Om oss

Om Dashl

Dashl grundades i Stockholm 2016 av två kvinnliga entreprenörer för att digitalisera och modernisera skönhetsbranschen och göra den mer hållbar genom en tekniskt innovativ lösning.

Skönhetsbranschens explosionsartade tillväxt har gjort klimatet i branschen högst konkurrensutsatt vilket gjort det svårt för egenanställda (85% av skönhetsbranschens arbetsstyrka) att nå ut till nya kunder. Nio av tio som arbetar i branschen är kvinnor.

Samtidigt har branschen inte anpassat sig till dagens konsumenters behov av att kunna boka skönhetstjänster digitalt när och vart det passar dem. Avsaknaden av digitalisering har gjort att branschen varit ineffektiv och den höga efterfrågan frånkunder har inte matchat det utbud som finns, detta har även försatt konsumenter i en osäker situation gällandes kravställning och kvalitet på de tjänsterna som utförs.

Det vill vi förändra med Dashl.

Med fokus på hållbarhet och schyssta arbetsförhållanden har vi idag över 350 kvinnor som frilansar via Dashl, där de får möjligheten att arbeta flexibelt med ett yrke de brinner för, på sina egna villkor och samtidigt bli ekonomiskt oberoende. Samtidigt tillhandahåller vi konsumenter en möjlighet att upptäcka och boka verifierade skönhetsstylister till sig. De kan få skönhetsbehandlingar levererade till sig i hemmet eller på kontoret. Dashl har även Beauty Barer dit man kan droppa in för snabba skönhetsbehandlingar. Vi tillgängliggör skönhetsbehandlingar för alla!

Genom kompetensutveckling och tillhandahållandet av transparenta och säkra tjänster demokratiserar vi skönhetsbranschen och sänker trösklarna för nya talanger att ta sig in i branschen. Via Dashl Beauty Academy ger vi alla våra stylister möjlighet till att utbilda sig, vidareutveckla sig och lära sig nya tekniker och på så sätt tjäna mer. Som stylist på Dashl har man möjlighet till att utvecklas och höja sitt arvode baserat på sin erfarenhet. Vi formar framtidens arbetsplats genom inkludering och jämställdhet med visionen att inspirera kvinnor globalt att ta kontroll över sin karriär, bli ekonomiskt oberoende, öka sin kompetens samt arbeta flexibelt utifrån egna villkor.

Boka i 3 enkla steg

Sök behandling

Sök behandling

Välj behandling

Välj behandling

Boka tid

Boka en tid

Teamet

Vi söker alltid efter smarta och drivna personer som vill vara med och bygga vårt snabbt växande bolag. Kontakta oss på hello@dashl.se!

Arbilina Nissan
Arbilina NissanCo-founder & CEO
Nina Akbari
Nina AkbariCo-founder & COO
 Henric Larsson
Henric LarssonCo-founder & CTO
Victor Stodell
Victor StodellCo-founder & CXO
John Blomstedt
John BlomstedtBackend Developer
Lava Kerber
Lava KerberHead of Beauty Academy
Cynthia Mejia
Cynthia MejiaProduct owner
Elin Nyberg
Elin NybergOperations Manager
Bella Dashl
Bella DashlBooking specialist
Lina Åkerlund
Lina ÅkerlundHead of Growth & Expansion
Filippa Blom
Filippa BlomProject Coordinator & Establisher
Mina Azimnia
Mina AzimniaHead of Beauty Bar Operations
Sophia Heyne
Sophia HeyneBusiness Controller
Naz Foyston
Naz FoystonTalent Acquisition Manager
Roxana Majd
Roxana MajdBeauty bar Manager