Ange valfritt belopp eller inspireras av våra paket

Valfritt belopp
ELLER
Nail it!

Nail it!

395 kr

Med Gel Polish Classic Manicure får du snygga naglar med lackning som håller upp till 3 veckor! Behandlingen utförs på en av våra Beauty Bar by Dashl.

Brow rescue!

Brow rescue!

395 kr

Välformade bryn kan lyfta en hel look. Med Brows & Lashes duo behandlingen får du både formning och färgning av bryn och fransar. Behandlingen utförs på en av våra Beauty Bar by Dashl.

Be YOUtiful!

Be YOUtiful!

595 kr

Framhäv ditt vackraste jag med en skräddarsydd makeup och hårstyling. Glam inför festen eller en fräsch dagslook inför mötet. Framhäv ditt vackraste jag med en skräddarsydd makeup och hårstyling. Glam inför festen eller en fräsch dagslook inför mötet. Behandlingen utförs på en av våra Beauty Bar by Dashl.

Glam delivery!

Glam delivery!

1100kr

Varför stressa till salongen när salongen kan komma hem till dig. Luta dig tillbaka och boka hem en Dashl stylist som tar med sig sitt kit och skräddarsyr den perfekta makeup looken efter dina behov.

Glam delivery +

Glam delivery +

1800 kr

Varför stressa till salongen när salongen kan komma hem till dig. Luta dig tillbaka och boka hem en Dashl stylist som tar med sig sitt kit och skräddarsyr den perfekta makeupen och hårstylingen för det där lilla extra.