Louise Kjellberg
star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border0 omdömen

Bokningsbar

Hembesök

Område

Västra Götaland

Om

STYLIST. Certifierad makeup artist & hårstylist från Mehrens Makeup Academy och huvudlärare på Makeup Academy by Dashl i Göteborg. Jag är representerad av en agentur men gör även frilansjobb vid sidan av. Jag brinner för mitt yrke och är så stolt över min titel. Detta syns tydligt i mitt jobb och att se kunder nöjda oavsett om det gäller en modeplåtning, inför den stora dagen eller en stor kväll är för mig äkta LYCKA. Bokas via förfrågan: hello@dashl.se

Makeup
Dag/naturlig makeup
40 min, 1 000 kr (Hembesök)

Jag går igenom de olika stegen till den perfekta basen med primer, foundation, concealer, shading, highlighter och rouge.

Dag/naturlig makeup
40 min, 1 000 kr (Hembesök)

Jag går igenom de olika stegen till den perfekta basen med primer, foundation, concealer, shading, highlighter och rouge.

Festsminkning
60 min, 1 100 kr (Hembesök)

Lösögonfransar ingår.

Festsminkning med hårstyling
90 min, 1 800 kr (Hembesök)

Lösögonfransar ingår i pris. Hårstyling innebär volymföning samt lockar/plattat samt ev. enklare uppsättning - beroende på önskemål från dig som kund.

Bröllop
Hår & Makeup Brud
150 min, 4 200 kr (Hembesök)

Inkluderar konsultation där vi går igenom dina önskemål och vad som är viktigast för dig i din look för den stora dagen. Vi testar även den sminkning samt hårstyling som vi gemensamt kommit fram till. I priset ingår dessutom lösögonfransar samt resekostnad i Göteborg med viss omnejd både på konsultationen och den stora dagen. Pris från 4200:- beroende på hur avancerad hårstyling/håruppsättning. Högsta pris 4500:-

Makeup Brud
100 min, 2 300 kr (Hembesök)

Inkluderar konsultation där vi går igenom dina önskemål och vad som är viktigast för dig i din look för den stora dagen. Vi testar även den sminkning som vi gemensamt kommit fram till. I priset ingår dessutom lösögonfransar samt resekostnad i Göteborg med viss omnejd både på konsultationen och den stora dagen.