27 augusti 2018

Veckans stylist: Elin

Dashls senaste stjärnskott Elin har precis flyttat hem till Stockholm efter att ha jobbat i NYC i 8 år med kändisar på Miss universe, röda mattan events, TV och reklam – you name it! För Dashl delar hon med sig av sina bästa tips för sista minuten hårfix, höstens hårtrender och sina absoluta favorit hårprodukter!

Vad kan Dashls kunder förvänta sig av dig? 

Jag lyssnar på kundens önskemål och är noga med att kunden blir nöjd. Jag ger också gärna förslag på frisyrer som jag tror skulle passa kundens ansiktsform. Det är viktigt att frisyren passar kundens hårkvalitet, outfit och makeup så att det blir en fin helhet. 

elin-hair

Vad har varit mest lärorikt under din tid i NYC? 

I NYC finns kunder från hela världen, vilket har varit väldigt lärorikt. Jag har jobbat med människor från olika länder, kulturer och språk. Då gäller det att vara lyhörd och kommunicera för att förstå kundens önskan och leverera det. 

Kan du tipsa som en snygg frisyr som man kan göra när man har bråttom? 

Det beror lite på personen i fråga, vad man har för hår, hårfäste, längd på håret osv. Jag tycker att en tight, hög hästsvans är bland det snyggaste som finns. Min personliga go-to är en hög lite löst uppsatt ruffsig knut. Vill man ha utsläppt hår och har bråttom så kan man använda en locktång lite i frampartiet bara så ser det med en gång snyggare ut. 

Vilka hårtrender tror du på inför hösten? 

Jag tror att vågor som ser lite “undone” ut kommer hålla i sig. Den looken passar både som utsläppt hår, i en hög häst svans, halvuppsättning och knut. Flätor tror jag håller i sig, och är snyggt vare sig man flätar hela håret eller som en detalj.  

kollage-produkt-elin

Vilka är dina topp 3 hårprodukter

Tre produkter jag använder allra mest både till mig själv och på kunder är en bra volym mousse, texturizer spray och hårspray. Den enda produkten som jag inte skulle klara mig utan är Elnett hårspray från L’oreal. När det gäller dom andra produkterna tycker jag om att testa lite olika märken, men dessa två är mina favoriter just nu; Goldwell’s Power whip mousse och Oribe’s Dry Texturizing spray.

Boka Elin här:

Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left