Livestream, digitala events & plåtningar

Livestream, digitala events & plåtningar

Luta er tillbaka och låt Dashls makeup -och hår stylister göra er redo med studio makeup för alla tillfällen. Vare sig det gäller nya headshots, kampanj plåtningar, live stream och digitala events, ser vi till att ni är kamera redo!
Vi erbjuder flexibla upplägg helt efter era önskemål, vare sig det är en person eller flera personer som behöver stylas. Vi utför allt från snabba 15 min quick fixes, till fulla makeup looks och hårstylingar från grunden.

För mer information och offert, maila elin@dashl.se

Företagsevent

Företagsevent

Skäm bort dina kollegor! Boka Dashl Beauty Stations till kontoret. Perfekt för kick off, AW, julfest, sommarfest och andra företagstillställningar. Vi sätter upp skönhetsstationer på plats där vi erbjuder makeup och hårstyling till alla medarbetare på kontoret. Uppskattat av både kvinnor och män!

Kunder inkluderar: Klarna, Spotify, Google, Nordea, Santander, Fora

Kontakta mogeh@dashl.se

Events

Events

Vill du erbjuda mervärde till gäster på ditt event? Boka Dashl Beauty Stations till festen. Vi sätter skönhetsstationer på plats, och erbjuder alla gäster makeup, hårstyling eller manikyrer. Ett uppskattat sätt att engagera sina gäster och få spridning av sitt event. Alla behandlingar tar max 15 min så att vi hinner med så många gäster som möjligt.

Tidigare kunder inkluderar: H&M, Gina Tricot, Bubbleroom, Barrys Bootcamp, NA-KD

Kontakta mogeh@dashl.se

Fastigheter och bostadsrättsföreningar

Fastigheter och bostadsrättsföreningar

Gruppbokningar för fastigheter och bostadsrättsföreningar

Är ni en grupp på minst 5 personer som vill boka hem Dashl stylist? Kanske vill grannarn också passa på att boka in sig? Då kan vi erbjuda en grupprabatt där ni kan boka skönhetsbehandlingar till kraftigt reducerade priser.

Kontakta mogeh@dashl.se

Skicka förfrågan