Magnolia
5,0starstarstarstarstar5 omdömen

Bokningsbar

Hembesök

Område

Stockholm

Om

SENIOR STYLIST. Hej! Jag är Senior Stylist med över15 års erfarenhet i branschen. Mina frisörstudier gjordes på Burgården frisörskola i Göteborg och jag har därefter vidareutbildad mig hos Vidal Sasson, Toni&Guy och Oribe. Tidigare har arbetat internationellt med framstående salonger och som frilansare i Stockholm, Seattle och Lissabon. Jag har stor passion för hårstyling och mitt mål är att få mina kunder att känna sig som "1 million bucks"! Jag erbjuder för tillfället klippning och styling, vanliga uppsättningar och brölloppsuppsättningar. Dessutom tar jag stylist-uppdrag vid modevisningar och professionella fotograferingar, där jag bidrar med mina tidigare erfarenheter som chefsstylist för modétidningar och modevisningar.

Hår
Dam klippning, föning & styling
60 min, 1 200 kr (Hembesök)

Tvätta håret innan hembesöket. Resa i centrala Stockholm (innanför tullarna) är inkluderat i priset. Kontakta mig direkt för priser utanför tullarna.

Dam klippning, med rakbladsteknik
60 min, 1 200 kr (Hembesök)

Tvätta håret innan hembesöket. Resa i centrala Stockholm (innanför tullarna) är inkluderat i priset. Kontakta mig direkt för priser utanför tullarna.

Håruppsättning
80 min, 1 400 kr (Hembesök)

Jag ger dig först tips och idéer om vilka uppsättningar som passar dig och ditt hår. Om du har bilder med inspiration får du gärna skicka dem innan jag kommer eller visa på plats. För bästa resultat bör ditt hår vara tvättat dagen innan uppsättningen. Resa i centrala Stockholm (innanför tullarna) är inkluderat i priset. Kontakta mig direkt för priser utanför tullarna.

Runway show / Photo shoot: Styling & Håruppsättning
180 min, Från 3 600 kr (Hembesök)

I denna tjänst ingår 3 timmar styling och uppsättning innan modelljobb på modevisning eller fotografering. För bästa resultat bör modellernas hår vara tvättat och torrt innan styling.

Styling (blowdry, lockar, plattång)
45 min, 1 200 kr (Hembesök)
Bröllop
Håruppsättning brud
90 min, 2 800 kr (Hembesök)

Om du har bilder med inspiration får du gärna skicka dem innan jag kommer eller visa på plats. För bästa resultat bör ditt hår vara tvättat dagen innan uppsättningen. Priset inkluderar konsultation samt resekostnad inom tullarna (Stockholm). Kontakta gärna mig direkt för priser utanför tullarna.