H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg
4,9starstarstarstarstar_half4555 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg

Område

Norrmalm

Adress

Drottninggatan 50, Stockholm

Om

Välkommen till H&M Beauty Bar by Dashl på Sergels Torg! Behandlingar vi erbjuder: Bryn & fransar, naglar, makeup och hårstyling! Öppettider: Vardagar: 10-19, Lördagar: 10-18, Söndagar: 11-18.

starstarstarstarstar

Supertrevliga och nöjda med behandlingen

Annika L, 24 jun 2021
starstarstarstarstar

Hanna J, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Sofia F, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Så NÖJD! Proffsig och behaglig. Definitivt mitt nya go-to-place.

Kajsa H, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Lina H, 23 jun 2021
starstarstarstar_borderstar_border

Det var helt ok men stylisten upplevdes frånvarande och lite rörigt. kändes inte så lyxigt. Men naglarna finns inget att klaga på

Hanna H, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Celine W, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Lika nöjd som alltid!

Jennifer L, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Emelie N, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd

Johanna J, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Alltid nöjd 🙏🏼

M L, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Camilla S, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Camilla S, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Caroline H, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Sara D, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Rebecca J, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Great customer service and quality! Amanda did a great job reshaping my brows and I would definitely recommend her the and place to everyone that wants a cheap threading (for Stockholm standards) with great results!

Robert-marian S, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Sonika S, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Marika L, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Ulrika S, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Mirta D, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med både behandling och service

Anna S, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd! Snabb och professionell!

Louise E, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

nya glada naglar, stort tack Lidia :)

Elisabet A, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Josefin L, 21 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Caroline D, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Alexandra W, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Erika V, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Erika V, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Asta S, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppenbehandling av jättebra personal.

Carin F, 20 jun 2021
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Hej! Jag önskar reklamera min manikyr då det redan efter 1 dag har gått bort gellack på 3 naglar

Alice J, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Maria Vittoria P, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Michaela A, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Malin M, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna M, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Elisabeth G, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Charlotte M, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Erinda var mycket trevlig och professionell

Noor A, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Proffsig stylist och perfekt resultat!

Åsa L, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Älskar Erinda’s jobb. Så kreativ. Super nöjd med dagens behandling

Lina E, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Susanna H, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Väldigt fina bryn! Supernöjd ;-)

Alexandra AMW, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Natashia Grace SR, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Trevligt och proffsigt bemötande, dessutom med ett väldigt bra resultat - jag är jättenöjd och kommer gärna åter!

Anna W, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Nandi N, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Marianna K, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Caroline E, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Cecilia R, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Linnea S, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Isabelle A, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Alexandra W, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

LIdia 💯

Kristina B, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

trevlig å snabb

Stine S, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Ellinor S, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd, känner mig sommarfin!

Sofia O, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Jätte nöjd och fint bemötande 🍒

Helena O, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Johanna A, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Isabelle N, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Maria W, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna E, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Elin S, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Sara R, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Ulrika H, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Ida O, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Taynah O, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Stephanie C, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Hi there 🌸 Always accurate and precise. I am very pleased with the result! I love Monika's made browlift 😍 I will definitely come back to Monika. I highly recommend. GREETINGS ☀️🥰 Anna

Anna P, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Superbra!

Joanna F, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Great service!

Victoria S, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Jag säger bara wow! Resultet var bättre än förväntat och tjejen som gjorde Lash Liften var supertrevlig och duktig!! Kul, kommer definitivt tillbaka för fler behandlingar.

Anna-maria G, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Sara H, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Marika L, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

TOppen!

Sofia H, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Monika är supertrevlig och slår alltid mina förväntningar. Kände mig så otroligt vacker.

Saranda A, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Supertrevlig! Jätteduktig och varsam! Toppen resultat - som vanligt!

Elin B, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd! Jättefina naglar, trevligt och proffesionellt bemötande!

Fanny S, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Johanna E, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppenbehandling av Lidia!

Katja A, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Kseniia G, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Så trevlig och omtänksam

Ulrika B, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Hilda G, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Monika gjorde ett jättefint jobb! Stolen var dock ordentligt obekväm.

Sara R, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Sophie did a really good job on my lash and brow lift. I thought they weren't able to be saved by she did a really good job and they look so amazing it is changing my life!! She was also really helpful and friendly in giving tips about my brows and the aftercare of it. I'm definitely coming here again for my next treatments!

Danika G, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Nicole H, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Helene O, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Evelina C, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Bianca G, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Hanna W, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!

Ida Å, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Rebecca N, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Ebba F, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Otroligt proffsig! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jenny E, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Carina E, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Lovisa F, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Ida V, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Amazinh

Nilima V, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Erica H, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Hanna B, 12 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Annica G, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Caroline H, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Fredrik Z, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Åsa T, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna H, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Jag var jätte nöjd

Nasrin A, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Klara A, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Rania M, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Olga was nice, quick, and meticulous and made my nails beautiful. I'm super happy with the result and will def book her again!

Julia S, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och pratglad på ett positivt sätt.

Anaga KH, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Monika är väldigt kunnig och trevlig, man kan lita på att man får ett jättebra resultat hos henne oberoende av behandling :) har tidigare gått på lashlift hos andra och blivit väldigt besviken.

Dina S, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Mycket professionell och kunnig stylist! Mycket bra bemötande!

Ruza L, 10 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Catharina L, 10 jun 2021
starstarstarstarstar

Åsa T, 10 jun 2021
starstarstarstarstar

Carmen MR, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Rebecka H, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna B, 9 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Stella K, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Viktoria R, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Evelina M, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Hanna K, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Julia K, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Linnea G, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Fn D, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Lidia är ett proffs som sätter stor stolthet i sitt arbete. Hennes noggrannhet och finish är "on top"

M L, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Cristine B, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Linzi G, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Lotta R, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Superbra!

Joanna F, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Jill S, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Parasto K, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Cristina V, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Tamara S, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Sarra C, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Emma L, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Caroline T, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

grymt bra som vanligt Lidia

Elisabet A, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Supergullig personal och bra resultat! :)

Karolina B, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Johanna B, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Mimmi M, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Sara F, 7 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Cissi N, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Elin S, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Superbra!

Joanna F, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk! Så nöjd och så trevligt bemötande och det blev så fint!

Marie T, 7 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Jessica L, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Veronica G, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna E, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Tone K, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Amelie B, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Mycket lyhörd och duktig!

Anna L, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Karolina S, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Johanna A, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

super nöjd

Camilla L, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Laura W, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Mirta D, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Mimmi E, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Leila T, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Jenny E, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Hanna VE, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Emma VR, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Matilda H, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk mysig och duktig tjej som utförde jobbet, så nöjd

Kikki W, 4 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Agnetha R, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Jättetrevligt bemötande, underbar behandling och fantastiskt resultat!

Erika J, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Super, Lidia på Dashl Sergels torg är grym!

Ida K, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Elin H, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Sara W, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna F, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Cecilia R, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Frida K, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Maria-joão H, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna K, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Carina J, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Cynthia P, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Lidia 👍🏻

Kristina B, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Karolina S, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Leia M, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Sofie N, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Josefine DD, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Amandine L, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Isolina F, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Erinda var så gullig och så duktig. Kommer definitivt boka tid igen!

Ebba C, 2 jun 2021
starstarstarstar_borderstar_border

Jätte trevlig tjej 😊

Azize E, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Ingela N, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Ellinor S, 2 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Liv F, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Monika did an excellent job!! She really listen to what I wanted and did an excellent job. I was very happy with my bridal hair and make-up! 🥰 👌

Laura SP, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Älskade henne!

Paula D, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Anne-marie S, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Hon var jätteduktig och trevlig.

Solveig F, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Edit S, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Pegah P, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Går hos bästa Jovana , noga och så trevlig 🌸

Helena E, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd

Malin B, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Johanna E, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag gjorde en lashlift hos Amanda och blev SÅ nöjd! 10/10 proffsig och så duktig! Kommer boka snart igen!

Cecilia F, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Karolina S, 31 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Caroline H, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabelle G, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Nandi N, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna L, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Dewi Sartika H, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Lina E, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Linda B, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Mikaela SM, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Fillie SA, 30 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Josefine E, 29 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Supernöjd och jag kommer tillbaka, det som drar ner betyget är att naglarna inte målades ordentligt längst ut.

Jessica H, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Lidia är alltid lika fantastisk!

Alexandra B, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Ann-louise J, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Alexandra L, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabelle G, 29 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemötande. Noggran behandling. Positiv stämning. Nöjd & glad!

Charlotte H, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Lisa P, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Ulrika A, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Annika H, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Best of the best! 🌟 Tack Lidia‼️

Katja A, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd!

Jennifer L, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Daniela D, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd!

Kim R, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Jannike F, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och kände mig trygg!

Saskia FL, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Lina E, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Great! Caroline was wonderful, love my lashes

Hannah C, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Linnea L, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Första gången jag var hos Karolina, mycket trevlig, noga och duktig. Gjorde en browlift har tjocka bryn och blev väldigt nöjd 😄

Ayla M, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Superfint resultat! Trevlig och proffesionellt!

Michaela W, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

JÄtte bra

Sara F, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Maria P, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Lucia S, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Bianca G, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Såå nöjd igen! Trevligt bemötande.

Helena B, 26 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Lisa M, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Emma W, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Emma L, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Rebecca E, 26 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Toppen bra!

Rania M, 26 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Carina T, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

En mycket fin timma och jag är tveklöst nöjd med stylingen. Christina var i nyssnade, lättsam och noggrann. Många stylister "gör för mycket"och då blir jag" sminkad istället för vackrare". Christina hanterade denna balansen galant. Tack från Christina Bengtsson

Christina B, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Det var första gången jag testade Lash Lift + Tint + Keratin och jag blev så nöjd med resultatet, ögonfransarna blev så fina! Sophie var otroligt proffsig och lugn.

Hanna H, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Alltid omsorgsfullt och professionellt, känns tryggt och blir snyggt!

Sofia O, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Nanne K, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättebra

Lisbeth W, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Ebba BB, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Linda V, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Rebecka O, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Sofie M, 24 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Carin M, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Moa L, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Evropi K, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Mycket bra och trevlig

Isabelle R, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Trevlig personal och snabbt fixat. Bra läge

Frida B, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Sofie W, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Linnea S, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Beatrice K, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd med mina nya naglar - Lidia är grymt bra o jag ser redan fram emot nästa besök

Elisabet A, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna E, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Kajsa H, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag är som alltid supernöjd! Den här gången var jag hos Lidia som fixade superfina sommarnaglar till mig och gav mina nagelband extra mycket uppmärksamhet, vilket behövs efter en vinter! 😻🙌🏼👌🏼

Adelina P, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt! Tack för hjälpen att få känna mig så vacker på min speciella dag. Lyhörd, omtänksam, noggrann- jag är sååå nöjd! Rekommenderas varmt!

Elin B, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Super!

Anna S, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk!

Karolina S, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Trevlig och noggrann!

Lisa W, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Sara M, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd, duktig stylist som var mycket informativ o trevlig.

Ewa J, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Såå nöjd, Sophie är så duktig, jättefint bemötande

Lotta D, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Mycket nöjd! Kommer definitivt att komma tillbaka till Lydia! Duktig, nogrann och mycket trevlig! Tusen tack!

Emma G, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Helt magiskt besök och så fint resultat. Längtar redan till nästa gång

Emma F, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Karolina M, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Edit S, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Maria E, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Mimmi W, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Very polite and professional! Will come back many times!

Elin B, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt!

Patrycja, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Therese M, 20 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Suzanne I, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Floriana A, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

M L, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Caroline A, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Tack Jovana 💯

Sofia E, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Mycket trevlig och kunnig!

Nina Ö, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Leila T, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Malin Å, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Tog bort mitt gel lack, noggrann behandling

Monica Y, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Carmen MR, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Ewa O, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Ida H, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Ida J, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Linnea P, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Rana B, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Nicole H, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Toppen en jättegullig tjej blir fler bokningar

Anne-marie S, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Superbra och trevlig personal!

Eva K, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Väldigt noggrann och är nöjd med färg och form! Kommer gå hit igen😍

Christina M, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Perfect! 👌🏼

Joanna L, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Elin W, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Emma F, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Erinda var toppen; effektiv, professionell och resultatet blev otroligt bra!

Elin JA, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Åsa T, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Kajsa E, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Gabriela, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

OMG, I’m so happy with my brows and lashes

Malin H, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Victoria H, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Nora K, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Finaste naglarna jag haft på länge :)

Johanna S, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Lidia was super nice and I really love my nails after a visit!

Tetiana K, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Nandi N, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabelle H, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Jätte trevlig och duktig stylist. Kommer gärna tillbaka 😊

Kersti B, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Maria A, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Ayla M, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna E, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättebra, lyhörd och duktig väldigt nöjd med resultatet!

Veronica NW, 16 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Astrid T, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Sara R, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Louise B, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Kat G, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabelle N, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Jätte nöjd med mina bryn! Och jätte trevliga!

Maryam K, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Veronica G, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Sophie was incredible! She did my make up and beachy waves with care and exactly how I wanted. Plus she was super friendly and nice!

Radvile S, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Elsa G, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Johanna E, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Jätte noga och lyssnade på mina önskemål! Otroligt nöjd!

Nea W, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Alexandra L, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Karolina S, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Anita Ö, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Perfekt resultat och trevligt och proffsigt bemötande!

Erica H, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Hanna A, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Lidia gör som vanligt ett toppjobb‼️

Katja A, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Elnaz F, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Henrietta O, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabel N, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Nora L, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Victoria H, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

Du gjorde ett kanon jobb!! Vi fick en otroligt lyckad dag och jag fick många komplimanger för hår och makeup . Kommer verkligen rekommendera dig!!

Heléne B, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

JÄttebra!

Andrea S, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Perfekt, jag är nöjd 😊

Rasha K, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Madeleine VW, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Superbra och superfint resultat!

Louise K, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd över resultatet.

Johanna H, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Emma G, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Tack för att ni ordnade upp det!! Nu är resultatet super

Caroline L, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Toppen!

Lovisa S, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Rafaela E, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Emma L, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Karin E, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Heléne B, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Johanna S, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Cecilia R, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Sara W, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Mirta D, 11 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Huwida O, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Johanna E, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd med Sophie!

Melina B, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Francisca L, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

JÄtte bra !!!

Malin J, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag fick väldigt bra behandling av Sophie, hon var noggrann och formade mina bryn precis som jag ville ha dem.

Anuradha A, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Naima A, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Hanna L, 11 maj 2021
starstarstarstarstar

Alexandra G, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Den var toppen en jätteduktig tjej, har bokat en tid om ca 3 veckor igen

Anne-marie S, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Edit S, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd!! Aldrig haft så snygga naglar & hon förstod exakt min vision!

Stina Q, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Sara SS, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

My nails look amazing! Erinda did an amazing job! :)

Samantha B, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Super Denise! Tack

Samantha Ö, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Stephanie C, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Elin W, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Joanna K, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Heléne B, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Rabia U, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Polona, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Trevlig och fina naglar

Erica H, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Linda B, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Rebecka O, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Ulrika N, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd när jag går till min favorit, Lidia!! 😍

Jennifer L, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Edit S, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Marika L, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd med resultatet. Trevlig stylist!

Helena B, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättebra som alltid tack dashel

Nilofar K, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Hanna K, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Sophie är proffs! Rekommenderar verkligen!

Fanny W, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Lina H, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Alexandra L, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Amazing service

Kat G, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

SÅ duktig!!

Ida W, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Elin H, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Jessica T, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Supergullig, lyhörd, noggrann och omtänksam. Jättenöjd med mina bryn.

Caroline S, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Bästa stället i stan, Camilla är underbar! 🙌🏾

Amal H, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

En härlig känsla efter nagelvård och nya härliga och glada färger - tack Lidia för en, som alltid, superb timme.

Elisabet A, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt! Sophie är bäst på ögonbrynen!

Sofia L, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag hade inga förväntningar på lash/brow lift men jag är verkligen nöjd. Jag fick en fin form och färg och ett supertrevligt professionellt bemötande. Tack för upplevelse och resultatet.

Nike P, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Anita, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Fint, hållbart resultat

Lisa E, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Megan L, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Filippa H, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Är så nöjd med min gellack-mani hos Lidia! Noggrann, effektiv och superfint resultat, det blev bättre än vad jag hoppades på. Lidia tog verkligen hand om mig och ansträngde sig för att måla så att det ska hålla länge, eftersom hon vet att jag använder händerna mycket och slarvar lite med dem. Och det funkar. Rekommenderar!!!

Julia S, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna M, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Annika H, 4 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Väldigt trevlig tjej som gjorde det. Dock kände jag inte att jag fick det resultat jag hoppades på för brynen.

Madeleine E, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabelle G, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Nicole W, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Anastasia A, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Är väldigt nöjd!

Linda A, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Väldigt bra och proffsigt!

Joanna F, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Elin H, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Trevlig, noggrann och väldigt duktig!!! +++++++

Sandra S, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Clara B, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Petra B, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Julia W, 2 maj 2021
starstarstarstarstar

Jenny W, 2 maj 2021
starstarstarstarstar

Maja F, 2 maj 2021
starstarstarstarstar

Josefine DD, 2 maj 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd!

Therese L, 2 maj 2021
starstarstarstarstar

Petra S, 2 maj 2021
starstarstarstarstar

Marianna K, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Nöjd!

Sabrina J, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Cajsa W, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Lika nöjd som alltid, finns ingen som gör så bra naglar som Roxanna

Malin M, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Karen, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Josefin S, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Superbra och trevligt!

Joanna F, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Grymt jobb av Lidia!!

Katja A, 30 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Tugce M, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Sofia E, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Frida L, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Matilda P, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Denise är så himla duktig. Äntligen hittat en bra å duktig stylist. Så nöjd! 😍

Peyvand V, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Toppenbra!

Sara SS, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Jag har hopplösa naglar men Livia var så otroligt noggrann och det blev superfint! Jättenöjd

Sandra B, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Astrid P, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Karolina W, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Camilla S, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Sofie U, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Jovana är helt fantastisk och så duktig! Är så så nöjd

Sali A, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Alltid trevliga och noggranna!

Agnes N, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Martina S, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Noggrann och mjuk på hand.

Elora B, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Jenny L, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Sheida R, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

M L, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Mycket proffesionellt Nöjd med resultatet!

Carina T, 29 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Ulrika H, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Super nöjd som alltid🥰!! Shiva är så duktig

Tanja H, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Jätteduktig stylist!

Natasha A, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Helen R, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Jovana is a star manicurist! Always so happy when visiting her!

Ewa O, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Rebecka R, 28 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Johanna F, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

Cecilia R, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

Annica E, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

Jannike F, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

Frida N, 26 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Agnetha R, 26 apr 2021
starstarstarstarstar

Ulrika L, 26 apr 2021
starstarstarstarstar

Supernoga och duktig manikyrist! Jag är helnöjd!!!

Eva L, 26 apr 2021
starstarstarstarstar

Clara S, 26 apr 2021
starstarstarstarstar

Noor A, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

Yas A, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

Alexandra A, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

hade braw lift hos Amanda. Jag är supernöjd! 🤩

Tugce M, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Isabelle O, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Sophie är noggrann, kommunikativ och alltid ett strålande resultat. Super nöjd!

Melina B, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Anna E, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Super trevligt personal och jag är nöjd 👌⭐️

Jasminka, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Isabelle H, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Linda S, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Bianca G, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Olivia LW, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Josefine C, 24 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Katarina G, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Lidia är så duktig och trevlig. Det var min första manikyr nånsin men inte den sista. Jag är så himla nöjd och kommer jättegärna tillbaka! Tusen tack 🌸

Samantha B, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Felicia W, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Nicole H, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Jättetrevlig personal och superfint resultat!

Tiina V, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Karolina är så trevligt och gör ett grymt jobb alltid så glad av resultatet

Caroline SF, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Ida H, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Ida H, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Stylisten var riktigt duktig! Jag är supernöjd med dagens behandling.

Katarina S, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Ines C, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Vera DC, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Åsa J, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Duktig, trevlig och noggrann!

Anna T, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Alexandra L, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Otroligt nöjd med mina naglar! Var första gången jag gjorde detta på över ett år, och mina naglar (och nagelband) var i helt fruktansvärt skick. Med tålamod, kärlek och skills löstes detta snabbt och lätt till mina nuvarande drömnaglar som jag inte längre behöver gå runt och skämmas över. Så pepp på mitt abonnemang som medför att jag har möjlighet att byta färg varannan vecka och upprätthålla denna nya standard på mina fingrar. Tack! <3

Julia S, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Trevlig och proffsig!

Danielle K, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Matilda P, 21 apr 2021
starstarstarstarstar

Isolina F, 21 apr 2021
starstarstarstarstar

Linn S, 21 apr 2021
starstarstarstarstar

Marianna K, 20 apr 2021
starstarstarstarstar

Thank you very much ♥️She was really nice and kind and she was trying for the best results and I appreciated her !!!!

Liza S, 20 apr 2021