Dashl Beauty Bar Karlaplan
4,8starstarstarstarstar_half122 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

H&M Fältöversten

Område

Östermalm

Adress

Karlaplan 13, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Beauty Bar på H&M Fältöversten! Hos oss kan du boka in din makeup och få håret stylat. Du kan komma in till oss innan jobbet för en snygg blowdry, hårstyling och makeup innan ett möte, AW:n eller festen. OBS kom alltid med torrt hår. Öppet varje fredag & lördag kl 10-18.

starstarstarstarstar

Nina var grym, kände mig smashing efter att hon fixat hår och make inför min 30 års fest <3

Adeline S, 2 dec 2019
starstarstarstarstar

You were great!

Cindy A, 22 nov 2019
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Jag brukar föna håret på fredagar så slipper jag tänka på håret över helgen. Denna gång höll det inte mer än en timma och sen såg jag ut som innan!!! Mycket ovanligt för mitt hår lätt hanterbar. Personen jag hade var mycket trevlig men långsam och jag var inte riktig nöjd efteråt. Men jag tror säkert att alla är duktiga men jobbar på olika sätt.

Nassrin W, 19 nov 2019
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig och lyssnade på vad jag hade för idéer. Håret blev väldigt fint!

Jeanette S, 11 nov 2019
starstarstarstarstar

Magdalena J, 10 nov 2019
starstarstarstarstar_border

Är väldigt nöjd med min styling! Både håruppsättning och makeup blev väldigt bra.

Desirée N, 7 nov 2019
starstarstarstarstar

Jätteproffsig behandling och resultat. Så nöjd. Höll hela dagen & natten & lika fin 🌟Åsa

Åsa A, 5 nov 2019
starstarstarstarstar

Super nöjd :)

Nassrin W, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Jättetrevlig! Kan tänka mig fortsätta gå till henne 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

Reza A, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Så fin hästsvans i lockar ❤️

Jenny E, 18 okt 2019
starstarstarstarstar

Mycket proffsig stylist som var riktigt duktig på att fixa det där perfekta svallet i håret. Rekommenderas starkt.

Paulina N, 6 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Julia var väldigt proffsig, lugn, lyhörd och duktig. Sminket satt verkligen lika fint hela kvällen!! (Jag var på världens kalasbröllop, så det imponerade stort att det satt så bra!)

Sanna F, 1 okt 2019
starstarstarstarstar

Blev väldigt nöjd! Proffsig, trevlig och lyhörd.

Kajsa H, 1 okt 2019
starstarstarstarstar

Super bra👍

Nassrin W, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Jag känner mig så fin i mina snygga lockar!🥰

Jenny E, 27 sep 2019
starstarstarstarstar

Hade Hüleya och hon var så bra och mån att jag skulle få en bra upplevelse. Är så nöjd med hela looken 👌🏻

Carolina K, 27 sep 2019
starstarstarstarstar

Hon lyssnade på mig och gjorde något riktigt snyggt. Så nöjd. Snabb kontakt via chatt på sidan också.

Jenny R, 19 sep 2019
starstarstarstarstar

Josefine P, 18 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Martina J, 12 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Jenny B, 6 sep 2019
starstarstarstarstar

Mycket proffsigt & vänligt bemötande och jättefin sminkning & hårstyling av min stylist Sara. Kunde inte vara nöjdare.

Sylvia S, 3 sep 2019
starstarstarstarstar

Jättefin uppsättning! Loved it! Men ni borde överväga att investera i en skönare stol för kunder, att sitta rakryggad i en så hård stol utan ryggstöd i en timme var riktigt plågsamt.

Vendela R, 1 sep 2019
starstarstarstarstar

Armita E, 30 aug 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig, superfin uppsättning!

Armita E, 30 aug 2019
starstarstarstarstar

Ewa W, 25 aug 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Ganska nöjd. Efter lite justeringar blev make-upen bra, väldigt lyhörd och ville verkligen att jag skulle bli nöjd. Dock gick det inte alls med hårstylingen, slutade med att jag gick därifrån för att själv fixa den hemma. Inte optimalt. Inte avskräckt dock, kommer prova igen vid tillfälle.

Anna W, 19 aug 2019
starstarstarstarstar

Emma R, 18 aug 2019
starstarstarstarstar

Emma R, 18 aug 2019
starstarstarstarstar

Kajsa B, 12 aug 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd, kände mig ompysslad

Celia L, 31 jul 2019
starstarstarstarstar

Hulja är grym :-))

Cornelia M, 29 jul 2019
starstarstarstarstar

I had party makeup & hairstyling done. The stylist really listened and it showed once she was done.. I was extremely happy with final look. Would definitely book again!!

Beatrix L, 27 jul 2019
starstarstarstarstar

Elisabeth L, 26 jul 2019
starstarstarstarstar

Elisabeth L, 26 jul 2019
starstarstarstarstar

Linda was lovely and such a good stylist. She knew what suited us. Would highly recommend

Becca K, 13 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Emma LS, 7 jul 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Blev fin i håret men det tog bara 30 min trots betalat för 45.

Sophia BW, 16 jun 2019
starstarstarstarstar

Mycket härlig tjej som tog hand om mig och jag blev jättenöjd.

Linda B, 9 jun 2019
starstarstarstarstar

Otroligt nöjd!

Sara S, 27 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Karin S, 19 maj 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Helt okej :)

Carolina S, 19 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Jätte nöjd med både smink och hår, hon var proffsig och snabb!

Malin J, 13 maj 2019
starstarstarstarstar

Madeleine var toppen!

Kajsa G, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Jag var hos Madeleine som gjorde ett fantastiskt jobb med både hår och sminkning! Hon förstod på en gång vad jag var ute efter och var väldig proffsig, snabb och otroligt duktig. Jag kan verkligen rekommendera Madeleine!

Kamilla NE, 27 apr 2019
starstarstarstarstar

Jag fick den vackraste frisyren med Hollywood lockar😍

Jenny E, 20 apr 2019
starstarstarstarstar

Cecilia R, 6 apr 2019
starstarstarstarstar

Tove-lia JS, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Tove-lia JS, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Duktig och trevlig stylist

Eva T, 31 mar 2019
starstarstarstarstar

Stylisten var super- både duktig, trevlig, inlyssnande och förstod direkt hur jag ville ha det. Var väldigt nöjd!

Peggy B, 30 mar 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Mycket trevlig stylist! Håret blev tyvärr inte lika bra som förväntat.

Kerstin W, 29 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Blev väldigt nöjd med min styling och hade en mycket trevlig stund!

Caroline D, 26 mar 2019
starstarstarstarstar

Camailla var superbra, återkommer gärna till henne igen!

Maria W, 22 mar 2019
starstarstarstarstar

Kajsa H, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Snabb och duktig, förstod hur jag ville ha det o blev jätte nöjd!

Malin J, 5 mar 2019
starstarstarstarstar

Wow så nöjd med håret!

Nina A, 5 mar 2019
starstarstarstarstar

Sophie hade stor förståelse och var inlyssnande till vilken typ av look jag var ute efter. Mycket noggrann och informativ rent teknikmässigt. Tack för en superfin styling!

Caroline K, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Katja SO, 17 feb 2019
starstarstarstarstar

Lena S, 16 feb 2019
starstarstarstarstar

Hanna W, 16 feb 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig och noggrann !!!! Supernöjd

Victora N, 11 feb 2019
starstarstarstarstar

Madeleine var superproffsig och jag blev så nöjd å fin!

Anna B, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Duktig, snabb, och trevlig!

Eva Maria R, 9 feb 2019
starstarstarstarstar

Engla, 8 feb 2019
starstarstarstarstar

Anna S, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Superduktig och snabb och fick mig att känna mig väldigt snygg!

Emma Å, 27 jan 2019
starstarstarstarstar

Anna V, 26 jan 2019
starstarstarstarstar

Nina var rar och lyhörd!

Kristin A, 26 jan 2019
starstarstarstarstar

Elin var jätte duktig och jag blev verkligen nöjd med min håruppsättning som passade utmärkt till att ha på ett bröllop!

Caroline E, 20 jan 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! Duktig, noggrann å förstår vad kunden vill ha

Anna F, 19 jan 2019
starstarstarstarstar

Malin K, 18 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Marit N, 15 jan 2019
starstarstarstarstar

Jätte nöjd! Perfekt hår och makeup tack vare Nina.

Bianca A, 31 dec 2018
starstarstarstarstar

Jättesmidigt att boka innan och stylisten var supergullig & gjorde mitt hår så fint! Flera gick förbi i H&M-butiken och undrade om de kunde boka en tid när de såg mitt hår :)

Lina B, 31 dec 2018
starstarstarstarstar_border

Sminkningen var proffsig men kanske behöver hårstylingen bli aningen bättre.

Helen L, 31 dec 2018
starstarstarstarstar

Alexandra W, 25 dec 2018
starstarstarstarstar

Rebecca L, 8 dec 2018
starstarstarstarstar

Inbal L, 7 dec 2018
starstarstarstarstar_border

Linda H, 4 dec 2018
starstarstarstarstar

Nina är en fantastisk stylist!! Kände mig väl omhändertagen och fick en underbart fin frisyr. Skulle så gärna komma tillbaka ofta, men bor tyvärr i Göteborg.

, 2 dec 2018
starstarstarstar_borderstar_border

Försenad tidigare kund sköt på mitt besök. Blev stressigt att hinna med. Annars väldigt nöjd med smink +hår. Höll för en helkväll ute. Supersnyggt!

Veronica L, 2 dec 2018
starstarstarstarstar_border

Heidi A, 1 dec 2018
starstarstarstarstar

Marthina R, 27 nov 2018
starstarstarstarstar

Beatrix L, 26 nov 2018
starstarstarstarstar

Snygg festmakeup och hår som höll hela kvällen och natten, tack så mycket!

Erica H, 25 nov 2018
starstarstarstarstar

Catharina H, 24 nov 2018
starstarstarstarstar

Camilla was so nice and she did an incredibly good job. I was really happy with my makeup and hair. Next time I would definitely book a time with her again!

Nenna K, 19 nov 2018
starstarstarstarstar

Supertrevlig tjej som var proffsig och duktig. Jag skulle på födelesdagsbrunch med vänner och var superstressad med allt men tack vare att jag gick till er så hann jag med allt i tid =)

Pamela A, 18 nov 2018
starstarstarstarstar

Perfekt uppsättning som höll hela dagen och kvällen! Kunde inte varit nöjdare

Isabell B, 17 nov 2018
starstarstarstarstar

Smink som höll hela arbetsdagen och aw med jobbet, vackra lockar i håret. Supernöjd!!!

Veronica L, 27 okt 2018
starstarstarstarstar_border

Elin W, 19 okt 2018
starstarstarstarstar

Michelle E, 16 okt 2018
starstarstarstarstar

Michaela L, 16 okt 2018
starstarstarstarstar

Teodora gjorde mig så otroligt fin, så proffsig och duktig.

Amanda H, 8 okt 2018
starstarstarstarstar

I had a blow dry & was very satisfied. The stylist did a good job. Would definitely book again!

Beatrix L, 8 okt 2018
starstarstarstarstar

jag spontanbokade naglar och hår på en fredaglunch och är jättenöjd med resultat såväl som bemötandet! Tack och på återseende /Marianne

Marianne VM, 5 okt 2018
starstarstarstarstar

Sanna var toppen! Lyssnade och var noggrann ????

Susan O, 15 sep 2018
starstarstarstarstar

Sanna var fantastisk, noggrann, lyssnade på hur jag ville ha det och såg till att jag var nöjd hela vägen! Jag är supernöjd med både smink & hår :).

Helena H, 15 sep 2018
starstarstarstarstar

Så duktig och proffsig. Lilians var så duktig och även min hårstylist. Som jag tyvärr glömt namnet på. Sofi tror jag... Mvh Jessica

Jessica B, 4 sep 2018
starstarstarstarstar

Bra service och väldigt duktig stylist! Alltid lika nöjd när jag bokar via Dashl??

Frida L, 3 sep 2018
starstarstarstarstar

Duktig, trevlig och professionell. Jag är jättenöjd!

Kajsa H, 3 sep 2018
starstarstarstarstar

Alltid nöjd! Sofie fixade mig från regnvåt till redo för fest;)

Marika W, 2 sep 2018
starstarstarstarstar

Alicia var toppen - jättenöjd med mina lockar ??

Tatiana S, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Alltid lika härligt att få bli ompysslad av Dashl stylisterna. Idag blev det en sidofläta med lockar i övriga håret. Vackert! Så redo för kvällens festligheter!

Persefoni N, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Mycket nöjd. Väldigt snygg i håret och väldigt personlig stil vilket gjorde det till en riktigt skön lördags stund

Helene B, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Superfint

Andrea B, 1 sep 2018
starstarstarstarstar

Jag är så nöjd med min uppsättning. Den höll hela kvällen, trots regn och dans. Jag kommer tillbaka!

Maria H, 27 aug 2018
starstarstarstarstar

Stylisten var fantastisk! Trevlig, proffsig och uförde ett fantastiskt jobb! Så nöjd!

Lotta E, 9 jul 2018
starstarstarstarstar

Regina S, 5 jul 2018
starstarstarstarstar

Jätteduktig stylist och fick en massa fina tips!

Annika J, 30 jun 2018
starstarstarstarstar

Linda J, 29 jun 2018
starstarstarstarstar

Inlyssnande och kunnig! Blev så bra och fick massa tips på hur det skulle kunna hålla sig över natten!

Caroline V, 22 jun 2018
starstarstarstarstar

Natasha A, 17 jun 2018
starstarstarstarstar

Alicia var grym och jag är supernöjd med resultatet! Hon gick verkligen den extra milen och var supernogrann. Kommer komma tillbaka!

Lo LB, 12 jun 2018
starstarstarstarstar

Kally F, 12 jun 2018
starstarstarstarstar

Regina S, 11 jun 2018
starstarstarstarstar

Så proffsig och noggrann. Rekommenderas varmt!

Annette S, 4 jun 2018
starstarstarstarstar

Anna L, 24 maj 2018
starstarstarstarstar

Jätteduktig och noggran jag är supernöjd!!!

Regina S, 16 maj 2018
starstarstarstarstar

Väldigt imponerad av tjänsten! Lätt att boka, väldigt bra och proffsig service!

Kamilla R, 15 maj 2018
starstarstarstarstar

Jag blev så nöjd med min behandling. Bokade Tiina för en fläta inför en fotografering och det blev riktigt fint! Kände mig som en stjärna hela dagen! Tack Dashl för en grym tjänst.

Persefoni N, 15 maj 2018
starstarstarstar_borderstar_border

Atosa S, 15 maj 2018