2 december 2019

Veckans stylist: Vasiliki Diamantis

Vasiliki är en av våra duktiga nagelteknologer som jobbar i Dashls Beauty Barer. Hon har trots relativt kort tid på Dashl redan gjort ett starkt intryck som en fantastisk nagelteknolog som har en stor talang för nailart. Läs mer om Vasiliki och hennes passion för naglar!

Vem är Vasiliki? 

Jag är 23 år gammal och jag kommer ifrån Grekland. Jag flyttade precis till Sverige då min pojkvän delvis är ifrån Sverige. När jag inte jobbar som nagelteknolog på Dashls Beauty Barer så gillar jag att teckna och fotografera. I Grekland höll jag också på med tyngdlyftning men det gör jag inte just nu.

Hur länge har du jobbat som nagelteknolog och hur länge med Dashl?

Jag har jobbat som makeupartist och nagelteknolog i Grekland i fyra år och med Dashl här i Sverige i två månader.

vasiliki-kollage

Vad tycker du är roligast med att jobba med naglar?

Det roligaste med mitt jobb som nagelteknolog är att göra människor glada. Sen älskar jag att skapa vackra och unika naglar med nailart.

Du är väldigt duktig på nail-art! Vart får du din inspiration ifrån?

Idag kommer min inspiration till nailart mycket ifrån min tidigare erfarenhet. Många gånger ser jag bara en bild i huvudet men ibland kan jag koppla ihop bilden med en bild jag sett på Instagram eller en fin färg på nagellack.

Vilka nageltrender ser du i höst?

Färgmässigt är mörkare färger populärt nu till hösten och framförallt mörkare nyanser av rött! När det kommer till nailart så är det väldigt trendigt med lite snirkliga mönster av tunna linjer.

Boka en tid i Dashl Beauty Bar här:

Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left