdefull vägledning åt andra kunder, dessutom hjälper det oss och våra partnersalonger och stylister att bli ännu bättre! Du lämnar omdömen genom att enkelt klicka på en av stjärnorna som motsvarar din upplevelse, så kan du därefter skriva en kort recension.

Hur avbokar jag en behandling?

Du kan avboka avgiftsfritt fram till 24 timmar* innan bokning genom att mejla oss på hello@dashl.se. Om du avbokar en behandling mindre 24 timmar innan bokning debiteras du för den totala avgiften för bokningen. *För paketbokningar, företagsbokningar och bröllopsbokningar gäller 7 dagar innan bokat behandlingsdatum.

Jag är intresserad av att få mer kunder via Dashl, hur gör jag?

Genom att bli en partner i Dashls nätverk blir du synlig och bokningsbar för alla våra användare. Det är superenkelt att gå med! Skapa ett stylistkonto hos oss och skicka din ansökan till oss. Läs mer om alla fördelar av att bli en partner i vårt nätverk här. Har du ytterligare frågor kan du kan även mejla oss på hello@dashl.se.

Jag är en influencer och är intresserad av ett samarbete med Dashl

Vi håller alltid utkik efter intressanta samarbeten. Mejla oss på hello@dashl.se och berätta lite mer om dig själv, länka till dina artiklar och sociala medier och berätta om hur du skulle vilja samarbeta med Dashl.