29 juni 2022

Det svenska varumärket Dashl introducerar nu sin nya ‘Dashl Club’

Det svenska och kvinnoägda företaget Dashl uppdaterar sina tidigare prenumerationstjänster och introducerar stolt det nya, unika konceptet – Dashl Club. De erbjuder Nails On Repeat och Brows On Repeat vilket ger dig obegränsat med manikyrer, OPI gel polish behandlingar och Nail Fix av enstaka naglar samt obegränsat med brynformningar (Brow Express) för de perfekta brynen. Billigare än en månad med take-away latte.


Dashl’s vision har alltid varit att underlätta för konsumenten och vara i framkant när det gäller digitalisering inom skönhetsbranschen för att kontinuerligt driva en förändring och förbättring. Konceptet är framtaget med direkt feedback från deras kunder och erbjuds nu på samtliga Beauty Bars i Sverige. Dashl Club är perfekt för den moderna kvinnan på språng som värdesätter att alltid ha snygga naglar och/eller bryn.

“Vi har testat manikyrprenumeration och brynprenumeration i ett år nu och samlat på oss all feedback från våra kunder. Genom det har vi tagit fram en helt unik tjänst som inte finns på marknaden. Vi är så stolta över att ha utvecklat detta koncept och att vi fortsätter bryta normerna i skönhetsbranschen genom att förändra med våra innovativa tjänster och produkter.” säger Nina Akbari, medgrundare av Dashl.

Som kund kan du antingen signa upp dig på ett månadsmedlemskap “Miss Flexible” eller årsmedlemskap “Queen All Year”. Du kan även uppgradera till ‘Plus’ och då gäller din prenumeration även på Dashls Beauty Bars i Tyskland och Holland (där samma koncept lanseras inom kort).

Med nya Dashl Club är det enkelt att planera framåt, du kan ha 3 aktiva bokningar inne åt gången och får tillgång till obegränsade behandlingar. Gå med månad-för-månad och säg upp när du vill. Du kan pausa transaktionerna, och spara dina beauty treats för bättre dagar. Boka on-the-go via appen.

Du signar upp dig på dashl.se/club

Make time for you, set time for Dashl.

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left