6 maj 2020

Yttre och inre skönhet – Dashl lanserar meditationsmanikyr tillsammans med Urbanista

Nu i maj lanserar beauty-tech bolaget Dashl det nya konceptet Mindful Manicure tillsammans med hörlursföretaget Urbanista. Genom att ge sina kunder ett perfekt tillfälle att varva ned med kombinationen manikyr och en avslappnande mindfulnessövning visar Dashl ytterligare sin förmåga att snabbt anpassa sig efter konsumenternas livsstil och intressen.

Intensiva arbetsscheman och en ständigt uppdaterad att göra-lista får våra stressnivåer att skjuta i höjden. Dashl är den digitala tjänsten som har revolutionerat den svenska skönhetsbranschen genom att leverera skönhetstjänster till kunder, där de befinner sig. Nu vill Nina Akbari och Arbilina Nissan, entreprenörerna bakom Dashl, hjälpa kunder på språng att hitta sitt inre lugn genom konceptet Mindful Manicure, vilket är en helt ny typ av behandlingsform som involverar både kropp och själ. Mindful Manicure är en bokningsbar tjänst hos Dashl där kunden får ta del av en mindfulnessövning i sina hörlurar samtidigt som man får en professionell manikyr. Den här typen av behandling har redan blivit en stor trend utomlands och nu blir Dashl först ut med att lansera konceptet i Sverige.

Processed with VSCO with ss2 preset

”Det känns otroligt kul att vara först med att lansera meditationsmanikyr i Sverige tillsammans med Urbanista”, säger Arbilina Nissan, CEO på Dashl. ”Fördelarna med meditation är många, så varför inte ta vara på tiden när man ändå sitter still i en Dashl Beauty Bar och får en manikyr. Vi på Dashl vill skapa mervärde för kunden, möta den moderna kvinnan i sin vardag och skapa en medveten närvaro där man tillåts koppla av och känna ett lugn, helt enkelt skönhet inifrån och ut”, fortsätter hon.

Mindful Manicure lanseras tillsammans med Urbanista som bidrar med hörlurar till alla Dashls fysiska Beauty Bars. Meditationsmanikyr går att boka i samband med alla nagelbehandlingar och läggs till vid bokningen på dashl.se.

”Vi ser fram emot samarbetet med Dashl och möjligheten att få vara med och bidra till hälsa och välmående genom detta nya och unika skönhetskoncept”, säger Nadine Schultz, Marknadschef på Urbanista.

Pris
OPI Gel Polish Classic Manicure: 395kr
Boka via appen eller dashl.se


För mer information och pressbilder, vänligen kontakta:

Maria Lager 

Pretto PR 

+46 76 852 22 33

maria@prettopr.com

Nina Akbari

COO & Co-Founder, Dashl

+46 70 519 73 20

nina@dashl.se

 

Om Dashl:

Dashl är en digital tjänst för alla dina skönhetsbehandlingar som grundades 2016. Dashls anslutna stylister kan bokas till hemmet, kontoret, eller hotellrummet utan att behöva anpassa dig efter en salongs öppettider. För kunder på språng finns Dashl Beauty Bars i H&M:s butiker i Fältöversten, Västermalmsgallerian, Sergels Torg samt hos NA-KD i Gallerian och Gina Tricot Götgatan där kunder kan droppa in för quickfixes. Genom tjänsten Dashl At Work erbjuds också regelbundna prenumerationer på skönhetsbehandlingar ute hos företag, kontorshotell och co-working spaces. Läs mer på dashl.se.

Om Urbanista:

Urbanista erbjuder hörlurar och högtalare för ett liv i rörelse, utan att kompromissa med varken ljudkvalitet eller stil. Med en unik design i samverkan med det senaste inom teknik är Urbanista ett varumärke för aktiva människor världen över och finns idag i över 20 000 butiker i 80 länder. Urbanista inspireras av städer och det urbana livet och har därför namngivit sina produkter efter världens största städer. Läs mer på urbanista.se.

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left