Beauty Bar by Dashl Karlaplan
4,8starstarstarstarstar_half2267 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

Beauty Bar by Dashl Karlaplan

Område

Östermalm

Adress

Karlaplan 13, Stockholm

Om

Välkommen till Beauty Bar by Dashl på H&M Fältöversten! Behandlingar vi erbjuder: Bryn & fransar, nagelbehandlingar, makeup och hårstyling! Du kan komma in till oss innan jobbet för att fixa naglarna, en tvätt & fön, hårstyling och makeup innan ett möte, AW:n eller festen. Öppettider: Vardagar: 10 -18, Lördagar: 11-17, Söndag: 11-17.

starstarstarstarstar

Madelene S, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Nadia N, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Vicky är så duktig och proffsig. Valde fransk manikyr och de blev superfina.

Sofia W, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Vicky är amazing när det gäller naglar⭐️ jag blir alltid så nöjd😃

Erika VJ, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Fatemeh M, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Edit S, 21 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Ida J, 21 jun 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt bra brow lift - supernöjd!

Matilde W, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Linnéa HÄ, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Cajsa W, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Super as usual! Perfect nails

Stefania DA, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Trevlig och vänlig. Fick en bra färg på ögonbrynen och ögonfransarna. Vicky💫

Carina H, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Ylva B, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Jättetrevlig stund!

Johanna G, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Ofelia B, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Vicky was great! :D

Edit S, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Anette S, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Ann R, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Camilla T, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Nathalie O, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Linda N, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Linnea Ö, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Bra och trevlig stylist.

Ulrika L, 14 jun 2021
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Jag inväntar fortfarande att ni ska göra av er efter min behandling då den ena delen pausades

Vida W, 13 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Sofie A, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Zübeyde K, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Fabulous as always, Vicky is the best!

Eda A, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

KANON!

Louise F, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Ulrika N, 10 jun 2021
starstarstarstarstar

Martina S, 10 jun 2021
starstarstarstarstar

Paulina W, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Tack! Lika vackra naglar som alltid!

Judy K, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Great experince, treatment and result. Uncomfortable chair, since I took a long treatment.

Lena E, 9 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppen nöjd fick mina bryn ansade av Vicky som var jättebra och trevlig.

Ewa T, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Louise YT, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Alltid fin o nöjd när Vicky gjort mina naglar 👍 / Eva

Eva SL, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk, som vanligt!

Lovisa S, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Denize C, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Madelene S, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Mycket nöjd.Tack!

Renate G, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Lika nöjd som alltid 🌟

Emelie N, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 7 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Farideh R, 6 jun 2021
starstarstar_borderstar_borderstar_border

mina fransar blev inte så böjda som jag hade hoppats på

Hawa S, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Naglarna blev jättefina och stylisten var superduktig och trevlig

Suzanne L, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

SUPER!!!!

Victoria F, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Superproffsig och trevlig manikyrist! Rekommenderar starkt och prisvärt.

Simona A, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppenproffsigt, jag är verkligen väldigt nöjd!

Stella M, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Bästa Vicky! Kan varm rekommendera henne!

Nadia N, 4 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Karolina S, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Michelle A, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Katherine T, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd! Kommer att gå tillbaka. :)

Ebba VK, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Gunilla B, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Martina S, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Estelle W, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Extremely good!!! Very good, precise and wonderful results with my nails. Vicky is super, highly recommended!

Stefania D, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Aikaterini B, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Maria S, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Estelle W, 1 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Beata W, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Elsa M, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Cajsa W, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Vicky var grym! Supernöjd med resultatet och hennes service ☺️

Isabelle B, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

VEry nice

Ulrika N, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Så proffsigt och snyggt!

Ella, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Best service - my baby was crying and we still managed to get my nails done!

Karen C, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Ulrika L, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Ylva M, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

5 days later and my nails look like I just left the salon! 5 stars to Vicky for being so nice and professional.

Adriana A, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Anniqa N, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Judy K, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Carolina L, 24 maj 2021
starstarstarstarstar

Malva O, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Asta S, 22 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Emilia, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Christina P, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt bemötande och mina fransar blev exakt som jag ville ha dem 👌🏽

Nor E, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Edith G, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabella H, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Magdalena H, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Gabriella L, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Vicky är så proffsig. Som vanligt supernöjd med mina naglar.

Sofia W, 19 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Kerstin D, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Ines C, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Vicky is truly amazing!!!

Linnea Ö, 19 maj 2021
starstarstarstarstar

Super trevlig och så fina naglar!

Patrizia M, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Natalie K, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Therese B, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk, som vanligt!

Lovisa S, 18 maj 2021
starstarstarstarstar

Andressa B, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Lina W, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Anette S, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

VIcky är toppen jag är alltid supernöjd efter mitt besök o nya fina naglar 👍/ Eva

Eva SL, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Fatemeh M, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Thank you so much!

Viktoria S, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Superbra behandling och blev så nöjd!

Jenny F, 14 maj 2021
starstarstarstarstar

I love to go and do my nail treatment only because of Vicky. She is very polite, service minded, knows exactly what to do and suggests always great colors according to the season. Feeling wonderful when having pedicures with Vicky.

Lorita K, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Camilla T, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Vicky är den bästa i världen på naglar!! Blir alltid så nöjd!

Sandra Y, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

💅🏻On fleek💕

Banafsheh N, 12 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Arezoo B, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Beata W, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Helt perfekta naglar!

Andrea H, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Rojina T, 10 maj 2021
starstarstarstarstar

Ulrika N, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Asta S, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättetrevlig tjej och jag blev supernöjd med naglarna. tack!

Kicki L, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Anette S, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Charlotte M, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Wonderful and super great!

Ylva M, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Sofia B, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Supertrevlig personal och snyggt blev resultatet. Har aldrig trådat förut men det gick bra.

Simona A, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Farideh R, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Denize C, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Katerina P, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Perfekt kommer att återkomma

Ewa B, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Claudia S, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Judy K, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Louise O, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Professional and friendly service. I'm really happy with my brow lift.

Nandi N, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd!

Evelina B, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Isabella H, 4 maj 2021
starstarstarstarstar

Så fina naglar och jätte trey!

Patrizia M, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Toppen!!! Denise is very professional. I am happy with the treatment and final result. Very much recommended

Stefania DA, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Professional and friendly service. I love my nails! 😍

Nandi N, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Ulrika L, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Snabb, effektiv, duktig och trevlig. Perfekt!

Malin S, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Mimmi M, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Gabriella L, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd, superfina naglar:-)

Gunilla B, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

VICKY!!! Vilken Stjärna 🌟 Cant stop starring on my nails!

Eda A, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Ingrid B, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

Otroligt duktig och noggrann!

Johanna G, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

VIcki är superproffsig.

Sofia W, 27 apr 2021
starstarstarstarstar

Michelle A, 26 apr 2021
starstarstarstarstar

Toppen på alla sätt. Vicky jättebra och trevlig.

Magdalena M, 26 apr 2021
starstarstarstarstar

Thank you for the professional manicure 💅 I am very pleased. Professionally, on time. Good manners Vicky. I recommend it very much. I will definitely come back ❤️

Anna P, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

Malva O, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

VIcky bäst som alltid !!! / Eva

Eva SL, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Magdalena H, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Väldigt noggrann och duktig stylist!

Linnéa HÄ, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Anniqa N, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Sarah O, 22 apr 2021
starstarstarstarstar

Superbra på alla sätt, rekommenderar Vicky varmt!!

Caroline K, 21 apr 2021
starstarstarstarstar

Caroline R, 20 apr 2021
starstarstarstarstar

Sara L, 20 apr 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 19 apr 2021
starstarstarstarstar

Alltid nöjd!

Linnea Ö, 19 apr 2021
starstarstarstarstar

Vicky var lika perfekt som vanligt!

Lovisa S, 18 apr 2021
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 17 apr 2021
starstarstarstarstar

Ylva M, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Cecilia K, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Lika proffsig som alltid!

Judy K, 15 apr 2021
starstarstarstarstar

Francesca B, 14 apr 2021
starstarstarstarstar

Rojina T, 14 apr 2021
starstarstarstarstar

Farideh R, 13 apr 2021
starstarstarstarstar

Så proffsig!

Sofia K, 12 apr 2021
starstarstarstarstar

Idil K, 12 apr 2021
starstarstarstarstar

Stella M, 10 apr 2021
starstarstarstarstar

Magdalena M, 10 apr 2021
starstarstarstarstar

Katarina C, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Min dotter Amanda var SÅ NÖJD. 🙏🏻

Anna F, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Denize C, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Superbra och trevlig! Har gjort mina ögonbryn snyggare än någonsin 😊

Johanna Z, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Så duktig Vicky noga och så trevlig

Louise L, 8 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Johanna E, 8 apr 2021
starstarstarstarstar

Ulrika L, 7 apr 2021
starstarstarstarstar

Evelina B, 6 apr 2021
starstarstarstarstar

Camilla T, 6 apr 2021
starstarstarstarstar

Anette S, 5 apr 2021
starstarstarstarstar

Malin K, 4 apr 2021
starstarstarstarstar

Carolina L, 4 apr 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 4 apr 2021
starstarstarstarstar

Som alltid toppen med Vicky! Jag är supernöjd. / Eva

Eva SL, 2 apr 2021
starstarstarstarstar

Vicky är så bra🌟

Erika J, 2 apr 2021
starstarstarstarstar

Jennyfer R, 2 apr 2021
starstarstarstarstar

Perfekt som vanligt! Vicky är alltid såå bra

Lovisa S, 2 apr 2021
starstarstarstarstar

Erika D, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Malva O, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Judy K, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Sandra Y, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Cecilia H, 31 mar 2021
starstarstarstarstar

Super fint och såååå trevlig!

Patrizia M, 31 mar 2021
starstarstarstarstar

Så nöjd! Kunnig tjej och ett fint bemötande.

Louise O, 31 mar 2021
starstarstarstarstar

Wonderful and Perfect!

Ylva M, 31 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky är en stjärna

Agnes W, 30 mar 2021
starstarstarstarstar_border

Jättetrevlig och professionell personal. Den ända är att kanske man sitter mitt i butiken, annars bra!

Clarissa N, 30 mar 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 30 mar 2021
starstarstarstarstar

Antonia M, 30 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky är bäst!

Linnea Ö, 30 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky är den bästa som finns!!

Sandra Y, 30 mar 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd!

Gunilla B, 29 mar 2021
starstarstarstarstar

Emelie N, 28 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky makes really nice nails.. I think she is one of the best cause my nails look much better than usual (and I always come to you guys)

Maria Vittoria P, 28 mar 2021
starstarstarstarstar

Michelle A, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Jessica E, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Rojina T, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Maya G, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Lika nöjd som alltid. Hade Vicky för första gången och kommer absolut boka om mig till henne igen.

Sofia W, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig personal och fint resultat :)

Margaretha VG, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Supertrevlig och duktig tjej. Dock hade jag önskat att det fanns en mer ergonomisk stol eftersom man fick extremt ont i nacken under tiden.

Mikaela G, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Nor E, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Nina W, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Hanna M, 25 mar 2021
starstarstarstarstar

Super trevlig och väldigt kunnig!!

Sigrid S, 24 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky is amazing ♥️

Andressa B, 24 mar 2021
starstarstarstarstar

Jag är jätte nöjd och personalen var jätte trevligt

Farideh R, 23 mar 2021
starstarstarstarstar

Cajsa W, 23 mar 2021
starstarstarstarstar

Ingrid B, 23 mar 2021
starstarstarstarstar

Michelle S, 22 mar 2021
starstarstarstarstar

Therese B, 22 mar 2021
starstarstarstarstar

Caroline R, 22 mar 2021
starstarstarstarstar

Som alltid så himla nöjd!

Paulina M, 21 mar 2021
starstarstarstarstar

Veronika L, 21 mar 2021
starstarstarstarstar

Patrizia M, 20 mar 2021
starstarstarstarstar

Elin S, 20 mar 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd med stylist och naglar- rekommenderas!

Isabella SR, 20 mar 2021
starstarstarstarstar

Superproffsigt!!

Stella M, 20 mar 2021
starstarstarstarstar

Vasiliki stylist at HM Fältöversten, was wonderful, super professional at the same time good with time management and very kind. I will definitely go back again when she is working.

Lorita K, 19 mar 2021
starstarstarstarstar

Super bra

Louise L, 19 mar 2021
starstarstarstarstar

Emma T, 19 mar 2021
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 18 mar 2021
starstarstarstarstar

Evelina B, 18 mar 2021
starstarstarstarstar

Jennyfer R, 17 mar 2021
starstarstarstarstar

Så proffsig och trevlig!

Patrizia M, 17 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky är den bästa stylisten jag har varit hos!! så himla noggrann och jag är SÅ nöjd!

Sandra Y, 17 mar 2021
starstarstarstarstar

Jätteduktig och proffsig; så nöjd!

Johanna G, 16 mar 2021
starstarstarstarstar_border

Jättefint resultat gällande formen men färgen har nästan försvunnit efter en vecka vilket va lite trist:(

Ebba H, 16 mar 2021
starstarstarstarstar

Marina S, 15 mar 2021
starstarstarstarstar

Ylva M, 15 mar 2021
starstarstarstarstar

TOPPEN, Vicky är jätteduktig o nu finns hon även på Karlaplan vilket jag tycker är superbra.

Eva SL, 14 mar 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd med slutresultatet

Natalie K, 13 mar 2021
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig & duktig stylist.

Camilla T, 13 mar 2021
starstarstarstarstar

Min bästa Vasiliki as always! 🖤

Katarina R, 13 mar 2021
starstarstarstarstar

Judy K, 12 mar 2021
starstarstarstarstar

Emma T, 12 mar 2021
starstarstarstarstar_border

Anna S, 11 mar 2021
starstarstarstarstar

Så bra! Härlig , vänlig och proffsig miljö.

Kerstin A, 10 mar 2021
starstarstarstarstar

Awesome first experience by talented Vicky.

Judith C, 10 mar 2021
starstarstarstarstar

I have been doing my nails for the last 2 years and just went to Vicky - without a doubt the best experience I’ve had! So precise, professional and nice, I will be back for sure!

Nanny O, 10 mar 2021
starstarstarstarstar

Idil K, 9 mar 2021
starstarstarstarstar

Sofia L, 9 mar 2021
starstarstarstarstar

Gabriela H, 7 mar 2021
starstarstarstarstar

Alexandra L, 6 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky var den bästa nagelteknolog jag någonsin gått till. Så noggrann och är jättenöjd med resultatet!

Vilma RZ, 5 mar 2021
starstarstarstarstar

Frida E, 4 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky var lika perfekt som vanligt!

Lovisa S, 4 mar 2021
starstarstarstarstar

Vicky var 10/10 - noggrann och försiktig men ändå snabb, och supertrevlig! Kommer absolut att gå till henne igen!

Kira W, 4 mar 2021
starstarstarstarstar

Mycket trevlig och proffsig

Louise L, 3 mar 2021
starstarstarstarstar

DE blev jätte snygga! Bliv njöt

Sara W, 3 mar 2021
starstarstarstarstar

Yasmine G, 3 mar 2021
starstarstarstarstar

Isabella H, 3 mar 2021
starstarstarstarstar

Linda A, 2 mar 2021
starstarstarstarstar

Mycket trevlig och kunnig!

Katarina C, 2 mar 2021
starstarstarstarstar

Claudia J, 1 mar 2021
starstarstarstarstar

Nina SN, 1 mar 2021
starstarstarstarstar

Fanny N, 1 mar 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika bra☺️

Madeleine E, 28 feb 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk stylist, så noggrann och trevlig! Så nöjd med mina naglar!

Sara W, 27 feb 2021
starstarstarstarstar_border

Kerstin D, 27 feb 2021
starstarstarstarstar

Som vanligt är Jovana fantastisk. Synd att jag måste jaga henne på flera olika salonger hos er. Otroligt jobbig del i ert koncept. Hon måste vara den absolut bästa nagelteknologen ur ett kvalitativt perspektiv och så är hon överallt. Funderar på att sluta göra naglar hos er bara pga detta omkastande av nagelteknologer mellan era salonger. Jobbar för mycket för att ha tid med att hela tiden kolla var Jovana är just den veckan i era salonger då jag behöver fixa mina naglar. Ni har för stor skillnad mellan nagelteknologer i kunskap. Jovana är överlägset den bästa. Snabb, trevlig och gör naglar som är de bästa jag haft. De flagnar inte efter 5 dagar som hos de andra

Stojanka D, 27 feb 2021
starstarstarstarstar

Daniela D, 27 feb 2021
starstarstarstarstar

Kanonfint resultat. Snabbt jobbat.

Sara C, 26 feb 2021
starstarstarstarstar

Supergullig och informativ. Kommer tillbaka!

Lovisa H, 26 feb 2021
starstarstarstarstar

Supertrevlig och superduktig🙌

Magdalena H, 26 feb 2021
starstarstarstarstar

Tack för en bra färgning.

Helene B, 25 feb 2021
starstarstarstarstar

Therese B, 24 feb 2021
starstarstarstarstar

Maya G, 23 feb 2021
starstarstarstarstar

Tack Isabelle för snyggaste naglarna!

Annika F, 23 feb 2021
starstarstarstarstar

Ylva M, 22 feb 2021
starstarstarstarstar

Dashl BTL, 21 feb 2021
starstarstarstarstar

Superduktig & noggrann 🌟

Frida E, 19 feb 2021
starstarstarstarstar

Maria P, 19 feb 2021
starstarstarstarstar

Martina S, 17 feb 2021
starstarstarstarstar

Alice J, 16 feb 2021
starstarstarstarstar

Sofia M, 13 feb 2021
starstarstarstarstar_border

Elena F, 13 feb 2021
starstarstarstarstar

Proffsigt bemötande och jättefint resultat! Rekommenderas starkt

Sofia S, 13 feb 2021
starstarstarstarstar

Dashl BTL, 13 feb 2021
starstarstarstarstar

Jenny G, 8 feb 2021
starstarstarstarstar

Madeleine E, 7 feb 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Carolina L, 7 feb 2021
starstarstarstarstar

Camilla T, 6 feb 2021
starstarstarstarstar

Lisa R, 6 feb 2021
starstarstarstarstar

Susanne M, 5 feb 2021
starstarstarstarstar

Marina S, 5 feb 2021
starstarstarstarstar

Daniela D, 4 feb 2021
starstarstarstarstar

Therese B, 4 feb 2021
starstarstarstarstar

Super professional and great customer service!

Ylva M, 3 feb 2021
starstarstarstarstar

Love my new nails ✨

Jenny E, 3 feb 2021
starstarstarstarstar

Superbra! Jovana är väldigt duktig!

Helena N, 3 feb 2021
starstarstarstarstar

Sophia N, 3 feb 2021
starstarstarstarstar

Väldigt noggrann och proffsig!

Caroline R, 3 feb 2021
starstarstarstarstar

Cajsa J, 2 feb 2021
starstarstarstarstar

Isabella H, 1 feb 2021
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Fransarna blev färgade men själva last liften är alldeles för rak och det ser inte riktigt klokt ut!

Jasmine DB, 1 feb 2021
starstarstarstarstar

Trevlig, proffsig och försiktig med nagelbanden. Kommer gå tillbaka!

Kajsa A, 1 feb 2021
starstarstarstarstar

Sarwin A, 31 jan 2021
starstarstarstarstar

Hanna W, 31 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna K, 30 jan 2021
starstarstarstarstar_border

Katarina C, 29 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna R, 29 jan 2021
starstarstarstarstar

Super duktig och trevlig

Fady S, 27 jan 2021
starstarstarstarstar

Så trevligt och försiktig

Martina R, 24 jan 2021
starstarstarstarstar

Iréne D, 24 jan 2021
starstarstarstarstar

Dashl BTL, 22 jan 2021
starstarstarstarstar

Kerstin D, 20 jan 2021
starstarstarstarstar

Belma R, 19 jan 2021
starstarstarstarstar

Marina S, 19 jan 2021
starstarstarstarstar_border

Sofia W, 18 jan 2021
starstarstarstarstar_border

Emilia I, 18 jan 2021
starstarstarstarstar

Hanna W, 15 jan 2021
starstarstarstarstar

Jenny G, 13 jan 2021
starstarstarstarstar

Sophia N, 13 jan 2021
starstarstarstarstar

Viktoria S, 13 jan 2021
starstarstarstarstar

Duktig tjej som gjorde naglarna jättefina

Cissi M, 13 jan 2021
starstarstarstarstar

Annika N, 13 jan 2021
starstarstarstarstar

Elin G, 12 jan 2021
starstarstarstarstar

Superbra, trevlig, professionell, effektiv!

Ylva M, 12 jan 2021
starstarstarstarstar

Johanna E, 11 jan 2021
starstarstarstarstar

Lisa S, 10 jan 2021
starstarstarstarstar

Isabella i Fältöversten är ett proffs. Var extremt osäker på om jag skulle våga boka en för mig okänd nagelteknolog, eftersom att jag är en sådan perfektionist, men jag var verkligen i trygga händer. Bella är sjukt positiv, serviceminded, noggrann och kunnig. Hon gav mig färgråd, gjorde ett snyggt prepjobb och jag lämnade med perfekt lackat gellack! Så nöjd!

Dea S, 10 jan 2021
starstarstarstarstar

Isabella H, 9 jan 2021
starstarstarstarstar

Camilla T, 9 jan 2021
starstarstarstarstar

Catherine Z, 9 jan 2021
starstarstarstarstar

Utmärkt! Tack!

Judy P, 8 jan 2021
starstarstarstarstar

Sofia W, 8 jan 2021
starstarstarstarstar

Johanna L, 7 jan 2021
starstarstarstarstar

Caroline L, 7 jan 2021
starstarstarstarstar

Jennyfer R, 3 jan 2021
starstarstarstarstar

Carolin H, 3 jan 2021
starstarstarstarstar_border

Sandra F, 31 dec 2020
starstarstarstarstar

Louise F, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Malin LE, 29 dec 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 29 dec 2020
starstarstarstarstar

Heidi U, 28 dec 2020
starstarstarstarstar

Superbra

Anna G, 28 dec 2020
starstarstarstarstar

Supertrevlig och duktig! Blev mycket nöjd med min behandling!

Malin R, 28 dec 2020
starstarstarstarstar

Laura Y, 27 dec 2020
starstarstarstarstar

Suuuperproffsig! Jag hade missuppfattat tiden men ändå hann min fantastiska manikyrist och med ett fantastiskt resultat!

Ylva M, 26 dec 2020
starstarstarstarstar

Blev supernöjd med fransarna. Sophie är superproffsig.

Sofia W, 25 dec 2020
starstarstarstarstar_border

Sofia L, 24 dec 2020
starstarstarstarstar

Mimmi R, 23 dec 2020
starstarstarstarstar

Inger G, 22 dec 2020
starstarstarstarstar

Fantastisk!!

Ylva M, 21 dec 2020
starstarstarstarstar

Mimmi M, 21 dec 2020
starstarstarstarstar

Sophie är helt fantastisk, blir alltid lika nöjd!

Anna R, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevlig och professionell.

Katarina C, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Linnéa L, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 18 dec 2020
starstarstarstarstar_border

Kerstin D, 18 dec 2020
starstarstarstarstar

Jättebra!

Selström T, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Anna K, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Alexandra J, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Anna E, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Matilda B, 16 dec 2020
starstarstarstarstar

Malin LE, 16 dec 2020
starstarstarstarstar

Jenny G, 15 dec 2020
starstarstarstarstar

Sandra!<3

Linn S, 14 dec 2020
starstarstarstarstar

Gunnel J, 13 dec 2020
starstarstarstarstar

Som vanligt blir man inte besviken. Sandra gör de finaste naglarna men idag var hennes sista dag.

Sofia W, 13 dec 2020
starstarstarstarstar

Supertrevlig och supernöjd👍

Magdalena H, 13 dec 2020
starstarstarstarstar

Superbra som alltid, så tråkigt att Sandra nu arbetar sin sista helg!

Eva SL, 12 dec 2020
starstarstarstarstar

Toppen!

Helena N, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Gjorde en browlift hos Sophie inne i Fältöversten och hon var superduktig! Är jättenöjd!

Nicolette L, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Sophie är noggrann och jag blev lika nöjd som sist. Jag rekommenderar henne varmt💖

Ewa C, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande och väldigt noggrann, blev supernöjd!

Lina E, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Anna R, 9 dec 2020
starstarstarstarstar

Sofia L, 9 dec 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 9 dec 2020
starstarstarstarstar

Maja Å, 8 dec 2020
starstarstarstarstar

Isabella H, 7 dec 2020
starstarstarstarstar

Ylva M, 7 dec 2020
starstarstarstarstar

Daniela D, 7 dec 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 4 dec 2020
starstarstarstarstar

Louise G, 4 dec 2020
starstarstarstarstar

Sofia W, 2 dec 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Min Gel-manikyr var jättefin och Sandra var super som vanligt men tyvärr har manikyren inte hålt särskilt bra. Redan efter 3-4 dagar började den skavas av på vissa nagelkanter! Och efter 5-6 dagar flagnade det av på 1 nagel redan! Det brukar sitta jättebra under 2-3 veckor. Så lite besviken denna gång!

Jenny A, 30 nov 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt!

Inna S, 30 nov 2020
starstarstarstarstar

Sofia W, 29 nov 2020
starstarstarstarstar

Camilla T, 28 nov 2020
starstarstarstarstar

Karin H, 28 nov 2020
starstarstarstarstar

Rebecka S, 28 nov 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 27 nov 2020
starstarstarstarstar_border

Louise F, 27 nov 2020
starstarstarstarstar

Sofie S, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Sophia N, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Så trevlig och inlyssnande! Tack för en härlig stund och fina naglar!

Sofia E, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Paulina W, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Sandra var superduktig och noga.

Anne-sofie H, 25 nov 2020
starstarstarstarstar

Anna H, 23 nov 2020
starstarstarstarstar

Denise som gjorde mina naglar denna gång är så fantastiskt duktig. Hon är inte bara proffsig på det hon gör men hon är också så trevlig. Denise är oftast på Mall of Scandinavia och jag funderar på och boka mig där i fortsättningen.

Sofia W, 22 nov 2020
starstarstarstarstar

Gunnel J, 22 nov 2020
starstarstarstarstar

Denise du var toppen, så snygga blev mina naglar 👍🙂/ Eva

Eva SL, 20 nov 2020
starstarstarstarstar

Isabella H, 20 nov 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 18 nov 2020
starstarstarstarstar

Tack Sophie - så bra allting!

Viktoria S, 18 nov 2020
starstarstarstarstar

Kerstin D, 13 nov 2020
starstarstarstarstar

Ylva M, 13 nov 2020
starstarstarstarstar

Patricia D, 11 nov 2020
starstarstarstarstar

Sofia L, 11 nov 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd!! Så proffsigt! Och jätte fina naglar!

Michelle S, 11 nov 2020
starstarstarstarstar

Tycker Jovana var jätteduktig och rolig att prata med!

Wera M, 10 nov 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 10 nov 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 10 nov 2020
starstarstarstarstar

Lovisa S, 9 nov 2020
starstarstarstarstar

Resultatet var över förväntan

Angela E, 9 nov 2020
starstarstarstarstar

Superbra. Snygga bryn. Pedagogisk och bra terapeut. Kommer tillbaka!

Anna G, 8 nov 2020
starstarstarstarstar

Maja Å, 7 nov 2020
starstarstarstarstar

Helena, 7 nov 2020
starstarstarstarstar

Josefine A, 6 nov 2020
starstarstarstarstar

Daniela D, 6 nov 2020
starstarstarstarstar

Jonna L, 6 nov 2020
starstarstarstarstar

Martina S, 5 nov 2020
starstarstarstarstar

Louise G, 5 nov 2020
starstarstarstarstar

Catharina A, 4 nov 2020
starstarstarstarstar

VÄldigt noggrann och omsorgsfull! Jättenöjd!

Christina F, 4 nov 2020
starstarstarstarstar

Alicia G, 3 nov 2020
starstarstarstarstar

Jag är så nöjd med mitt brow lift, Roxana gjorde ett så bra jobb och jag går mer än gärna tillbaka!

Eija L, 3 nov 2020
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Jag var väldigt nöjd under själva behandlingen, men ett par dagar efter började två naglar glappa.

Linn S, 3 nov 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd!! Tack för nya, fina ögonbryn :)

Michelle S, 2 nov 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 1 nov 2020
starstarstarstarstar

Sophia N, 1 nov 2020
starstarstarstarstar

Anna M, 31 okt 2020
starstarstarstarstar

Camilla T, 31 okt 2020
starstarstarstarstar

Amanda L, 30 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra är så bra!

Matilda L, 29 okt 2020
starstarstarstarstar

Fanny N, 29 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Emilia I, 29 okt 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 29 okt 2020
starstarstarstarstar

Louise F, 28 okt 2020
starstarstarstarstar

Brukar ha Sandra men idag var Iovana på plats. Supernöjd med naglar och bemötande.

Sofia W, 28 okt 2020
starstarstarstarstar

Jennyfer R, 28 okt 2020
starstarstarstarstar

Snabbt, bra & proffsig behandling!

Tove R, 28 okt 2020
starstarstarstarstar

Cathrine T, 28 okt 2020
starstarstarstarstar

Mariann J, 27 okt 2020
starstarstarstarstar

Linnea G, 27 okt 2020
starstarstarstarstar

Anne-sofie H, 27 okt 2020
starstarstarstarstar

Toppen, som alltid!

Frida N, 27 okt 2020
starstarstarstarstar

Linn G, 27 okt 2020
starstarstarstarstar

Gunnel J, 26 okt 2020
starstarstarstarstar

Isabella H, 26 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Jag är nöjd med behandlingen!

Sanaz Z, 26 okt 2020
starstarstarstarstar

Lisa D, 26 okt 2020
starstarstarstarstar

Gunnel J, 25 okt 2020
starstarstarstarstar

Ajla T, 25 okt 2020
starstarstarstarstar

Inger G, 25 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra år perfekt 👌🏼 jag kan rekommendera Sandra alltid.

Lorita K, 24 okt 2020
starstarstarstarstar

Nina SN, 24 okt 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 24 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Fredrika T, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Toppen som vanligt, Sandra är bäst !!!

Eva SL, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevlig tjej som gjorde naglarna och utmärkt resultat!

Elin K, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Bästa mani jag har fått!!!

Michelle S, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Jenny A, 23 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Bra begandling

Mercedes Z, 22 okt 2020
starstarstarstarstar

Dominika H, 22 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra är toppen!! Trevlig och noggrann, jag blev så nöjd!

Sandra Y, 22 okt 2020
starstarstarstarstar

Julia PC, 22 okt 2020
starstarstarstarstar

Sara EE, 22 okt 2020
starstarstarstarstar

Sofia F, 21 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra gjorde ett jättebra jobb!

Wera M, 20 okt 2020
starstarstarstarstar

Josefine R, 20 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Therese B, 20 okt 2020
starstarstarstarstar

Alexandra K, 20 okt 2020
starstarstarstarstar

Bra och trevlig stylist

Signe BB, 19 okt 2020
starstarstarstarstar

Linnéa HÄ, 19 okt 2020
starstarstarstarstar

Paulina W, 19 okt 2020
starstarstarstarstar

Yolanda är trevlig, snabb och duktig!

Eva L, 18 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Helnöjd med resultatet, hon var verkligen superduktig!! Däremot var det en rätt otrevlig och stimmig plats, vilket drog ner helhetsintrycket.

Felicia N, 18 okt 2020
starstarstarstarstar

Johanna R, 18 okt 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 18 okt 2020
starstarstarstarstar

Ulrika B, 17 okt 2020
starstarstarstarstar

Anna R, 16 okt 2020
starstarstarstarstar

Fanny HR, 16 okt 2020
starstarstarstarstar

Kerstin D, 16 okt 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 15 okt 2020
starstarstarstarstar

Tack för bra service

Karin H, 15 okt 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd med resultatet, men aningens knappt om tid. 45 min räckte inte!

Tove R, 15 okt 2020
starstarstarstarstar

Judy K, 15 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra på Dashl i Fältan var SÅ magisk!!

Jessica L, 15 okt 2020
starstarstarstarstar

Karolina S, 14 okt 2020
starstarstarstarstar

Caroline L, 14 okt 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd med Sandra, tack 😊

Yasmine G, 14 okt 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd med mina naglar! Sandra gjorde ett utmärkt jobb som vanligt.

Jenny A, 14 okt 2020
starstarstarstarstar

Martina S, 13 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra är såå duktig!

Matilda L, 13 okt 2020
starstarstarstarstar

Isabelle B, 13 okt 2020
starstarstar_borderstar_borderstar_border

The artist is a very nice person and professional. But this time around, she seemed under some kind of time constraints and made some comments about time which made me feel unwelcome. Because of this, I am contemplating whether or not to come back for more services.

Liliane BE, 13 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Denize C, 12 okt 2020
starstarstarstarstar

Asli T, 12 okt 2020
starstarstarstarstar

Sofia K, 11 okt 2020
starstarstarstarstar

Nora L, 11 okt 2020
starstarstarstarstar

Michelle S, 11 okt 2020
starstarstarstarstar

Sandra var så duktig och professionell, kunde inte bli nöjdare!

Paulina M, 10 okt 2020
starstarstarstarstar

Johanna E, 9 okt 2020
starstarstarstarstar

Jonna L, 9 okt 2020