H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg
4,8starstarstarstarstar_half1325 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg

Område

Norrmalm

Adress

Drottninggatan 50, Stockholm

Om

Välkommen till H&M Beauty Bar by Dashl på Sergels Torg! Behandlingar vi erbjuder: Bryn & fransar, nagelbehandlingar, makeup och hårstyling! Du kan komma in till oss innan jobbet för att fixa naglarna, en tvätt & fön, hårstyling och makeup innan ett möte, AW:n eller festen. Tillfällig öppettider fr.o.m 19 mars 2020 måndag-lör 11-17 & sön stängt

starstarstarstarstar

Soraya M, 30 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Anna Å, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd, noggrant och snyggt! Bra service.

Maja A, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättebra service och bra resultat. Mycket nöjd

Maja A, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Amanda N, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Kajsa N, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Sophie M var heeelt fantastisk! Hon gjorde otroligt fina lockar som höll hela kvällen och en super fin sminkning som också satt som berget för min 30års fest med Studio54 tema. Hon var väldigt mån om vad jag ville ha och hade sen fria händer att uppnå det vilket hon gjorde strålande. Kan varmt rekommendera att gå hit, jag kommer definitivt göra det igen

Hanna T, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket professionell och trevlig.

Lisa G, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Carin L, 29 mar 2020
starstarstarstarstar

Linnea S, 29 mar 2020
starstarstarstarstar

Elin W, 29 mar 2020
starstarstarstarstar

👍🏼👍🏼Alltid toppen

Therese O, 29 mar 2020
starstarstarstarstar

Inez B, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Marika L, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Alltid ett nöje att gå till Roxana!!

Katja A, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Fin fina naglar

Annamaria G, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Hannah C, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Toppen!

Nadya G, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Rosa M, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Michelle A, 27 mar 2020
starstarstarstarstar

Shiva är så duktig! <3 Mina bryn har aldrig sett bättre ut.

Victoria M, 27 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Anna E, 27 mar 2020
starstarstarstarstar

Sara J, 27 mar 2020
starstarstarstarstar

Catrin G, 27 mar 2020
starstarstarstarstar

Rojina T, 27 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna H, 27 mar 2020
starstarstarstarstar

Amazing! The professional is great, I feel really beautiful after my treatments. I recommend to all my friends

Andressa B, 26 mar 2020
starstarstarstarstar

Andra gången Shiva fixar mina bryn och jag är så nöjd! Hon är professionell, varm och ger en härlig salongsupplevelse. Nästa gång kommer jag även göra lashlift. Rekommenderar henne varmt!

Christina B, 26 mar 2020
starstarstarstarstar

Maria K, 26 mar 2020
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 25 mar 2020
starstarstarstarstar

Maja LO, 25 mar 2020
starstarstarstarstar

Bästa Shiva! snabb å proffsig

Stine S, 25 mar 2020
starstarstarstarstar

Mikaela E, 25 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Trevlig bemötande.- jättebra hjälp med val av färg.

Kata B, 25 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Caroline E, 24 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Caroline E, 24 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Caroline E, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och bra resultat!

Jeanette S, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Sarah S, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Eva L, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Ghazal M, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 24 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Ulrika N, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Johanna A, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Sophie L, 24 mar 2020
starstarstarstarstar

Blev jättenöjd!

Amanda E, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Fick superfint resultat vid lash lift. Är riktigt nöjd och så grym och trevlig personal!

Isabelle E, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Erika VJ, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Tack Shiva!

Anna S, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Jonna L, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna M, 22 mar 2020
starstarstarstarstar

Stephanie C, 22 mar 2020
starstarstarstarstar

Fixade bryn och fransar hos Shiva. Supernöjd!

Anna H, 22 mar 2020
starstarstarstarstar

Jätte bra!

Claudia S, 22 mar 2020
starstarstarstarstar

Lovisa A, 21 mar 2020
starstarstarstarstar

Jätte duktig!!

Julia M, 21 mar 2020
starstarstarstarstar

Blev så sjukt nöjd! Kände mig så himla fint bemött av Shiva ❤️

Molly E, 21 mar 2020
starstarstarstarstar

Soraya M, 21 mar 2020
starstarstarstarstar

Matilda L, 20 mar 2020
starstarstarstarstar

Tack!

Linnea C, 20 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt bra och snyggt gjort.

Disa K, 19 mar 2020
starstarstarstarstar

Underbar, höll i typ 3v!

Maja B, 19 mar 2020
starstarstarstarstar

Malvina H, 19 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Elin S, 18 mar 2020
starstarstarstarstar

Roxana - Så nöjd, tack!

Maria F, 18 mar 2020
starstarstarstarstar

Jenny B, 18 mar 2020
starstarstarstarstar

Suzanne L, 18 mar 2020
starstarstarstarstar

Lika nöjd som vanligt! 👌

Emma L, 18 mar 2020
starstarstarstarstar

Nathalie K, 18 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Fick komma 20min sent, lite stressad när hon gjorde brynen. Helt okej, men inte lika bra resultat som sist jag var inne.

Victoria E, 18 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Fideli L, 18 mar 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Jättetrevlig och blev jättenöjd med färgerna. Nailart lite ”kladdig”, inte så raka linjer.

Edith G, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och duktig!!

Laura L, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Yurie C, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Roxana var perfekt som vanligt!

Lovisa S, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Ida J, 16 mar 2020
starstarstarstarstar

Åsa H, 16 mar 2020
starstarstarstarstar

Lidia var otroligt trevlig, duktig och proffsig! Fantastiskt! 😍🌟

Hanna A, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Viki är grym! Jag är supernöjd!

Houri M, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande och mycket nöjd med resultatet av min nagelbehandling. Kommer snart tillbaka..

Helena B, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Lovisa A, 15 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Annika F, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Nina W, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Superduktig!

Moa Ö, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Adeline S, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Otroligt fint och noggrant jobb! Så nöjd😍

Anna N, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 15 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Anna P, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Leila T, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Leila T, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Toppenjobb av Roxana. Igen!! 🤩

Katja A, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Njöd

Cecilia B, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevligt bemötande och kul att stylisten kom med egna idéer! Naglarna blev jättefina, är super nöjd!

Karin B, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Superbra som alltid 💖

Julia A, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Excellent!

Maria G, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättebra

Lilly B, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Lidia var jättenogrannn.

Åsa S, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki is the best stylist I have found so far for manicure. Really excelent job.

Silvia LR, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Ege Su IC, 13 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Josefin S, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Frida K, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Sofie, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och noga!

Inga S, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och skicklig manikyrist som ger bra råd!

Åsa Ö, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevlig

Sarah W, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Har nog aldrig fått en så bra gelmanikyr som av Lydia. Hon till och med så till mig hur jag exakt skulle ha händerna under lampan. Ska boka tid med Lydia igen när det blir aktuellt. Tack!

Kristina K, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Noggrann, trevlig och erfaren.

Malin T, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevligt bemötande. Så nöjd med resultatet!

Kicki L, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Snabb o bra resultat

Lisa E, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd, Vicky är en stjärna👌

Helena L, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Flavia C, 12 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Sofia C, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Superbra service! Chevy var en pärla och brynen blev superfina. Fick bra tips också så kommer definitivt tillbaka.

Diana S, 12 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Camilla H, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd! Proffsigt och trevligt bemötande och framför allt var hon väldigt noggrann.

Erica R, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd!

Vendela S, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Super trevlig personal och väldigt bra service. Lyssnade på vad jag hade för önskemål och resultatet blev perfekt!

Emmelie W, 12 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Maria A, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Elin J, 12 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Ylva E, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Jovana var väldigt noga och jag är supernöjd med min manikyr!

Albina A, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna M, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Jenny A, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med behandlingen! Rekommenderar varmt, noggrann och berättade hela tiden vad hon gjorde och vad nästa steg skulle vara.

Therese F, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt bra bemötande och naglarna blev jätte fina. Och hållt väldighet bra!

Linnea T, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Bra bemötande och proffsig, väl utförd manikyr.

Carmen MR, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Super proffsig och vänligt mottagande!

Karin W, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Cajsa W, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Rojina T, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Susanne B, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Gaby O, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Matilda J, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Clara E, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och snabb

Sarah W, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Rebecca J, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Superbra! Erfaren frisör

Tiam T, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna-carin L, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Linn S, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Så duktig stylist! Jag fick en helt perfekt kvällsmake up. Den var lite åt det mer extrema hållet enligt mina önskemål och hon gjorde det så bra. Det kommer att bli fler bokningar!

Jessica B, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Elsa G, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Great experience!

Gemma W, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Honamik S, 9 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Johanna V, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Första gången med Shiva, Roxanna var sjuk. Men jag är lika nöjd med Shiva, hon var så noga och gjorde mina naglar superfina!

Erika VJ, 8 mar 2020
starstarstarstarstar

Sofia J, 8 mar 2020
starstarstarstarstar

Super

Nadya G, 8 mar 2020
starstarstarstarstar

Andrea H, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Camilla S, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Cecilia A, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna E, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna E, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Denize C, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Så duktig och trevlig, jättefina naglar 🙏🏽

Vanessa C, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Alexandra W, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Thanks for a great time! Last minute change of person, but have beautiful fingers now again. :)

Kelsi S, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Amanda G, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Toppen! 5/5 till Shiva!

Jennifer R, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Malin J, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Så braaa! Som alltid!

Nadya G, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Cecilia R, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Karolina var 10/10.😊Vi var på H&M Drottninggatan

Katarina, 7 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Jätte nöjd med naglarna. Trevlig personal.Minus för att man inte kunde hänga av sig ytterkläderna och att alla stylisterna hade skrynkliga rockar .

Helen W, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Sandra A, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

FANTASTISK

Alexandra S, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Sara R, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Helena S, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Ege Su IC, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Vanessa, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt seviceminded, vänlig och duktig!

Eva, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevlig, noggrann och effektiv!

Anna N, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Så duktig, trevlig och lyssnade verkligen på vad jag ville ha och skapade magi med mina bryn! Rekommenderar starkt❤️

Wilma L, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevligt bemötande och proffsigt jobb! Jättenöjd med mina naglar!

Clara B, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

mycket trevlig!

Kerstin L, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Minna H, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Enkelt och smidig behandling. Blir vanligtvis lätt irriterad runt ögonen men har inte alls fått någon irritation eller utslag efter behandlingen.

Kübra Ö, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Super star!! Thanks

Aurore B, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Jeanette P, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Anneli P, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Janina A, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Erika S, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Shiva var supertrevlig och gjorde ett toppen jobb, är så nöjd med mina fransar och kommer definitivt tillbaka :)

Hanna LB, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Superduktig tjej, väldigt ödmjuk och trevlig. Jag går jättegärna tillbaka till henne i framtiden.

Alev Y, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig personal, noggrann och duktig på naglar, supernöjd!

Lina E, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Aziza S, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Duktig

Ellinor S, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Linnea S, 4 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Emma J, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Jag är supernöjd med mina ögonbryn :)

Mariia A, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Matilda O, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Elina L, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Magnolia var superduktig och trevlig! Kommer definitivt tillbaka snart!

Lena H, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Maria Y, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Rebecca L, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket proffsig

Sussi T, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Sofia K, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättebra tack!

Victoria H, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Shiva är superduktig. Är väldigt nöjd med både färgning och formning av ögonbrynen.

Jelena A, 4 mar 2020
starstarstarstarstar

Sofia H, 4 mar 2020
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Filade ner mina naglar alldeles för mycket, även fast jag sa väldigt tydligt att jag ville behålla dom långa!

Gabriella K, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Nicole H, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt vänlig, lyhörd och effektiv stylist. Är mycket nöjd med resultatet och kommer att boka återbesök.

Kristine R, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd! Jag kommer tillbaka snart!

Ida Å, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Perfekt.

Erika B, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Berit G, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Det var bra tack

Victoria H, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättebra bemötande, proffsigt och gick snabbt. Kommer gå tillbaka dit igen :)

Anna J, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Sara L, 3 mar 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Bra

Gabriella O, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Bäst!

Claudia S, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

<3

Taynah O, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Superbra och snyggt !!

Frida S, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra!

Eva N, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Jenny W, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Manuela V, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Sara EE, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Anna Maria A, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Sari K, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Evelina L, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Evelina L, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Så gulliga tjejer som är så duktiga på att få en att känna sig välkommen. Proffsiga och jag är alltid jättenöjd när jag går därifrån.

Maria F, 2 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Fina naglar. Tack!

Annamaria G, 1 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Sandra S, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Isabelle VGS, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevlig personal, superhärlig stämning och jag kom därifrån med väldigt fina naglar. Kommer aldrig gå någon annanstans framöver!

Ulrica L, 1 mar 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Behandlingen och resultat var jag nöjd med men stolen jag satt i var så galet obekväm för nacken. Kändes ok från början men efter 80 min så fick jag väldigt ont i nacken och det sitter kvar även nu efter tyvärr. :(

Erika Ö, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Välkomnande och professionell lash lift. Kan varmt rekommenderas!👌

Emma H, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Martina S, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Tack det var jättebra, förutom att naglarna blev fina var handmassagen grym!

Anita B, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Shiva var bäst!

Maiphuong V, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Linnéa B, 1 mar 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Receptionen var inte så serviceminded när jag kom. Stylisten var inte så försiktig vilket resulterade i sveda och torra ögon. Resultatet blev som förväntat.

Mikaela G, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Alexandra D, 1 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Trevlig och duktig

Laura L, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Verkligen jättenöjd! Så duktig tjej som gjorde mitt hår grymt fint!

Sophia U, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Ursula O, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

jag är super nöjd med min behandling Bra bemötande och duktig personal tack 🙏

Katia C, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Jessica E, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Karolina var hur bra dom helst! Trots att det verkade mycket Stressigt då hon tog hand om (minst) ytterligare en kund samtidigt var hon hur lugn och trevlig som helst. Och resultatet (färg, ögonfransar) blev jättefint.

Yasmine C, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Birgitta O, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Daniela VL, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Very happy of the result, Karolina was so kind and professional thanks to her

Caroline SF, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Lite kallt i lokalen, men annars mycket bra.

Gia U, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Min första gång hos er! Så nöjd, fick bra vägledning på vad jag skulle välja, blev fantastiskt fint resultat

Francina O, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Caroline H, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Pima P, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Tack, supernöjd med naglarna... as usual❣️

Banafsheh N, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Janna P, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Ena C, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Superbra!

Ulrica L, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Hannah C, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Camilla S, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Anna K, 28 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Väldigt proffsig ooch duktig!

Helena K, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd! ⭐️

Lisa L, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Vicky made sure to take care of my hands and the nails are amazing now!

Charlotte L, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Så duktig och förtroendeingivande, jättenöjd med brynen!

Christina B, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Toppen! Trevligt och det blev superfint.

Alexandra S, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Trevlig personal. Bra bemötande, kommer fortsätta gå till Shiva för formning och färgning av mina ögonbryn

Maria L, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Excellent service! Vassiliki did a great job with my manicure and Shiva was fast and to the point making my eyebrows!

Lila R, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Super trevlig personal. Supernöjd.

Dilek B, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Veronica G, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd!

Michelle A, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva är alltid lika härlig och duktig!

Piia Ä, 28 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Maja T, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Snabbt, smidigt och proffsigt! Väldigt nöjd!

Emelie S, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Naglarna blev super fina! De var lika trevliga som vanligt på salongen.

Anita M, 28 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Blev jättebra!

Jessica H, 28 feb 2020
starstarstarstarstar

Roxana är verkligen bästa!

Johanna A, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Julia W, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Josefin W, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Josephine L, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Jill H, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd! Tack! Nu hoppas jag bara att det håller, första gången hos er :)

Helena R, 27 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Good quick service

Carmel N, 27 feb 2020
starstarstarstarstar_border

fint handlag , trevlig tjej, enda minus stökig miljö runt omkring

Marie Ö, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Noggrann och trevlig!

Isabelle B, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Roxana är bäst på naglar i Sverige!

Maja Å, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Lisa N, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Sandira N, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Amanda W, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Lin E, 26 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Filippa H, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Toppen resultat!

Therese O, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Lovisa H, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva jag älskar dig ❤️❤️❤️

Ka E, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Professional, tentative and personable.

Elyse N, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Cornelia SN, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva är grym!

Lydia O, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Emma L, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Lina H, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Sarah S, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Sofia N, 26 feb 2020
starstarstarstarstar

Lydia O, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Ronja B, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Mari K, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt duktig stylist, noggrann och trevlig! Är supernöjd och kommer definitivt tillbaka!

Anna M, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Nina R, 25 feb 2020
starstarstarstar_borderstar_border

bra behandling och resultat men ngt stimmigt och rörigt i salongen

Simon H, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättebra,Vänligt ,snabbt och resultatet blev toppen, Nöjd och glad

An IT, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Tycker shiva är superbra!

Emmi L, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva gav ett väldigt positivt intryck, hon var proffsig och samtidigt lättsam med massa härlig humor. Tack! Vi ses igen :-)

Kristin D, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Sandra B, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Anna M, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Sara CB, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt proffsig och trevlig! :) Kommer definitivt tillbaka.

Caroline L, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Ivana V, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Emelie L, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Emelie L, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättebra behandling och trevligt bemötande.

Ulrika S, 24 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Fina lockar och det gick väldigt snabbt och smidigt. Dessutom riktig trevlig! Tyvärr höll inte lockarna så bra utan släppte framåt kvällen. Kan dock vara till största del för att jag bad om att inte använda så mycket spray.

Lina J, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Lovisa M, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Diana, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Superduktig, höll tiden och mycket noggrann

Helena L, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika grym och trevlig!!

Jenny B, 24 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Linda V, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Supertrevlig och bra bemötande, naglarna blev grymt fina!

Elin S, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Lyn D, 24 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Jättenöjd med naglarna men15 minuters försening är för mycket på min lunchtimme.

Anna-lena M, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt bra! Varit hos five five nails innan och... WOW vilken skillnad. Tusen tack! Jag fyllde dock aldrig i newbie koden för att få rabatt på första besöket. Kan jag använda den nästa gång?

Carin L, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

supertrevlig personal och bra resultat

Elina U, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Maria A, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Tack! Lika suveränt som alltid.

Nina W, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Bronwynn W, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Blev såå nöjd med färgen på mina ögonfransar🥰

Jenny E, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Elsa S, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

The result isn’t very precise, I loved it !

Marina O, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Frida S, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Giulia P, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Helt fantastisk!

Elin A, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Super duktig!

Julia M, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Erika G, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Toppennöjd med både bemötande och hårstyling! Högsta betyg!

Anna S, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Linda was absolutely amazing and she did such a great job. I was nervous and a bit stressed and she just made me feel so comfortable and the result was amazing. She really made me feel like a bride and the make up lasted so well. I can’t recommend her enough. Absolutely the best!

Elisabeth G, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Katarina S, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd som vanligt. Roxana gör alltid ett fantastiskt jobb med mina naglar!

Katja A, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Caroline H, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Maria H, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Bäst!

Claudia S, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Stefanie S, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd som vanligt!

Vendela S, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Jag är jätte nöjd med behandling, Krestina var jätte fint och snällt ville jätte gärna komma igen.

Sumoo AQ, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

H&M Beauty Bar by dashl - toppen miljö, toppen frisör Angelica!

Diana, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Fantastisk behandling hos Shiva! Blev super nöjd.

Malvina H, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Livia J, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Coy F, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Livia J, 21 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Sanna F, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

som vanligt, så känner jag mig super fin :-)

Catharina L, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Bronwynn W, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Bästa Shiva klona henne🙋‍♀️🙋‍♀️

Jessica H, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Perfekt resultat!

Jasmine M, 21 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Toppen! Det blev lite fel färg men det löste den proffsiga tjejen.

Kristine F, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Ulrika K, 21 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Shiva var himla duktig och trevlig!

Lisa C, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Charlotta M, 21 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Jen C, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Jennifer M, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Agnes H, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevlig bemötande och super bra service + mycket nöjd med resultat!!

Alina S, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Roxane, Tack för ännu en toppenmanikyr! Så glad att jag hittat dig som är så grundlig och mån om att göra ett riktigt bra jobb. Ses igen om sådär tre veckor/Maria

Maria F, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig, duktig, informativ och omtänksam!

Anna T, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Bästa Vasiliki, sååå duktig. Kommer tillbaka!!!!

Katarina R, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva snabb och proffsig, otroligt bra bemötande

Stine S, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

2:a gången hos Roxanna och mkt nöjd!

Sofia N, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig upplevelse och supernöjd med resultatet!

Nina FR, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Andrea H, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Proffsigt och fint resultat. Trevligt bemötande också!

Caroline M, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd efter min manikyr hos Shiva idag. Snyggt resultat och trevligt bemötande! Kände mig ompysslad.

Helena B, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Julia S, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Cecilia R, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Friendly, quick & competent.

Martina W, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt! :)

Soraya M, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva är fantastisk

Lisa F, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Bäst! Som alltid!

Nadya G, 19 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Camilla H, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Sara EE, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Sarah W, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Sophie var jätteduktig och trevlig!

Cajsa H, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Trevlig o duktig tjej! Rekom henne varmt :)

Heidi C, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd!

Carolin S, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Sååå nöjd, Sophie är så sjukt duktig!!

Minna H, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt bra!!!

Louisa M, 18 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Dock besviken att jag valde tid för att få en specifik stylist men ändå fick en annan.

Nathalie H, 18 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Nettan L, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Ida B, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Hon gjorde mig snabbt fredagsfin i håret.

Andrea R, 18 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättefint resultat av underbart duktig lashlift-specialist! Kände mig väl omhändertagen och är mycket nöjd med resultatet!

Kristina K, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Effektiv och fin behandling, och fantastiskt bemötande!

Kristina K, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Frida L, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Är alltid så nöjd! Min gellack håller i upp till 1 månad! Vasilike e bäst!

Annica C, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Fanny HK, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Edina K, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Alexandra CDS, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Sara EE, 17 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Joanna A, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Roxana fixade mina naglar helt perfekt!

Parisa A, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt noggrann och jätteduktig person som genomförde min behandling. Har redan rekommenderat till flera vänner!

Sofia F, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Emma L, 17 feb 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Stylisten var jättetrevlig och duktig på att locka med locktång. Dock hade jag bokat blow out, vilket är lockar med rundborste som man blåser ut med. Det blev inte bra, så det fick bli locktång istället... Om jag hade vetat det hade jag inte bokat blow out. Men mycket trevlig stylist!

Celine A, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki är noggrann, duktig och mycket trevlig. Rekommenderar henne till alla!

Elsa T, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Jessica C, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Louise J, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Mikaela J, 17 feb 2020
starstarstarstar_borderstar_border

-

Malin K, 16 feb 2020
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Fick vänta 45 min

Emma F, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Karolina var supertrevlig och duktig! Väldigt professionell.

Sanna L, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Snabb, lyhörd och jätteduktig! Blev väldigt nöjd med resultatet.

Matilda L, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva var fantastisk!! Jag hade trasiga, korsade fransar när jag kom, pga en annan sämre Frans stylist. Shiva gav mig bra råd och gjorde dem fina. Jag kommer fortsätta göra lash lift hos Shiva! ❤️

Erika VJ, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Så snygga bryn!

Ida G, 16 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Catrin G, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki 💕👑💯

Linda L, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Hanna J, 16 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Trevlig stylist och fransarna blev så fina!

Sara J, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Mycket noggrann och förstod vad jag ville ha. Kommer definitivt att gå tillbaka!

Marika J, 16 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Linnéa W, 16 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Anna E, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Vasja P, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd som alltid på Drottninggatan 50😍

Erika VJ, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Emili, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Elin W, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Nina W, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Linnea S, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Roxana är fantastisk som alltid! Väldigt noggrann och det märks att hon verkligen kan det hon gör.

Linda M, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Blev väl omhändertagen och jättenöjd med resultatet!

Katarina B, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Super som vanligt <3<3 Älskar mina naglar

Sara R, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd med lashlift hos Denise! Gjort lashlift tidigare men inte fått lika fint resultat förut som jag fick nu, supernöjd!

Jeanette E, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Amazing! Denise var SÅ duktig <3

Taynah O, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Katrin G, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Maja T, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Ytterligare en behandling av Shiva. Mycket nöjd även denna gång.

Suzanne L, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Emma J, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Jag blev jätte nöjd med både bryn och brynfärgningen. Jätte trevlig personal:)

Daniela T, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Superbra manikyr av Vasiliki. Rekommenderas!

Camilla B, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd med fransar och bryn. Rekommenderar verkligen att gå till Shiva!

Josefin L, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Ulrika W, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Amazing service and results, next time I'm in Stockholm I Will definitely go again, Bethan

Bethan T, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva på Beauty Bar på sergelstorg var riktigt grym. Jag är supernöjd.

Elin HL, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva var superdukig på att tråda brynen. Effektiv och väldigt trevlig. Kommer fler gånger☺

Diana S, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Matilda L, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Isabelle N, 13 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Bra behandling men den drog över tiden lite grann.

Anna C, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Superfina fransar, tack Karolina!

Jessica B, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Är jättenöjd!

Isabella G, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Helena S, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Maria Å, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Karin S, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

super nöjd!

Anna Maria A, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Great manicure

Vanessa, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Sandra A, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd!

Åsa E, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Supergullig och proffsig!

Amanda H, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Evelina U, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Jonna L, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Veronica G, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Roxana gör som vanligt ett fläckfritt jobb. Så nöjd!

Susanne S, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Janine H, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Alexandra D, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Elsa G, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Jessica, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

BEST!

Anna H, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Rebecka A, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt noggrann och duktig tjej på Sergels torg! Superbra!

Camilla G, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva som gjorde min behandling är så fantastisk. Så proffsig och med ett perfekt resultat. Jag är så nöjd.

Jessica B, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig, snabb och bra service!

Gabriella M, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Allt var perfekt

Farideh R, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Väldigt noggrann och duktig! Fick veta att mina naglar är väldigt tunna och att det är bättre att pausa med shellack och låta naglarna vila. Ett ärligt råd uppskattas alltid! :)

Sahra T, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Anneli L, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Elisabet G, 11 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Sandra S, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Kristina H, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

She was very detailed and did a wonderful job!

Megan L, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Tack Vasiliki 👌

Sara G, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Jeanne BK, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Inga S, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Fick perfekta ögonbryn, Shiva är en riktig brynqueen.

Veronica G, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd med Angelica

Sofia J, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Blev jättenöjd med både form, lack och trevligt bemötande! Mina senaste naglar höll sig fina i hela 3v så hoppas på samma resultat även denna gång 🙏🏼 Kan varmt rekommendera Shiva!!

Kim G, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Jeanne BK, 10 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Väldigt nöjd med mina bryn hos Shiva

Petra J, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Louise W, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Frida K, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättebra!

Ylva W, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Viki ä bäst! Jag är jättenöjd!

Houri M, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättebra.

Nawres A, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Otroligt nöjd med resultatet!

Mia T, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Toppen, som alltid!

Johanna A, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Anita A, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Matilda O, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Cajsa W, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättebra trevlig personal jag är nöjd med min behandling!! ❤️

Marva J, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Gjorde Gellack med nail art för första gången och är så nöjd! Tack Vasiliki!

Cynthia HM, 8 feb 2020
starstarstarstarstar

Nathalie G, 8 feb 2020
starstarstarstarstar

Therese O, 8 feb 2020
starstarstarstarstar

Mina, 8 feb 2020
starstarstarstarstar

Natalia C, 8 feb 2020
starstarstarstarstar

S å d u k t i g ❤️!

Banafsheh N, 8 feb 2020