H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg
4,9starstarstarstarstar_half4914 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg

Område

Norrmalm

Adress

Drottninggatan 50, Stockholm

Om

Välkommen till H&M Beauty Bar by Dashl på Sergels Torg! Behandlingar vi erbjuder: Bryn & fransar, naglar, makeup och hårstyling! Öppettider: Vardagar: 10-19, Lördagar: 10-18, Söndagar: 11-18.

Naglar
Mini-Mani (only polish)
20 min, 175 kr (På salong)

Lackning med H&M Polish. Behöver du en formande och nagelvårdande behandling rekommenderar vi H&M Classic Manicure.

MAN-icure
20 min, 195 kr (På salong)

Formning, filning, putsning och behadling av nagelband. Avslutas med vårdande nagelolja (inget lack).

Classic Manicure
45 min, 345 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med H&M Polish. Avslutas med vårdande nagelolja.

OPI Gel Polish Classic Manicure
45 min, 395 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling.

OPI Gel Polish Classic Manicure + Removal
60 min, 495 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!). Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling. Har du gjort naglarna med gellack på en annan salong ska du istället boka "OPI Gel Polish Manicure + Removal Gel Polish from OTHER SALON"

OPI Gel Polish Manicure + Removal Gel Polish from OTHER SALON
75 min, 545 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) som gjorts av en annan salong än Dashl. Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling.

OPI Luxury Spa Manicure (without polish)
60 min, 495 kr (På salong)

En riktigt lyxig och avslappnande OPI Pro Spa behandling som ger en maximal fuktboost till dina händer och nagelband. Inkluderar vattenbad, filning, rengöring av nagelband, hand och arm skrubb, handmassage, nagelbandsolja.

OPI Luxury Spa Manicure
75 min, 615 kr (På salong)

En riktigt lyxig och avslappnande OPI Pro Spa behandling som ger en maximal fuktboost till dina händer och nagelband. Inkluderar vattenbad, filning, rengöring av nagelband, hand och arm skrubb, handmassage, lackning med H&M Polish, nagelbandsolja.

OPI Luxury Spa Gel Polish Manicure
90 min, 745 kr (På salong)

Obs! Har du redan gellack på naglarna så behöver du lägga till Removal separat. En riktigt lyxig och avslappnande OPI Pro Spa behandling som ger en maximal fuktboost till dina händer och nagelband. Inkluderar vattenbad, filning, rengöring av nagelband, Gellack lackning, hand och arm skrubb, handmassage, nagelbandsolja.

Removal Gel Polish
15 min, 100 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!). Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Obs! om du inte gjort din existerande gellack hos Dashl, boka istället: Removal Gel Polish from OTHER SALON

Removal Gel Polish from OTHER SALON
30 min, 150 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) som gjorts av en annan salong än Dashl. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil.

Extra: Nail Art, 2 nails
5 min, 50 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Nail Art, 4 nails
10 min, 100 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Nail Art, 6 nails
15 min, 150 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Nail Art, full set
20 min, 200 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Nail Fix
15 min, 50 kr (På salong)

Lagning av 1 nagel där gellacken lossnat. Borttagning av kvarvarandre gellack på en nagel+ Formning, filning, putsning, behadling av nagelband, lackning med OPI Gel Colour (gellack) på en nagel. Boka 2 stycken om det är två naglar etc.

Trainee: OPI Gel Polish Classic Manicure
60 min, 200 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Observera att det är en trainee som utför din behandling och att den därför tar längre tid än en vanlig behandling och att reklamation inte gäller.

Trainee: OPI Gel Polish Classic Manicure + Removal
90 min, 250 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!). Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Observera att det är en trainee som utför din behandling och att den därför tar längre tid än en vanlig behandling och att reklamation inte gäller.

Trainee: H&M Classic Manicure
60 min, 150 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med H&Ms egna lack. Avslutas med vårdande nagelolja. Observera att det är en trainee som utför din behandling och att den därför tar längre tid än en vanlig behandling och att reklamation inte gäller.

Bryn & Fransar
Brow Express
15 min, 225 kr (På salong)

Formning av ögonbryn med tråd eller pincett.

Brow Tint
10 min, 125 kr (På salong)

Färgning av ögonbryn.

Brow Lift
55 min, 695 kr (På salong)

Den trendigaste skönhetsbehandlingen just nu! Permanent bryformning. Behandlingen inkluderar även form och färgning av bryn samt vårdande keratin. Hållbarhet på brow lift är mellan 4-10 veckor och påverkas av hud, hårkvalitet och skötsel.

All About Brows: Shaping + Tint
20 min, 300 kr (På salong)

Brynbehandling där färgning, formning och styling av ögonbrynen ingår.

Lash Tint
15 min, 175 kr (På salong)

Färgning av ögonfransar.

All About Brows & Lashes: Shaping + Tint of Brows & Lashes
30 min, 395 kr (På salong)

Behandling för ögonfransar och ögonbryn som inkluderar färgning av bryn och fransar samt formning och styling av bryn.

Lash Lift + Tint + Keratin
60 min, 845 kr (På salong)

Permanent fransböjning inklusive ögonfransfärg och en keratinboost för fransarna. Keratin reparerar fransarna och ger en fin och frisk glans. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor då effekten försvinner i takt med den naturliga fransens tillväxtprocess.

Lash Lift & Brow Lift Duo
90 min, 1 345 kr (På salong)

En kombinationsbehandling för dig som vill ha permanent snygga bryn och fransar. Behandlingen inkluderar de två hetaste skönhetstrenderna, lash lift och brow lift samt färgning av bryn och fransar. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor och brow lift 4-10 veckor. Hållbarheten beror på hud, hårkvalitet och skötsel.

Brows & Lashes Luxe: Includes Lash lift + Tint + Keratin & Brow Shaping + Tint
80 min, 995 kr (På salong)

Kombinationsbehandling för dig som vill ge dina ögon och bryn fullt fokus! Behandlingen inkluderar permanent fransböjning, fransfärg, keratinboost för fransarna, brynfärg, brynformning och styling av brynen.

Threading Face - Full face
30 min, 325 kr (På salong)

Trådning av hela ansiktet: haka, överläpp och kinderna.

Threading Face - One area
10 min, 175 kr (På salong)

Trådning av ett område. Välj ett område av: haka, överläpp eller kinderna.

Hår
Express Blow Out - short hair
15 min, 175 kr (På salong)

Föning & uppfräschning av ditt hår (utan tvätt). För dig med hår kortare än axlarna. Har du längre än axellångt hår eller tjockt hår rekomenderas det att du bokar "Express Blow Out - long hair" för bästa resultat. Observera att ett tillägg om 150 kr extra tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Express Blow Out - long hair
30 min, 295 kr (På salong)

Föning & uppfräschning av ditt hår (utan tvätt). Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Wash & Blow Out - short hair
35 min, 345 kr (På salong)

Tvätt & fön av ditt hår. För dig med hår kortare än axlarna. Har du längre än axellångt hår eller tjockt hår rekommenderas det att du bokar "Wash & Blow Out - long hair" för bästa resultat. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Wash & Blow Out - long hair
45 min, 445 kr (På salong)

Tvätt & fön av ditt hår. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hairstyling - 30 min
30 min, 295 kr (På salong)

Lockar, plattning eller flätor - låt dig inspireras av våra looks! Har du långt eller väldigt tjockt hår alternativt vill göra en mer avancerad look rekommenderas det att du bokar "Hairstyling- 45 min". Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hairstyling - 45 min
45 min, 445 kr (På salong)

Lockar, plattning eller flätor - låt dig inspireras av våra looks! Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair Updo - 45 min
45 min, 445 kr (På salong)

En uppsättning av ditt hår - låt dig inspireras av våra looks! Har du långt eller väldigt tjockt hår alternativt vill göra en mer avancerad uppsättning rekommenderas det att du bokar "Hair Updo- 60min". Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair Updo - 60 min
60 min, 595 kr (På salong)

En uppsättning av ditt hår - låt dig inspireras av våra looks! Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Extra: Hair Wash
15 min, 150 kr (På salong)

Hårtvätt bokas endast i samband med hårstyling.

Extra: Hair Mask & Scalp Massage
10 min, 100 kr (På salong)

Hårmask och skalpmassage bokas endast i samband med hårtvätt.

Makeup
Express Makeup - Day
30 min, 395 kr (På salong)

En dagsmakeup look - perfekt att boka inför arbetsdagen! Observera att lösögonfransar inte ingår.

Evening Makeup
45 min, 595 kr (På salong)

En fullständing makeup look - perfekt inför festen! Observera att lösögonfransar inte ingår.

Natural Glow Makeup: Vegan
45 min, 595 kr (På salong)

Fräsch makeup look med fokus på lyster och bas från Estelle & Thild. Vårdande sminkprodukter vars noga utvalda nyanser ger ett naturligt intryck och en hälsosam lyster! Vegansk. Observera att lösögonfransar inte ingår.

Hair & Makeup 60 min
60 min, 645 kr (På salong)

30 min makeup + 30 min hårstyling. En lätt makeup look och en enklare hårstyling. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair & Makeup 75 min
75 min, 795 kr (På salong)

45 min makeup + 30 min hårstyling. En festmakeup och en enklare hårstyling. Välj hår 45 min om du vill ha en håruppsättning. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair & Makeup 90 min
90 min, 945 kr (På salong)

45 min makeup + 45 min hårstyling. En festmakeup och en hårstyling alternativt håruppsättning. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Extra: Fake lashes
10 min, 100 kr (På salong)

Lösögonfransar bokas endast i samband med en makeup.

Extra: Moisturizing Facial Mask
10 min, 100 kr (På salong)

Ansiktsmask bokas endast i samband med en makeup.

Bröllop
Bridal Makeup
75 min, 995 kr (På salong)

Brudmakeup inklusive fransar. Konsultation ingår ej.

Bridal Hair
75 min, 895 kr (På salong)

Hårstyling eller håruppsättning. Konsultation ingår ej.

Bridal Hair & Makeup
135 min, 1 800 kr (På salong)

Hår och makeup för brud. Lösögonfransar är inkluderade i priset. Konsultation ingår ej.

Bridesmaid Makeup
60 min, 695 kr (På salong)

Lösögonfransar är inkluderade i priset.