H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg
4,9starstarstarstarstar_half2062 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

H&M Beauty Bar by Dashl Sergels Torg

Område

Norrmalm

Adress

Drottninggatan 50, Stockholm

Om

Välkommen till H&M Beauty Bar by Dashl på Sergels Torg! Behandlingar vi erbjuder: Bryn & fransar, nagelbehandlingar, makeup och hårstyling! Du kan komma in till oss innan jobbet för att fixa naglarna, en tvätt & fön, hårstyling och makeup innan ett möte, AW:n eller festen. Tillfälliga öppettider pga Covid19: Mån-fre 10-19 (Naglar, Bryn & Fransar) Lör 11-18 (Naglar, Bryn & Fransar, Makeup & Hår) Sön 12-17 (Naglar, Bryn & Fransar, Makeup & Hår)

starstarstarstarstar

Anna VB, 5 aug 2020
starstarstarstarstar

Malin M, 5 aug 2020
starstarstarstarstar

Perfekt som alltid! Tack Vicky 😃

Anna S, 5 aug 2020
starstarstarstarstar

Marika L, 5 aug 2020
starstarstarstarstar

Jag är som alltid supernöjd! Jag har flyttat och monterat och byggt ihop massa möbler så mina händer och naglar var i ett fruktansvärt skick när jag kom dit. Roxana räddade mina händer och mina naglar ser fantastiska ut och jämna! Så nöjd! 😍😍😍

Adelina P, 5 aug 2020
starstarstarstarstar

Martina S, 5 aug 2020
starstarstarstarstar

Nathalie G, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Johanna A, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Det var toppen som vanligt! Bra atmosfär och sjukt bra kvalitet! 👏👏👏 Lidia är bäst!

Olga B, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Petra N, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd! Kan verkligen rekommendera Isabella!

Amanda L, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevlig tjej Shiva! Superduktig och snabb - jättenöjd!

Kicki T, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Rebecka J, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd. Hon var duktig och mjuk på handen oxå så det blev aldrig obehagligt vid ögonen.

Karolina E, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Vicky var proffsig, snabb, rekommenderade färg och hur jag ska vårda mina nagelband hemma. Supernöjd!

Petra B, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Elmira M, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Gjorde lashlift hos en gullig tjej som heter shiva och jag vart så nöjd😊😊 Tack för grym service!

Mecide E, 4 aug 2020
starstarstarstarstar

Bra bemötande och mycket skicklig!

Johanna HF, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Natalie N, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Maria W, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Marina S, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Snabbt å proffsigt!

Agnetha R, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Klara L, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Henrietta O, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd!

Jenny F, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Jättegrym, jag är så nöjd! Och dessutom väldigt trevlig stylist

Sandra S, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Lidia var jätteduktig!

Anna F, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Maria H, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra omhändertagen! Jättenöjd med resultatet

Julia K, 3 aug 2020
starstarstarstarstar

Elin W, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Blev jättefint, både färgen och formen!

Cecilia A, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Ida P, 2 aug 2020
starstarstarstarstar_border

Alma A, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Sofie Å, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Jag är såååååå nöjd🙏🙏🙏 Viki är grymt👍👍

Houri M, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med behandlingen! Trevlig och noggrann.

Annicka W, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Nina W, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd jag blev med mina ögonbryn och ögonfransar.

Carina H, 2 aug 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika bra service varje gång jag kommer dit.

Maria L, 1 aug 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd med mina naglar

Lisa N, 1 aug 2020
starstarstarstarstar

Amanda was great and threaded my eyebrows exactly how I wanted

Fifi B, 1 aug 2020
starstarstarstarstar

Dashl är bäst!!! Alltid perfektion👌🏼

Erika VJ, 1 aug 2020
starstarstarstarstar

Huwida O, 1 aug 2020
starstarstarstarstar

Sara EG, 1 aug 2020
starstarstarstarstar

Malva O, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

VÄldigt duktiga och snabba+noggranna.:)

Natali B, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Cecilia F, 31 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Anna W, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Alltid så nöjd!

Nicole H, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Lina S, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Maud M, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Jättebra och trevligt bemötande! Kanske inte de skönast stolarna men mycket nöjd med behandlingen och resultatet!

Helena P, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Maria A, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

Victoria H, 31 jul 2020
starstarstarstarstar

always nice time with Vasiliki

Ivana V, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd med behandligen och stylisten!kommer tillbaka👍🥰

Roxanna M, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Farzaneh H, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Fatemeh M, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Fatemeh M, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Farzaneh H, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Victoria G, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Avslappnad, varm och kunnig.

Kayla L, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Maria P, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd. Shiva som jag var hos verkade väldigt duktig och framför allt grymt trevlig. Supernöjd med fransar och bryn!

Jessica N, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Var hos Lidia och blev supernöjd! Hon är så noggrann och duktig. Rekommenderar starkt! (Gjorde gellack)

Karolina S, 30 jul 2020
starstarstarstarstar

Josefine H, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Bästa ögonfransfärgningen nånsin, fick fatt i var enda ögonfrans ✨☺️

Fanny L, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Isabelle G, 29 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Susanna F, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd med mina naglar och återkommer nästa gång jag kommer till Stockholm!

Camilla W, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Gjorde gellack hos Karine. Noggrann och grundlig. Är supernöjd!

Linda T, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Mycket duktig och trevlig Vicky! /

Mimmi L, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Trevlig bemötande och lyhörd. Jag vill komma igen. Tack!/Emelie

Emelie R, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Jessika R, 29 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Maria H, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Amanda på sergel (drottning gatan) är toppen! Trevlig proffsig och väldigt duktig!

Marianne K, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Lisa H, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

Shiva gjorde ett riktigt toppenjobb och var proffsig, effektiv och mycket trevlig. Kommer absolut boka detta igen!

Therese G, 29 jul 2020
starstarstarstarstar

ALdrig fått så fina naglar tidigare, varken här eller hos annan

Sofia H, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Du gav uppmärksamhet på detaljer och gav goda förslag. Jag var nöjd med de slutliga resultaten.

Diana D, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Jana G, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Johanna R, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Isabella A, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Vicky är så duktig :)

Taynah O, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Cecilia P, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Paola M, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Jätteduktig tjej! Lyssnade in önskemål och resultatet blev bra.

Emma S, 28 jul 2020
starstarstarstarstar

Lidia är så trevlig och duktig🌟💅🏽 Varit lika nöjd båda gångerna!

Isabelle E, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

JÄTTENÖJD MED HELA BESÖKET OCH RESULTATET :)

Antonia W, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

Linnea DS, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

Katja A, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

JÄttenöjd!!

Sara F, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

Maria L, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

Toppenbra och gullig tjej!

Petra E, 27 jul 2020
starstarstarstarstar

Rizwangul M, 27 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Jennie K, 26 jul 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd! Kommer absolut tillbaka igen!

Isabella N, 26 jul 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt

Lovisa S, 26 jul 2020
starstarstarstarstar

Emma S, 26 jul 2020
starstarstarstarstar

Julie N, 26 jul 2020
starstarstarstarstar

Silvia LR, 25 jul 2020
starstarstarstarstar

Proffsigt & supersnygga, perfekta naglar. Tack!

Anja D, 25 jul 2020
starstarstarstarstar

Veronica G, 25 jul 2020
starstarstarstarstar

Blev supernöjd efter mitt besök!

Anna S, 25 jul 2020
starstarstarstarstar

Shiva! Fantastisk som vanligt. Syns om 4 veckor igen.

Diana P, 25 jul 2020
starstarstarstarstar

Rebecca N, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

noggrant och professionellt

Jola F, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Evelina L, 24 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Duktig pch skönt att hon inte pratade så mycket

Anna B, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Eline A, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Great!

Mikaela L, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Emma K, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Ipack H, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Emelie L, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Vicky gjorde ett grymt jobb och jag är väldigt nöjd med mina naglar👌

Camilla B, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd. Behandlades första gången med Lash Lift men stylisten förklarade proceduren utförligt under behandlingen. Kändes tryggt och proffsigt.

Alexandra Ö, 24 jul 2020
starstarstarstarstar

Linn S, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Vicky is always very precise and kind. I am very happy with my nails.

Stephanie P, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Dianah Z, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Min första nagelbehandling och jag är väldigt nöjd med bemötande, behandling och slutresultatet.

Malin CW, 23 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Jättebra! Hon var noga och tog en nagel i taget. Jättenöjd!

Mirre Y, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd, var hos Ayse. Kommer tillbaka!

Mia H, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Klara F, 23 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Jonna T, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Super!

Isabelle B, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Sara W, 23 jul 2020
starstarstarstarstar

Great :)

Frida S, 23 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Annica S, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Julie N, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Som alldeles nya som spontant ”hoppade” in på en brynplock blev vi fantastiskt fint mottagna! Vi fick mycket information kring behandlingen och tips om hur vi själva kunde göra sen. Min dotter fick komplimang för sina bryn redan innan trots ”buskar” och felplock hemma och hon kände sig fin redan från början. Bra pris och proffsigt bemötande! Supertrevlig och duktig tjej! Vi kommer definitivt tillbaka!! Tack! Anna Maller, dottern Maja

Anna M, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Isabella A, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Pebbles H, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd! Trevlig stylist!

Linn S, 22 jul 2020
starstarstarstarstar

Fick ett vänligt bemötande och behagligen genomfördes noggrant! Blev mycket nöjd!

Sarah C, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

SHiva är superduktig - jag är alltid nöjd när jag lämnar!

Caroline E, 21 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Noggrann och lugn

Kayla L, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Ayse är superduktig och noggrann. Andra gången jag gått till henne nu, naglarna ser fortfarande fina ut efter 3 veckor. Rekommenderas!

Sara R, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Mikaela K, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Ellinor S, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Lidia var fantastisk, jag rekommenderar enderar henne starkt 😃

Alexandra B, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd! Kommer definitivt tillbaka!

Tindra A, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Kelly M, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Bästa manikyren hos Lidia

Malin N, 21 jul 2020
starstarstarstarstar

Gjorde en brow lift his Shiva och är supernöjd! Hon var noga med färg och kollade att jag var med på vad som hände under tiden. Himla trevligt var det också!

Karin S, 21 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Samanta, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Hanna F, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Amanda H, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Mattias D, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Louisa M, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Victoria H, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Ronja B, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Gjorde brow lift för första gången och lash lift för andra gången. Så himla nöjd! Blev så bra och jättefint bemötande, kunde inte ha varit en bättre upplevelse :)

Julia F, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Susanne B, 20 jul 2020
starstarstarstarstar

Cecilia W, 19 jul 2020
starstarstarstarstar

Erika VJ, 19 jul 2020
starstarstarstarstar

Erika VJ, 19 jul 2020
starstarstarstarstar

Ödmjuk och så himla proffsig. Resultat är alltid på toppnivå!

Michelle A, 19 jul 2020
starstarstarstarstar

Julia K, 19 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Kata B, 19 jul 2020
starstarstarstarstar

Anna A, 19 jul 2020
starstarstarstarstar

Johanna K, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Fantastisk service och upplevelse!

Angelina W, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Daniella R, 18 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Maria W, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med service och resultat :-)

Josefine B, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Dianah Z, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Julia M, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Charlotta E, 18 jul 2020
starstarstarstarstar

Very good experience today with threading and eyelash lift! Will come back again!

Erica T, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd, som alltid. Snyggt jobb med naglarna och trevligt småprat under tiden.

Helena B, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Jessica E, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Emma L, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Tiam T, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Stefanie S, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Arazw R, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Lina H, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Fantastik service och quick fix sminkningen jag bokade var flawless! Så nöjd. Kan varmt rekommendera :)

Charlotte M, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Ofelia H, 17 jul 2020
starstarstarstarstar

Shani V, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

jättebra och noggrann! mkt trevlig:)

Kerstin L, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

Elin W, 16 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Elin W, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

Vicky was so professional and took her time to really make my nails look beautiful! Thank you for that!

Malvina H, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt bra!

Desirée A, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

Ayse var väldigt noggrann och jag är supernöjd och jag kan verkligen rekommendera henne om ni vill ha superfina naglar!

Amanda L, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 16 jul 2020
starstarstarstarstar

Trevlig stylist, Vicky, och besök. Jättenöjd med naglarna!

Madelene S, 15 jul 2020
starstarstarstarstar

Cecilia R, 15 jul 2020
starstarstarstarstar

Jessica S, 15 jul 2020
starstarstarstarstar

Julie N, 15 jul 2020
starstarstarstarstar

Isabella R, 15 jul 2020
starstarstarstarstar

Bäst!

Linda D, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Amanda var så duktig!! Mina brows var kaos, och hon görde ett mirakel!!

Carolina Z, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Superbra som alltid!

Johanna A, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Charlotta E, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Ylva E, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Farideh R, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Linnea G, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Topp

Lisbeth W, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Laura G, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Hannah C, 14 jul 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt. Bytte från gel lack till vanlig manikyr över sommaren. Jättefint!

Ellen K, 13 jul 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd!

Johanna F, 13 jul 2020
starstarstarstarstar

Odalys E, 13 jul 2020
starstarstarstarstar

Ida K, 13 jul 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd med mina naglar, noggrant och smidigt fixar. Lyx i vardagen.

Linda VDV, 13 jul 2020
starstarstarstarstar

Catharina H, 12 jul 2020
starstarstarstarstar

Proffsig och väldigt snyggt resultat!

Jeanette S, 12 jul 2020
starstarstarstarstar

Julie N, 12 jul 2020
starstarstarstarstar

Denize C, 12 jul 2020
starstarstarstarstar

Désirée LK, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Moa Ö, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Isabelle E, 11 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Rocky Af B, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Topp betyg kan inte vara mer nöjd!

Cecilia K, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Rojina T, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Cecilia K, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Amani P, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Edina K, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Katja A, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Grym!

Linda, 11 jul 2020
starstarstarstarstar_border

My M, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Eva F, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki är alltid lika noggrann och glad. Naglarna blir super.

Charlotta M, 11 jul 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och duktig!

Tove S, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Marika L, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Josefine H, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Lidia är superduktig och noggrann på att göra naglar!

Nicole E, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Minna H, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Johanna G, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Amanda G, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Moa E, 10 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Trevlig och engagerad. Gick snabbt och smidigt

Frida J, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Jätteduktig stylist!

Micaela H, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Allt var toppen, från stämningen i baren där det märks att man bryr sig om kunden och är uppmärksam till slutprodukten av mina nya fina ögonbryn. Kommer absolut tillbaka!

Sofie B, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Marika L, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Det var andra gången jag gick tillbaka till Shiva och jag är lika nöjd nu som efter första gången! Jag gjorde ett lashlift och färg och plock på brynen och förra gången jag gjorde det höll det i 2 månader och var superfina hela tiden! Jag ska definitivt gå tillbaka till Dashl och till Shiva! Supertrevligt och är jättenöjd! 10/10!!!

Jessica J, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Lisa O, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Stefanie S, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Emma L, 10 jul 2020
starstarstarstarstar

Utmärkt jag va jätte nöjd

Vida I, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Super! Jättetrevligt bemötande och så nöjd med behandlingen.

Anna S, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Stina O, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd även denna gång!

Ida Å, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Trevligt och välkomnande bemötande! Kunde det hon gjorde och var väldigt tillmötesgående

Julia B, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

+++++

Sandra S, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Felicia G, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Sade B, 9 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Sanna C, 9 jul 2020
starstarstarstarstar

Gullig och professionellt bemötande. Väldigt nöjd!

Siri B, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Grymt bra resultat! Duktigt och proffsigt utfört. Så nöjd!!!!

Louise K, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Rebecca J, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki er bara grym🥰

Aríen R, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Melina NN, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Väldigt noggran o trevlig:)

Lova ET, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki är helt outstanding!

Lovisa S, 8 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Jenny M, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Jätteduktig stylist. Väldigt trevlig också!

Evelina D, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Såå nöjd!

Caroline E, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Lina P, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Nagelstylisten har föreslagit en ny nagelform och det blev en succé. Väldigt nöjd med resultaten!!

Anna N, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Superfina naglar av trainee!

Agnes S, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Joanna H, 8 jul 2020
starstarstarstarstar

Toppen som alltid 😃👍. Lidia som fixade mina naglar detta tillfälle var fantastiskt bra.

Madelene C, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Erika P, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Very perfect

Floriana A, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Emma L, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

VÄldigt nöjd med behandling, jag går tillbaka till samma tjej hela tiden då hon använder sig av en annan teknik som verkar mer hållbar för gel.

Paulina LD, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Sara SS, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Victoria H, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Jag har gjort lashlift många år, men detta var i särklass den bästa behandlingen.

Martina J, 7 jul 2020
starstarstarstarstar

Hittade perfekt böj på fransarna och jag är supernöjd!

Linn F, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Jättefina naglar! Stylisten är trainee och det blev ännu bättre än sist. Väldigt rar också.☀️

Evelina D, 6 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Trevligt!

Emmy M, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Jättefint resultat!

Linn F, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Caroline E, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Kelly M, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Klara F, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Sascha L, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Superduktig och nogrann 💛

Paulin A, 6 jul 2020
starstarstarstar_borderstar_border

My nails looked great!! The lady that did them was a little grumpy about doing 10 colour tips instead of full nail art on 4 nails, and increased the price by 100Kr, without letting me use my H&M discount on the increase.

Gemma W, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Lorena GA, 6 jul 2020
starstarstarstarstar

Fin

Marlene L, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd som alltid hos Vasiliki :)

Eva L, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Elena, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Maja B, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Toppen bemötande!

Mikaela L, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Anna E, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Sofia F, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Amanda C, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Sara W, 5 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Caroline PM, 5 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Maria H, 5 jul 2020
starstarstarstarstar

Désirée LK, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!

Johanna J, 4 jul 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Gjorde samma manikyr för ett år sedan inför semestern och de var inte alls samma upplevelse. Manikyren förra året både klippte och använde en maskin för nagelbanden, denna gång var de bara lite fil på naglarna samt lättare klippning av nagelbanden. Blev ändå nöjd denna gång men förväntade mig mer.

Johanna B, 4 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Superduktig stylist men väldigt obekväm stol för en såpass lång behandling

Julia R, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Viki är en underbar, superviktig och engagerad tjej. Jag är supernöjd!!!

Houri M, 4 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Maria SS, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Tack Sophie M, supernöjd!:)

Hanna B, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Alice N, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande och fint plockade ögonbryn fick jag

Carina H, 4 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Emelie S, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Andersson MB, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Fatemeh M, 4 jul 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med både form, färg och mottagande som alltid hos Shiva😊.

Caroline L, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Blev jätte nöjd!!

Kattis B, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Oklanderligt

Nadya G, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Vasiliki är otroligt noggrann och duktig! Naglarna blir så fina!

Paulina W, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Julia BK, 3 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Johanna A, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Trevlig, duktig och proffsig

Sita S, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Nöjd med min lashlift behandling. Extra plus att jag kunde utöka med bryn färgning som jag inte hade förbockat.

Annicka W, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med min nagelbehandling! Jättetrevlig terapeut och mycket noggrann.

Annicka W, 3 jul 2020
starstarstarstarstar

Lisa H, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Amanda T, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

SHiva är super grym!

Fatemeh M, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Välkomnande, trevlig och omtänksam, småpratade, fråga om allt var okej. Gjorde mina bryn och fransar, blev ett fantastiskt resultat!

Louise H, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och fint resultat.

Astrid P, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Vendela Ä, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Jeanette G, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Så trevlig och proffsig! Jag är supernöjd!

Sandra L, 2 jul 2020
starstarstarstarstar_border

Annie B, 2 jul 2020
starstarstarstarstar

Bra personal Trevlig stämning Och naglarna blev fina

Anders B, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Super trevlig och så duktigt. Väldig nöjd!

Josefina S, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra resultat och trevligt bemötande!

Sofia O, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd med resultatet! fin färg och bra utfört!

Evelina M, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

<3

Taynah O, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Hanna K, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd med mina naglar! Valde en ljus nude färg denna gång som kan vara knepigt att få jämnt och fint. Men Ayse var väldigt nogrann och byggde upp färgen supersnyggt. Väldigt glad och trevligt bemötande i övrigt. Kan verkligen rekommendera Ayse!

Sara R, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Fideli L, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Shiva gör alltid ett fantastiskt jobb!

Natali B, 1 jul 2020
starstarstarstarstar

Sarah N, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Alltid nöjd med Lidia, så noggrann och duktig

Julia G, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Ipack H, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Ipack H, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Elin J, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Nicole H, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Simon H, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Isabella A, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd! Sophie var professionell och så bra på sitt jobb! Hon berättade hela tiden vad hon gjorde och utförde riktigt bra jobb. Fem stjärnor ⭐️

Eva Ó, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd som alltid!

Fanny S, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Ellinor J, 30 jun 2020
starstarstarstarstar

Bästa manicure EVER!

Julie N, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och mycket duktig! Mina naglar blev jättefina precis så som jag ville ha det!

Shakilla R, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Clara WL, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Mona B, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Mikaela E, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Mouzma B, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Silvia LR, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Jag är alltid nöjd med mina behandlingar hos Lidia. Bra kundservice och alltid bra förslag på vad man kan göra med nail art.

Carmen MR, 29 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Susanne H, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Det var jätte bra. Jag återkommer nästa gång. Tjejen var jätte duktig.

Rasha K, 29 jun 2020
starstarstarstarstar

Johanna B, 28 jun 2020
starstarstarstarstar

Sara N, 28 jun 2020
starstarstarstarstar

Andrea G, 28 jun 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd!!

Amanda L, 28 jun 2020
starstarstarstarstar

Julia M, 28 jun 2020
starstarstarstarstar

Det blir inte bättre än så här. Min 2:a gång på 2 olika ställen men samma höga kvalitet.

Madelene C, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Really good manicure. Very precise, I am very happy with the results

Stephanie P, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Mkt trevligt bemötande och perfekt resultat!

Malin R, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Ett väldigt trevligt bemötande.

Beky G, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Very perfect.

Floriana A, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Snabb och noggrann behandling! Resultatet blev riktigt bra

Athina K, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Superbra-alltid lika nöjd med mina naglar. Personalen är så himla duktiga och dessutom jättetrevliga!

Soraya M, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Josefin O, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Snäll och trevlig. Blev så nöjd

Lisa S, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Jag är supernöjd med mina naglar, Lidia är toppen!

Susanne R, 27 jun 2020
starstarstarstarstar

Lidia var fantastiskt duktig och noggrann! Kommer absolut tillbaka

Josefine B, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Super duktig tjej som gjorde min Lash Lift. Hon var försiktig och jag kände aldrig något obehag eller att det sved efter färgningen. Så nöjd!

Nathalie SL, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Jessica E, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Fantastisk. Som alltid. Supernöjd med allt. Tack!

Ellen K, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Så härlig person denna Ayse, glad och bubblig till sitt sätt! Förutom fantastiskt fina naglar - riktigt sommarfräscha - hade jag förmånen att få en härlig timmes prat! :) Rekommenderar varmt hennes expertis.

Alexandra L, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Elsa VL, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Sofia D, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Sheila fixade fina fransar och bra konsultation för brynen. Kan varmt rekommendera!

Cajsa H, 26 jun 2020
starstarstarstarstar

Såå nöjd! Jättetrevligt bemötande och superfina naglar.

Anna S, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Shiva var grym! Supertrevlig och tog sin tid. Resultatet blev FANTASTISKT

Alma R, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Väldigt bra service och jag blev jättenöjd me min lash lift

Helena T, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Astrid L, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Elin W, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Myra K, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Sophie var superproffsig! Så nöjd!

Annie F, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Elisabet P, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Emma L, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Josefin K, 25 jun 2020
starstarstarstarstar

Snabb och effektiv! Blev supernöjd med resultatet!

Silvia A, 25 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Kristina B, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Lidia är bäst!

Kelly M, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Ronja B, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Noggrann och väldigt trevlig. Bara +++

Rebecca E, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Superduktig och jättetrevlig!

Agnes O, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Leia M, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Victoria H, 24 jun 2020
starstarstarstarstar

Hannah C, 23 jun 2020
starstarstarstarstar

Linnea N, 23 jun 2020
starstarstarstarstar

BÄSTA

Edita R, 23 jun 2020
starstarstarstarstar

Nicole B, 23 jun 2020
starstarstarstarstar

Michelle A, 22 jun 2020
starstarstarstarstar

Julia S, 22 jun 2020
starstarstarstarstar

För att få torra, spruckna naglar se fina efter en behandling, gör mig glad. Nu behöver jag inte gömma mina händer.

Lea L, 22 jun 2020
starstarstarstarstar

Jag blev fantastiskt nöjd med resultatet av mitt browlift som Shiva gjorde. Blev som ett ansiktslyft! Supernöjd! Kan varmt rekommendera!

Sara AG, 22 jun 2020
starstarstarstarstar

Alltid bäst!

Taynah O, 22 jun 2020
starstarstarstarstar

Great!!!

Maja B, 22 jun 2020
starstarstarstarstar

Isabella A, 21 jun 2020
starstarstarstarstar

Susanna F, 21 jun 2020
starstarstarstarstar

Jessika L, 21 jun 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt jobb! Extremt duktig och jag kommer definitivt att gå tillbaka!

Paulina W, 21 jun 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra bemötande

Linda B, 20 jun 2020
starstarstarstarstar

Susan B, 19 jun 2020
starstarstarstarstar

Shirin A, 19 jun 2020
starstarstarstarstar

Vanessa V, 19 jun 2020
starstarstarstarstar

Nagia K, 19 jun 2020
starstarstarstarstar

Superbra! Rekommenderar varmt!

Ulrica L, 19 jun 2020
starstarstarstarstar

Perfekt!!

Lotta N, 18 jun 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och professionell

Maria J, 18 jun 2020
starstarstarstarstar

Ellinor J, 18 jun 2020
starstarstarstarstar

Jättteduktig och proffsig

Gabriella G, 18 jun 2020
starstarstarstarstar

Julia A, 18 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Elin Å, 18 jun 2020
starstarstarstarstar

Maja LO, 18 jun 2020
starstarstarstarstar

Så trevlig och proffsig stylist! Är SUPER nöjd med resultatet!

Emma L, 18 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Jättebra och trevlig stylist men trist att jag fick vänta 20 min.

Jessica L, 17 jun 2020
starstarstarstarstar

Kristina C, 17 jun 2020
starstarstarstarstar

Ebba E, 17 jun 2020
starstarstarstarstar

Kajsa N, 17 jun 2020
starstarstarstarstar

Boel B, 16 jun 2020
starstarstarstarstar

Shiva är otroligt duktig, gjorde ett underverk med mina glesa ögonbryn. Dessutom är hon väldigt härlig som person!

Nerma K, 16 jun 2020
starstarstarstarstar

Shiva är alltid toppen!!

Bianca R, 16 jun 2020
starstarstarstarstar

Blir så glad av att komma till er! ❤️ Alla är så snälla och jag känner mig verkligen sedd! Hade en jättemysig stund hos Ayse 😊 Naglarna on fleek dessutom!

Molly E, 16 jun 2020
starstarstarstarstar

Perfekt bemötande, trevlig och informativ.

Hanna Å, 16 jun 2020
starstarstarstarstar

Fatemeh M, 16 jun 2020
starstarstarstarstar

Hej, har haft mitt första besök hos er och har gjort manikyr, väldigt nöjd med kvalité samt bemötande. Kommer gärna återkomma till er:)

Anna N, 15 jun 2020
starstarstarstarstar

Grymma Shiva!❤️

Emma H, 15 jun 2020
starstarstarstarstar

Ordentligt och fint. Som alltid.😍

Ellen K, 15 jun 2020
starstarstarstarstar

Toppenbra!

Lova ET, 15 jun 2020
starstarstarstarstar

Marie M, 15 jun 2020
starstarstarstarstar

Sååå nöjd!

Malin H, 15 jun 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd! Snabb men extremt noggrann

Malin H, 15 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Bra!

Linda D, 14 jun 2020
starstarstarstarstar

Proffsig och varm

Maria A, 14 jun 2020
starstarstarstarstar

I've got lash lift and brow lift from Sophie and WOW! It's like I've got a facelift too. I look fresh. ❤️

Linda L, 14 jun 2020
starstarstarstarstar

Silvia LR, 14 jun 2020
starstarstarstarstar

Sara R, 14 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Blev fint, lyssnade och gjorde efter önskemål.

Elin Å, 13 jun 2020
starstarstarstarstar

Magisk- blev så bra. Över förväntan.

Elin Å, 13 jun 2020
starstarstarstarstar

Sarah Å, 13 jun 2020
starstarstarstarstar

Så duktiga och noggranna! Supertrevlig personal och fint bemötande.

Sinsiana L, 13 jun 2020
starstarstarstarstar

Smidigt och nöjd med resultat!

Daniela J, 13 jun 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd! Shiva är så otroligt duktig!

Anna VB, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Martina P, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Proffs!

Ebba L, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Greta S, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Supersnygga naglar 😃

Katarina C, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra, tack!

Katarina C, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och duktig stylist, samt bra hygienmedvetenhet!

Anna G, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Alltid nöjd med Shiva!

Emma K, 12 jun 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Judy K, 11 jun 2020
starstarstarstarstar

Sascha L, 11 jun 2020
starstarstarstarstar

Jenny B, 11 jun 2020
starstarstarstarstar

Superduktig, jag är jättenöjd!

Filippa L, 11 jun 2020
starstarstarstarstar

Rine E, 10 jun 2020
starstarstarstarstar

Victoria H, 10 jun 2020
starstarstarstarstar

Trevligt! Bra bemötande Duktig på sitt arbete

Carina T, 10 jun 2020
starstarstarstarstar

Shiva är supersöt och gör jättefina fransar!

Kayla L, 10 jun 2020
starstarstarstarstar

Love it!

Taynah O, 10 jun 2020
starstarstarstarstar_border

Jezzica S, 10 jun 2020
starstarstarstarstar

Victoria H, 9 jun 2020
starstarstarstarstar

Inez B, 9 jun 2020
starstarstarstarstar

Anna L, 9 jun 2020
starstarstarstarstar

Supertrevligt bemötande! Glad trevlig social skämtsam, lyssnade på vad jag ville ha. All and all: mycket Bra upplevelse

Mia Z, 9 jun 2020
starstarstarstarstar

Lina H, 9 jun 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt fina fransar!

Stella D, 8 jun 2020
starstarstarstarstar

Stephanie L, 8 jun 2020
starstarstarstarstar

Erika VJ, 8 jun 2020
starstarstarstarstar

Elin H, 8 jun 2020
starstarstarstarstar

Jenny Ö, 8 jun 2020
starstarstarstarstar

Emilia K, 8 jun 2020
starstarstarstarstar

Andrea M, 7 jun 2020
starstarstarstarstar

Alexandra D, 7 jun 2020
starstarstarstarstar

Lika bra som alltid!

Julia M, 6 jun 2020
starstarstarstarstar

Mimmi WW, 6 jun 2020
starstarstarstarstar

Lovisa VS, 6 jun 2020
starstarstarstarstar

Fem!

Sara W, 6 jun 2020
starstarstarstarstar

Bra

Betty E, 6 jun 2020
starstarstarstarstar

Professionell, trevlig och skicklig :)

Elena, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

Linda J, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

Jättebra fint och proffsigt och jättesköna stolar. Och ett mycket trevligt bemötande!

Lanns O, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

Jag var supernöjd med min stylist!!

Lina P, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

Louise E, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

lash lift for the first time, I am satisfied with the result. Thank you Denise! 💫

Suchada G, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

Quick and excellent service

Maria M, 5 jun 2020
starstarstarstarstar

Emelie S, 4 jun 2020
starstarstarstarstar

Nicole H, 4 jun 2020