24 juni 2020

Intervju med By Bexter grundaren Elisabeth Bexter

Vi har intervjuat Dashl’s samarbetspartners och en av Sveriges bästa fransstylister Elisabeth Bexter som driver företaget By Bexter. Elisabeth grundade lash lift och brow lift-märket By Bexter 2012 och har drivit det sedan dess. Förutom att vara en specialist på fransar och bryn jobbar hon även som domare världen över. Elisabeth själv har ett flertal VM, EM och SM vinster bakom sig i fransförlängning och lash lift. På Dashl använder vi By Bexters produkter i alla brow lift och lash lift behandlingar och vi har tagit in hennes utbildning på Makeup Academy by Dashl för att lära upp andra att just bli experter inom det området. 

Varför Dashl just valt att arbeta med By Bexter i våra Beauty Bars är för att produkterna är omsorgsfullt utvecklade för att nå högsta möjliga kvalitet men också så skonsamma som möjligt. Produkterna är 100% veganska och ej testade på djur!

Nedan har vi frågat Elisabeth om hennes bästa skönhetstips och kommande trender inom bryn och fransar!

Vad är ditt bästa tips för snygga fransar och bryn?

Ett tips är att vara försiktig och tänka på vad man har på och varför? Vad vill man uppnå? Vårda och använd serum på hårstråna också, de de behöver näring liksom huden. 

Man ska absolut inte sova med makeup då det sliter på fransarna och brynen, och inte över plocka brynen. 

Vad är det roligaste med att arbeta med By Bexter?

Att det är under utveckling hela tiden och jag strävar hela tiden efter att få fram så vårdande och grymma produkter hela tiden. Att jag får möjligheten till att göra det jag verkligen brinner för och även får en chans att påverka marknaden till det bättre.

Vi erbjuder brynformning, browlift och lashlift i våra Dashl Beauty Bars! Hur ofta bör man göra bryn- och frans behandlingar?

Bryn cirka var 4-6 vecka, fransar var 6-8 vecka

Vad är nästa stora trend inom bryn och fransar tror du?

Jag tror den naturliga looken kommer att hålla i sig på fransar samt att det kommer bli ännu mera fokus på bryn. 

Boka Brow lift 645 kr och lash lift 645 kr på Dashl Beauty Bar här dashl.se/beautybar

Du kan även köpa By Bexter’s fransserum med keratin 598 kr i samband med din behandling. Serumet stimulerar fransarnas tillväxt med en unik blandning av aktiva ingredienser som hjälper till att upprätthålla hälsosam tillväxt hos dina fransar och förebygger förtida håravfall. Det här är en drömkur för längre och mörkare fransar om sedan underhålles med applicering ett par gånger i veckan efter att man har uppnått önskat resultat. Fråga din fransstylist på plats. Serumet kan även användas på bryn.

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left