11 november 2019

Veckans stylist: Heidi Garcia Andersson

Heidi är en av Dashls grymma hår och makeup stylister som har massor av erfarenhet i bagaget. Hon har bland annat jobbat med SVT och Wella, och har dessutom gjort massor av bröllopsstylingar. Läs mer om Heidi, vad hon anser är det roligaste med sitt yrke, och hennes trendspaningar inför hösten!

Vilka tjänster erbjuder du?

Jag erbjuder hårstyling, makeup, bröllop och man kan även boka mig till plåtningar och visningar.

heidi-looks

Vad tycker du är roligast med ditt yrke?

Jag tycker det roligaste är när man får lämna kunden med en bättre känsla än den väntat sig. Att man kan leverera en helhetsupplevlse och inte enbart den tjänsten de beställt.

Hur länge har du jobbat med Dashl?

Jag har använt mig av Dashl i två år!

På vilket sätt hjälper Dashl dig i ditt arbete?

Dashl gör det framförallt enkelt för kunden. De hjälper kunder att hitta flera olika frilansare, prisuppgifter, inspirationsbilder och gör det smidigt med betalning för kunderna. Eftersom det blir enklare för kunderna att hitta mig så får jag mer frilansuppdrag än jag skulle ha fått annars.

Vilka uppdrag som du har fått via Dashl har varit roligast hittills?

Alla uppdrag är roliga på sitt sätt! Det finns olika charm i att styla en privatperson till fest, en brud till ett bröllop eller en kändis till gala, men allt är lika roligt!

heidis-produkter

Vilka är dina top-tre favoritprodukter?

  1. Jag älskar tarte shape tape! Den täcker bra, fixerar sig själv och kräver således mindre puder. Extra bra under ögonen där det lätt blir torrt med mycket produkter.
  2. Clarins flash balm, väcker huden till liv, stramar åt och lyfter lite.
  3. Browfoods bryn gele med fibrer i, är perfekt när man inte har så mycket tid och bara vill fylla i brynen lite snabbt.

Vilka hår och makeup trender ser du i höst?

Jag ser att trenden går tillbaka till det neutrala i både hår och makeup. Det ska vara enkelt, gå snabbt och inte bestå av tusen olika steg. Det ska alltså gå fort och smidigt men ändå ge ett naturlig och fint resultat.

Boka Heidi här:

Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left