Dashl Beauty Bar H&M
4.9starstarstarstarstar_half46 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

H&M Fältöversten

Område

Östermalm

Adress

Karlaplan 13, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Beauty Bar på H&M Fältöversten! Hos oss kan du boka in din makeup och få håret stylat. Du kan komma in till oss innan jobbet för en snygg blowdry, hårstyling och makeup innan ett möte, AW:n eller festen. OBS kom alltid med torrt hår. Öppet varje fredag & lördag kl 10-18.

starstarstarstarstar

Rebecca L, 8 dec 2018
starstarstarstarstar

Inbal L, 7 dec 2018
starstarstarstarstar_border

Linda H, 4 dec 2018
starstarstarstarstar

Nina är en fantastisk stylist!! Kände mig väl omhändertagen och fick en underbart fin frisyr. Skulle så gärna komma tillbaka ofta, men bor tyvärr i Göteborg.

Marie M, 2 dec 2018
starstarstarstar_borderstar_border

Försenad tidigare kund sköt på mitt besök. Blev stressigt att hinna med. Annars väldigt nöjd med smink +hår. Höll för en helkväll ute. Supersnyggt!

Veronica L, 2 dec 2018
starstarstarstarstar_border

Heidi A, 1 dec 2018
starstarstarstarstar

Marthina R, 27 nov 2018
starstarstarstarstar

Beatrix L, 26 nov 2018
starstarstarstarstar

Snygg festmakeup och hår som höll hela kvällen och natten, tack så mycket!

Erica H, 25 nov 2018
starstarstarstarstar

Catharina H, 24 nov 2018
starstarstarstarstar

Camilla was so nice and she did an incredibly good job. I was really happy with my makeup and hair. Next time I would definitely book a time with her again!

Nenna K, 19 nov 2018
starstarstarstarstar

Supertrevlig tjej som var proffsig och duktig. Jag skulle på födelesdagsbrunch med vänner och var superstressad med allt men tack vare att jag gick till er så hann jag med allt i tid =)

Pamela A, 18 nov 2018
starstarstarstarstar

Perfekt uppsättning som höll hela dagen och kvällen! Kunde inte varit nöjdare

Isabell B, 17 nov 2018
starstarstarstarstar

Smink som höll hela arbetsdagen och aw med jobbet, vackra lockar i håret. Supernöjd!!!

Veronica L, 26 okt 2018
starstarstarstarstar_border

Elin W, 19 okt 2018
starstarstarstarstar

Michelle E, 16 okt 2018
starstarstarstarstar

Michaela L, 16 okt 2018
starstarstarstarstar

Teodora gjorde mig så otroligt fin, så proffsig och duktig.

Amanda H, 8 okt 2018
starstarstarstarstar

I had a blow dry & was very satisfied. The stylist did a good job. Would definitely book again!

Beatrix L, 8 okt 2018
starstarstarstarstar

jag spontanbokade naglar och hår på en fredaglunch och är jättenöjd med resultat såväl som bemötandet! Tack och på återseende /Marianne

Marianne VM, 5 okt 2018
starstarstarstarstar

Sanna var toppen! Lyssnade och var noggrann ????

Susan O, 15 sep 2018
starstarstarstarstar

Sanna var fantastisk, noggrann, lyssnade på hur jag ville ha det och såg till att jag var nöjd hela vägen! Jag är supernöjd med både smink & hår :).

Helena H, 15 sep 2018
starstarstarstarstar

Så duktig och proffsig. Lilians var så duktig och även min hårstylist. Som jag tyvärr glömt namnet på. Sofi tror jag... Mvh Jessica

Jessica B, 4 sep 2018
starstarstarstarstar

Bra service och väldigt duktig stylist! Alltid lika nöjd när jag bokar via Dashl??

Frida L, 3 sep 2018
starstarstarstarstar

Duktig, trevlig och professionell. Jag är jättenöjd!

Kajsa H, 3 sep 2018
starstarstarstarstar

Alltid nöjd! Sofie fixade mig från regnvåt till redo för fest;)

Marika W, 2 sep 2018
starstarstarstarstar

Alicia var toppen - jättenöjd med mina lockar ??

Tatiana S, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Alltid lika härligt att få bli ompysslad av Dashl stylisterna. Idag blev det en sidofläta med lockar i övriga håret. Vackert! Så redo för kvällens festligheter!

Persefoni N, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Mycket nöjd. Väldigt snygg i håret och väldigt personlig stil vilket gjorde det till en riktigt skön lördags stund

Helene B, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Superfint

Andrea B, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Jag är så nöjd med min uppsättning. Den höll hela kvällen, trots regn och dans. Jag kommer tillbaka!

Maria H, 27 aug 2018
starstarstarstarstar

Stylisten var fantastisk! Trevlig, proffsig och uförde ett fantastiskt jobb! Så nöjd!

Lotta E, 9 jul 2018
starstarstarstarstar

Regina S, 5 jul 2018
starstarstarstarstar

Jätteduktig stylist och fick en massa fina tips!

Annika J, 30 jun 2018
starstarstarstarstar

Linda J, 29 jun 2018
starstarstarstarstar

Inlyssnande och kunnig! Blev så bra och fick massa tips på hur det skulle kunna hålla sig över natten!

Caroline V, 22 jun 2018
starstarstarstarstar

Natasha A, 17 jun 2018
starstarstarstarstar

Alicia var grym och jag är supernöjd med resultatet! Hon gick verkligen den extra milen och var supernogrann. Kommer komma tillbaka!

Lo LB, 12 jun 2018
starstarstarstarstar

Kally F, 12 jun 2018
starstarstarstarstar

Regina S, 11 jun 2018
starstarstarstarstar

Så proffsig och noggrann. Rekommenderas varmt!

Annette S, 4 jun 2018
starstarstarstarstar

Anna L, 24 maj 2018
starstarstarstarstar

Jätteduktig och noggran jag är supernöjd!!!

Regina S, 16 maj 2018
starstarstarstarstar

Väldigt imponerad av tjänsten! Lätt att boka, väldigt bra och proffsig service!

Kamilla R, 15 maj 2018
starstarstarstarstar

Jag blev så nöjd med min behandling. Bokade Tiina för en fläta inför en fotografering och det blev riktigt fint! Kände mig som en stjärna hela dagen! Tack Dashl för en grym tjänst.

Persefoni N, 15 maj 2018
starstarstarstar_borderstar_border

Atosa S, 15 maj 2018