Några av våra kunder

Att vara en del av vårt nätverk har många fördelar
Att vara en del av vårt nätverk har många fördelar
  • Visa upp bilder på ditt arbete genom din egen digitala portfolio
  • Visa upp dina looks och erbjudanden för tusentals potentiella kunder
  • Modern och effektiv bokningskalender kostnadsfritt
  • 100% skydd mot avbokningar och ”no shows”
  • Ge dina kunder en smidig bokningsupplevelse
  • Personlig service och support, dygnet runt
Medverkat på över

200

events
Vi finns i

3

städer
Samarbetar med över

300

stylister
Du hittar oss på

4

popupsalonger
Förmedlat över

7000

bokningar

Vi förmedlar uppdrag till dig vare sig du frilansar eller är anställd

Hårstylist ElinHårstylist Elin
Frilansar

Dashl ger mig fler kunder och större inkomst. Jag sparar tid genom att jag själv inte behöver jaga kunder, diskutera pris och ta betalt. Jag har heller inte någon lokalkostnad, så jag sparar både tid och pengar!

Frisör DanielFrisör Daniel
Frilansare

Det är viktigt att mitt personliga varumärke och produkter jag arbetar med skapar den helhetskänslan. Dashl är den tjänst som tilltalade mig mest då den följer branschens utveckling och hjälper mig att möta kunders behov.

Makeupartist TeodoraMakeupartist Teodora
Anställd

Dashl är enkelt men framför allt riktigt roligt. Man sätter själv sina priser och bestämmer själv när man kan och vill jobba. Det passar mig perfekt som har en heltidsjobb.

Du skapar en profil, vi tar hand om resten!

Skapa en profil

Sätt upp en stylistprofil och låt kunder veta att du är tillgänglig att bokas online. Inkludera behandlingar du erbjuder, prislista, tillgänglighet och ladda upp några referensbilder.

Bli upptäckt

För endast 299kr i startavgift får du en ökad digital närvaro och synlighet genom att vi marknadsför dig mot tusentals potentiella kunder.

Bli bokad

Kunder bokar dig via Dashl-kalendern. Vi tar alltid betalt av kunden innan besöket, på så sätt garanteras du 100% skydd mot sena avbokningar och ”no-shows”.

Få betalt

Du får betalt inom 14 dagar efter avslutad behandling.

Vill du bli utbildad MUA och hårstylist?

Vill du bli utbildad MUA och hårstylist?

MAKEUP ACADEMY är en skola för professionella yrkesutbildningar inom makeup och hår, med ett etablerat rykte som den mest prestigefyllda akademin i Sverige. Skolan startade i januari 2009 och är känd som den utbildning som får ut flest elever i arbete. MAKEUP ACADEMY har utbildningar i både Stockholm och Göteborg. Akademin startades av makeup-artisten och entreprenören Linda Mehrens som har mer än 30 års erfarenhet från kosmetikaindustrin och ägs nu av Beautytech bolaget Dashl som digitaliserar skönhetsbranschen och hjälper stylister att få en språngbräda in i branschen snabbare genom sitt nätverk.

Läs mer