3 oktober 2019

Veckans Stylist: Julia Säfsten

Julia Säfström är en fantastisk makeup artist och hårstylist som bland annat har arbetat med makeup för SVT.  Hon är relativt nyinflyttad till Stockholm efter att ha arbetat med makeup i Umeå. Läs mer om vad hon tycker är det roligaste med sitt yrke, olika uppdrag hon har tagit via Dashl och om produkter hon inte kan vara utan.

Vilka tjänster erbjuder du?

Jag erbjuder makeup i alla dess former, även hårstyling och håruppsättningar.

 

portfolio


Vad tycker du är roligast med ditt yrke?

Jag älskar variationen i yrket. Att varje dag få besöka nya platser, träffa nya människor och utföra olika typer av sminkningar och stylingar. Man lär sig något nytt och utvecklas varje dag.

Hur länge har du jobbat med Dashl? 

Jag började jobba med Dashl i slutet av juni när jag flyttade ner till Stockholm från Umeå. Så ungefär i 3 månader.

På vilket sätt hjälper Dashl dig i ditt arbete?

Dom har varit en otroligt bra ingång i branschen när jag kom till Stockholm. Tack vare Dashl har jag nu börja bygga upp mitt kontaktnät. Vilket jag är otroligt tacksam för.

Vilka uppdrag som du har fått via Dashl har varit roligast hittills?

Många av Dashls uppdrag är speciella, dom som sticker ut lite extra är brudmakeuper. Det känns väldigt speciellt att få vara en del av en så viktig dag. Jag har även sminkat inför fotograferingar, även det kändes väldigt roligt då man jobbar i team med fotograf, modell och stylist.

julias-produkter

 

Vilka är dina topp-tre favoritprodukter?

1. Clarins Beauty Flash Balm – Denna produkt har nog de flesta hört tals om, den har funnits i många år och är helt klart en av mina favoriter. Den ger ett skönhetslyft och eliminerar alla tecken på trötthet. Ett plus är också att den ger ett långvarigt och vackert makeup resultat.

2. MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ – En annan favorit som ger huden både fukt och hjälper till att förlänga hållbarheten av makeupen. Den innehåller bl.a. massor av vitaminer och mineral och passar dessutom alla hudtyper.

3. Lumene Invisible Illumination – En flytande higlighter som innehåller ljusreflekterande färgpigment. Superfin att applicera innan foundation för att få lyster i huden.

Hur lägger man enligt dig den perfekta basen för att få ett snyggt resultat utan att det ser torrt ut? Vad är tricket?

 

Nu till hösten och vintern skulle jag säga att det är extra viktig att lägga fokus på huden och din hudvårdsrutin. Tänk på att huden behöver fukt i alla dess former. Detta är något man också kan tänka på när man väljer foundation. Välj en som är fuktgivande så slipper man den kakiga/torra basen.

 

 

Boka Julia här:
Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left