Beauty Bar by Dashl Arkaden
4,9starstarstarstarstar_half770 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

Beauty Bar by Dashl Arkaden

Område

Göteborg

Adress

Drottninggatan 38, Göteborg

Om

Välkommen till Beauty Bar by Dashl i Arkaden på Drottninggatan 38 i Göteborg! Hos oss kan du boka behandlingar för naglar, fransar och bryn.

starstarstarstarstar_border

Maja F, 9 dec 2021
starstarstarstarstar

Hanna Z, 8 dec 2021
starstarstarstar_borderstar_border

Blev nöjd med hur mina naglar blev, och hur dom ser ut. Dom som jobbar där är snälla men inte så pratsamma. Men det jag inte alls blev nöjd med och det jag känner just nu är lite ilska och frustration för att jag betalade 600kr för att dom skulle måla mina naglar, och jag har fullt förstående för detaljerna o att de kan kosta osv men utan rabatt skulle jag behövt betala 700kr och det är alldeles för mycket.

Angelica B, 8 dec 2021
starstarstarstarstar

Emelie M, 8 dec 2021
starstarstarstarstar

Superbra som alltid!

Johanna A, 8 dec 2021
starstarstarstarstar

Angelica Y, 7 dec 2021
starstarstarstarstar

Elvira Superproffsig

Margareta B, 7 dec 2021
starstarstarstarstar

Emelie H, 6 dec 2021
starstarstarstarstar

Tina N, 6 dec 2021
starstarstarstarstar

Noggrann och mycket duktig Aleksandra

Mia C, 6 dec 2021
starstarstarstarstar_border

Johanna A, 5 dec 2021
starstarstarstarstar

Jessica, 5 dec 2021
starstarstarstarstar

Linda AB, 4 dec 2021
starstarstarstarstar

Viola T, 4 dec 2021
starstarstarstarstar

Rebecka S, 4 dec 2021
starstarstarstarstar

So professional, I will be back. Thank you

Andrea RDC, 4 dec 2021
starstarstarstarstar

Proffsigt

Petra S, 1 dec 2021
starstarstarstarstar

Zozan S, 29 nov 2021
starstarstarstarstar

Jättebra 👍🏻

Anna E, 29 nov 2021
starstarstarstarstar

Emma OD, 29 nov 2021
starstarstarstarstar

Annica LB, 28 nov 2021
starstarstarstarstar

Grym! Så bra gjort!!

Helene M, 28 nov 2021
starstarstarstarstar

Blev så nöjd med mina naglar! Trevlig personal och god service.

Linda G, 28 nov 2021
starstarstarstarstar

Lovisa S, 28 nov 2021
starstarstarstarstar

Riktigt bra!

Elsa B, 27 nov 2021
starstarstarstarstar

Sandra B, 27 nov 2021
starstarstarstarstar

Superproffsig

Carola F, 26 nov 2021
starstarstarstarstar

Janique S, 24 nov 2021
starstarstarstarstar

Linnea M, 23 nov 2021
starstarstarstarstar

Sofia J, 23 nov 2021
starstarstarstarstar

Elvi W, 22 nov 2021
starstarstarstarstar

Josefine G, 22 nov 2021
starstarstarstarstar

Väldigt trevligt och gjorde ett bra jobb 😀

Albertina B, 22 nov 2021
starstarstarstarstar

Josefin T, 20 nov 2021
starstarstarstarstar

Snabb och snygg manikyr!

Maria E, 19 nov 2021
starstarstarstarstar

Rebecka S, 18 nov 2021
starstarstarstarstar

Karoline A, 18 nov 2021
starstarstarstarstar

Emilia G, 18 nov 2021
starstarstarstarstar

Tina N, 18 nov 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt, stort tack!

Anna H, 17 nov 2021
starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd med resultatet och jag tyckte att behandlingen var trevlig och gick utan några problem.

Julia J, 15 nov 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 14 nov 2021
starstarstarstarstar

Toppen

Petra S, 14 nov 2021
starstarstarstarstar

Linda AB, 13 nov 2021
starstarstarstarstar

Agnes R, 12 nov 2021
starstarstarstarstar

Ebba H, 12 nov 2021
starstarstarstarstar

Katarina B, 12 nov 2021
starstarstarstarstar

Sandra B, 12 nov 2021
starstarstarstarstar

Isabelle J, 10 nov 2021
starstarstarstarstar

Sandra K, 10 nov 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 9 nov 2021
starstarstarstarstar

Toppen! Snabb och säker!

Sara R, 9 nov 2021
starstarstarstarstar

Frida A, 8 nov 2021
starstarstarstarstar

Elvi W, 8 nov 2021
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd! 👌🏼

Marie Louise A, 8 nov 2021
starstarstarstarstar_border

Det var jättebra.

Haifa R, 7 nov 2021
starstarstarstarstar

Matilda C, 6 nov 2021
starstarstarstarstar

Johanna A, 6 nov 2021
starstarstarstarstar

Josefin T, 6 nov 2021
starstarstarstarstar_border

Karin S, 4 nov 2021
starstarstarstarstar

Anja E, 4 nov 2021
starstarstarstarstar

Camilla NT, 4 nov 2021
starstarstarstarstar

Emelie M, 4 nov 2021
starstarstarstarstar

Ewa L, 3 nov 2021
starstarstarstarstar

Mikaela L, 1 nov 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd!! Äntligen någon som tar manikyr på allvar! Noggrann och omsorgsfullt! Proffsigt!

Gunilla T, 31 okt 2021
starstarstarstarstar

Tack för all hjälp. Återkommer när det är möjlig.

Dana M, 31 okt 2021
starstarstarstarstar

Jan-inge H, 30 okt 2021
starstarstarstarstar

Josefine H, 30 okt 2021
starstarstarstarstar

Jennifer B, 30 okt 2021
starstarstarstarstar

Nöjd!

Galina, 29 okt 2021
starstarstarstarstar

Elvi W, 29 okt 2021
starstarstarstarstar

Lika bra som alltid ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sandra B, 28 okt 2021
starstarstarstarstar

Moei AD, 28 okt 2021
starstarstarstarstar_border

Bimpe, 27 okt 2021
starstarstarstarstar

Hanna L, 27 okt 2021
starstarstarstarstar

Så snyggt gjort! Är så nöjd

Paolo N, 27 okt 2021
starstarstarstarstar_border

Tina N, 26 okt 2021
starstarstarstarstar

Jag är jätte nöjd med färgen på ögonbrynen och formen på dem! Som mörkblond får jag ofta för mörka bryn, men denna nyansen var perfekt!

Sofia N, 26 okt 2021
starstarstarstarstar

Hanna A, 25 okt 2021
starstarstarstarstar

Så trevlig och service toppen Tack

Petra S, 24 okt 2021
starstarstarstarstar

Very good! ⭐⭐⭐⭐⭐

Evgeniya S, 24 okt 2021
starstarstarstarstar

Sofia S, 22 okt 2021
starstarstarstarstar

Elvi W, 22 okt 2021
starstarstarstarstar

Isabelle D, 22 okt 2021
starstarstarstarstar

Linda D, 22 okt 2021
starstarstarstarstar

Linda AB, 21 okt 2021
starstarstarstarstar

Anette G, 21 okt 2021
starstarstarstarstar

Bra bemötande och blev väl omhändertagen! Fick god hjälp att välja färg. Mycket nöjd med resultatet !

Mari-ann N, 21 okt 2021
starstarstarstarstar_border

Johanna A, 20 okt 2021
starstarstarstarstar

Fanny J, 19 okt 2021
starstarstarstarstar

Jättefint resultat och Aleks var väldigt noggrann och gjorde mina naglar väldigt fina!

Angelica C, 19 okt 2021
starstarstarstarstar

I had a brow shaping and the beautician Aleks was very thoughtful and listened to what I wanted. I’m very pleased!

Vanessa I, 19 okt 2021
starstarstarstarstar

Yvonne, 19 okt 2021
starstarstarstarstar

Sandra P, 19 okt 2021
starstarstarstarstar

Isabelle W, 18 okt 2021
starstarstarstarstar

Emilia G, 15 okt 2021
starstarstarstarstar

Kristin J, 15 okt 2021
starstarstarstarstar

Cathrine N, 15 okt 2021
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd! Var första gången men fick allt förklarat så fint för mig och kändes väldigt tryggt och bra. Och blev superfint!! Fattar inte att jag väntat så länge med att göra det här! ❤️

Maja B, 15 okt 2021
starstarstarstarstar

Bästa stylisten! När jag gick till salongen idag tittade jag på mina 2v gamla naglar och konstaterade att de inte hade minsta lilla avskav. Så hållbara! Mer än nöjd!

Sandra B, 13 okt 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd med mina naglar. Bästa stället

Astrid -FD, 13 okt 2021
starstarstarstarstar

Väldigt trevligt bemötande och vacker miljö.

Cecilia B, 12 okt 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt nöjd med brynen, tack Elvira!

Johanna R, 11 okt 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd! Aleksandra fixade mina naglar och hon är jätteduktig och noggrann både med form, nagelband och färg.

Elin SR, 10 okt 2021
starstarstarstarstar

Ingrid L, 9 okt 2021
starstarstarstarstar

Maja F, 9 okt 2021
starstarstarstarstar

Karin O, 8 okt 2021
starstarstarstarstar

Aleks är jätte duktig och snäll

Mais S, 8 okt 2021
starstarstarstarstar

Pernilla S, 7 okt 2021
starstarstarstarstar

Henrik H, 6 okt 2021
starstarstarstarstar

Katarina A, 6 okt 2021
starstarstarstarstar

Mycket bra och noggrann stylist!

Magdalena R, 5 okt 2021
starstarstarstarstar

Emma, 4 okt 2021
starstarstarstarstar

Camilla B, 4 okt 2021
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemötande, duktig och lyhörd

Jessica V, 4 okt 2021
starstarstarstarstar

Mycket nöjd! Tack Aleks⭐️

Anneli E, 3 okt 2021
starstarstarstarstar

Jag kunda ligga och slappna av under hela behandlingen. Stylisten va lyhörd till mina önskemål.

Sabine F, 3 okt 2021
starstarstarstarstar

Mija R, 2 okt 2021
starstarstarstarstar

Så grym och noggrann, väldigt effektiv också, helt underbart!

Jennifer S, 2 okt 2021
starstarstarstarstar

JÄtte trevlig och duktig stylist. Omtänksam att det kändes bra och berättade vad hon gjorde !

Sofia OG, 2 okt 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Sandra B, 1 okt 2021
starstarstarstarstar

I had the same stylist as last time and it turned out amazing once again! Thank you!

Clara W, 1 okt 2021
starstarstarstarstar

Toppen!

Emelie M, 1 okt 2021
starstarstarstarstar

Elisabet W, 27 sep 2021
starstarstarstarstar_border

Amez K, 25 sep 2021
starstarstarstarstar

Lina F, 24 sep 2021
starstarstarstarstar

Charlotte M, 22 sep 2021
starstarstarstarstar

SÅ så nöjd med Elvira ! Snabb men oerhört noggrann 🙏🏻 love !

Petra O, 22 sep 2021
starstarstarstarstar

Siri S, 22 sep 2021
starstarstarstarstar

Sara L, 22 sep 2021
starstarstarstarstar

Natasja G, 21 sep 2021
starstarstarstarstar

Otroligt bra! Blev hur fint som helst, är väldigt nöjd. Det enda sämre är kanske priset, tycker 395:- för vanligt gellack är lite too much. Visserligen blev resultatet väldigt bra så det får vara värt! Tack 😋

Alva LC, 21 sep 2021
starstarstarstarstar

Mycket proffsig och gjorde ett fint jobb! Så nöjd!

Christina H, 20 sep 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 20 sep 2021
starstarstarstarstar_border

Anna E, 18 sep 2021
starstarstarstarstar

Maria R, 18 sep 2021
starstarstarstarstar

Tyckte stylisten var supertrevlig och kompetent. Kommer absolut tillbaka till henne :)

Nathalie M, 18 sep 2021
starstarstarstarstar

Super duktig! Så nöjd!

Nedda D, 17 sep 2021
starstarstarstarstar

Anastasiia M, 17 sep 2021
starstarstarstarstar

Sandra B, 16 sep 2021
starstarstarstarstar

Clara W, 16 sep 2021
starstarstarstarstar

Fint och trevligt bemötande, både lagom social och personlig på precis rätt nivå. Informerade tydligt under hela behandlingen och lyssnade noga och var väldigt lyhörd. Rekommenderar starkt!

Carolina B, 14 sep 2021
starstarstarstarstar_border

Very friendy

Mija R, 12 sep 2021
starstarstarstarstar

Superbra! Trevligt bemötande och en stylist som verkligen förstod hur jag ville ha ögonbrynen och gjorde dom jätte fina!!!

Lena W, 10 sep 2021
starstarstarstarstar

Sååå himla duktig stylist! Får många stjärnor av mig! Jätte jätte nöjd! Trevligt bemötande också!

Angela S, 10 sep 2021
starstarstarstarstar

Stylisten Elvira gjorde ett fantastiskt jobb med att färga och forma mina ögonbryn. Är supernöjd!

Camilla NT, 9 sep 2021
starstarstarstarstar_border

Emma K, 9 sep 2021
starstarstarstarstar

Aleksandra var noggrann, duktig o trevlig. Jag är väldigt nöjd med resultatet!

Lisen H, 6 sep 2021
starstarstarstarstar_border

Linn G, 6 sep 2021
starstarstarstarstar

Mycket bra och noggrann

Carola F, 2 sep 2021
starstarstarstarstar

Lugn av avkopplande behandling med perfekt resultat

Jennifer B, 1 sep 2021
starstarstarstarstar

Jennifer J, 1 sep 2021
starstarstarstarstar

Johanna A, 1 sep 2021
starstarstarstarstar

Hon var bra!

Victoriag H, 31 aug 2021
starstarstarstarstar

Sara C, 31 aug 2021
starstarstarstarstar

Lyhörd och snäll, tog hand om mig som aldrig färgat brynen innan

Emelie A, 30 aug 2021
starstarstarstarstar

Maja T, 30 aug 2021
starstarstarstarstar

Emmy P, 30 aug 2021
starstarstarstarstar

Hanna Z, 27 aug 2021
starstarstarstarstar

Superproffsig 🌟

Maria P, 27 aug 2021
starstarstarstarstar

Sandra B, 27 aug 2021
starstarstarstarstar

Hon var noggrann och mjuk i handlaget!

Mari-ann N, 27 aug 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd! Fick bra hjälp att välja färger och få den effekt jag ville ha.

Jasmina A, 27 aug 2021
starstarstarstarstar

Olga A, 26 aug 2021
starstarstarstarstar_border

Sofia G, 26 aug 2021
starstarstarstarstar

Jennifer B, 26 aug 2021
starstarstarstarstar

Jessica, 25 aug 2021
starstarstarstarstar

Jättebra bemötande trots att hon fick kämpa ett bra tag med att få bort mitt gamla gellack!

Siri W, 21 aug 2021
starstarstarstarstar

Mija R, 21 aug 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med resultatet! Efharisto Ermira!

Mona VDS, 19 aug 2021
starstarstarstarstar_border

Mia K, 19 aug 2021
starstarstarstarstar_border

Mkt gullig stylist

Marion J, 19 aug 2021
starstarstarstarstar

Anna ST, 18 aug 2021
starstarstarstarstar

Josefine L, 18 aug 2021
starstarstarstarstar

Ann T, 18 aug 2021
starstarstarstarstar

Josefine S, 17 aug 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd! Naglarna sitter som berget och servicen är alltid så proffsig!

Malin J, 17 aug 2021
starstarstarstarstar

Hellen V, 17 aug 2021
starstarstarstarstar

Madelene E, 17 aug 2021
starstarstarstarstar

Charlotte S, 16 aug 2021
starstarstarstarstar_border

Det var jättebra, mina naglar blev fina igen. Jag bokade en trainee tid, och tjejen var jattefduktig. Jag hoppas att hon blir nail artist snart.😊

Rita T, 16 aug 2021
starstarstarstarstar

Sanna S, 16 aug 2021
starstarstarstarstar

Victoria C, 16 aug 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 14 aug 2021
starstarstarstarstar

I had the same stylist as last time and she was phenomenal once again!

Clara W, 14 aug 2021
starstarstarstarstar

Adeline F, 14 aug 2021
starstarstarstarstar

kom dit med sinnesjukt slitna händer efter trädgårdsarbete och gick därifrån med så snygga naglar! Tack! Mer än nöjd!

Sandra B, 14 aug 2021
starstarstarstarstar

Wow vilken stylist!! Sååå duktig, snabb, noggrann och trevlig! Perfekta naglar! Synd att hon jobbar i Sthlm…..

Angela S, 13 aug 2021
starstarstarstarstar

Första gången hos Dashl, och Ermira var min nagelterapeut. Jag har gått till diverse nagelsalonger genom åren men inget slår detta. Ermira var väldigt professionell, noggrann och duktig. Jag blev så himla nöjd med resultatet!

Nedda D, 13 aug 2021
starstarstarstarstar

Bästa manikyren i mitt liv - och jag har gjort många! Så noga och duktig, fantastiskt resultat. Så nöjd!

Tarra, 12 aug 2021
starstarstarstarstar

Emma T, 12 aug 2021
starstarstarstarstar

Linn G, 12 aug 2021
starstarstarstarstar

Proffsig och trevlig.

Christine M, 7 aug 2021
starstarstarstarstar

Sofie M, 6 aug 2021
starstarstarstarstar

Sofie A, 6 aug 2021
starstarstarstarstar

Linda AB, 5 aug 2021
starstarstarstarstar

Linda S, 3 aug 2021
starstarstarstarstar

Alicia N, 3 aug 2021
starstarstarstarstar

Anna T, 30 jul 2021
starstarstarstarstar

Cathrine N, 28 jul 2021
starstarstarstarstar

Elin B, 27 jul 2021
starstarstarstarstar

Josefine L, 25 jul 2021
starstarstarstarstar

Supertrevlig personal & fina naglar😍 Tack!!

Rita T, 25 jul 2021
starstarstarstarstar

Super bra och trevlig tjej, jätte nöjd över resultatet

Ayla O, 23 jul 2021
starstarstarstarstar

Anna F, 23 jul 2021
starstarstarstarstar

Veronica A, 22 jul 2021
starstarstarstarstar

Toppen! Alltid nöjd!

Maria L, 22 jul 2021
starstarstarstarstar

Jennie J, 22 jul 2021
starstarstarstarstar

Sofie A, 21 jul 2021
starstarstarstarstar

It turned out exactly as I had hoped. Always looking forward to my next appointment at dashl!

Clara W, 21 jul 2021
starstarstarstarstar

Joanna L, 21 jul 2021
starstarstarstarstar

Adeline F, 20 jul 2021
starstarstarstarstar

Så fint resultat

Felicia LW, 15 jul 2021
starstarstarstarstar

Sanna B, 14 jul 2021
starstarstarstarstar_border

Marie L, 13 jul 2021
starstarstarstarstar

Gjorde browlift. Superbra bemötande, proffsigt och utförligt gjort och bra tips hur man kan hålla brynen länge. Rekommenderar!

Sofia D, 11 jul 2021
starstarstarstarstar

Maja F, 11 jul 2021
starstarstarstarstar

Lina W, 10 jul 2021
starstarstarstarstar

Liselotte K, 10 jul 2021
starstarstarstarstar_border

Jättenöjd med stylisten, går gärna till henne igen! Hon var väldigt proffsig och trevlig och förklarade bra. Det enda som gör att jag inte ger 5 stjärnor är att färgen på fransarna inte blev så svart som jag önskade.

Madeleine P, 9 jul 2021
starstarstarstarstar

Cathrine N, 9 jul 2021
starstarstarstarstar

Sofia B, 9 jul 2021
starstarstarstarstar

Mikaela K, 9 jul 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 8 jul 2021
starstarstarstarstar

Sofie A, 8 jul 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd!! 🤩

Sofia J, 8 jul 2021
starstarstarstarstar_border

Toppen!

Mija R, 7 jul 2021
starstarstarstarstar

TOppengrym tjej! Proffsig!

Charlotta L, 7 jul 2021
starstarstarstarstar

Toppen!

Maria W, 7 jul 2021
starstarstarstarstar

Ida M, 7 jul 2021
starstarstarstarstar

Väldigt mjuk och behaglig färgning.

Malin P, 7 jul 2021
starstarstarstarstar

Martina A, 4 jul 2021
starstarstarstarstar

Alexandra är verkligen bäst på fransar och bryn!

Nilo H, 3 jul 2021
starstarstarstarstar

Christine C, 2 jul 2021
starstarstarstarstar

My nails look amazing and the stylist was so kind! My first dashl appointment but definitely not my last. Can't wait for next time I need to get my nails done.

Clara W, 30 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppen! Superskönt att det gick snabbare än beräknad tid också!

Jenny U, 30 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Moa B, 30 jun 2021
starstarstarstarstar

Adeline F, 29 jun 2021
starstarstarstarstar

Jag var lite tidig men Roxana tog emot mig som ett proffs ändå. Det var en avkopplande stund och jag var supernöjd med resultatet! Det var länge sedan jag hade så fina naglar. Kommer definitivt komma tillbaka. Tack Roxana!

Anna C, 28 jun 2021
starstarstarstarstar

Som vanligt härlig duktig tjej. Många har komenterat mina bryn tack!

Jennifer R, 27 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Angela S, 24 jun 2021
starstarstarstarstar

Duktig och noggrann stylist som hade de lilla extra

Lina WR, 24 jun 2021
starstarstarstarstar

Roxana var jätteduktig och nogrann!

Agnes R, 23 jun 2021
starstarstarstarstar

Trevlig och proffsig!

Catarina H, 22 jun 2021
starstarstarstarstar

Sara S, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Lina I, 20 jun 2021
starstarstarstarstar

Jätte nöjd och trevligt bemötande av Alexandra. Kommer gärna tillbaka igen och rekommenderar henne så klart till mina bekanta.

Albertina B, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Tack Alexandra för en mycket noggrannt och proffessionellt utförd behandling. Vad fint det blev 🥰

Jennie W, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Kändes professionellt och tryggt. Det blev dessutom super snyggt 👌🏻 Liselotte

Liselotte S, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Så nöjd. Rekommenderas

Sanna B, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Sandra B, 18 jun 2021
starstarstarstarstar

Bra behandling o trevligt bemötande!

Elisabeth P, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Jätte bra och trevlig tjej som berättade vad hon gjorde vilket kändes tryggt.

Sofia OG, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Janique S, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Alva H, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Dovile R, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Rebecka B, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Johanne H, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Är jätte nöjd

Michaela K, 13 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Sofia G, 13 jun 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt!

Sandra B, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Emma F, 10 jun 2021
starstarstarstarstar_border

Eva L, 6 jun 2021
starstarstarstarstar

Fint tunt schellack som håller länge trots mycket slitage 🤩

Sofia J, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Carolin L, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Isabelle W, 4 jun 2021
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd med mina naglar på dashl

Astrid -FD, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Nicole AB, 31 maj 2021
starstarstarstarstar

Sandra K, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Astrid S, 30 maj 2021
starstarstarstarstar

Stephanie var här från Stockholm, jätteduktig och nogrann! Hade önskat att jag alltid kunde boka henne här i Göteborg ☺️

Agnes R, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Sandra R, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Amanda V, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

Hanna Z, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Anna G, 27 maj 2021
starstarstarstarstar

Sanna K, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

FAntastiskt bra! Superviktig, snabb och noggrann.

Christine LW, 26 maj 2021
starstarstarstarstar

Kelly E, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Super bra hon är bäst tack

Jennifer R, 23 maj 2021
starstarstarstarstar

Superduktig, noggrann och trevlig

Johanna B, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Charlotte M, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Naomi I, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Såååå nöjd! Snabb o noggrann!

Sandra B, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Sååå himla nöjd!! Gud vilken gullig tjej ni tagit ner från Stockholm! Supernöjd! ❤️

Angela S, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Linda AB, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Ieva Elena L, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Marie S, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Mycket nöjd!!

Helena W, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Lisa L, 17 maj 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt bra!

Klara N, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Jättefin service och väldigt nöjd med gelnaglarna!

Rosanna F, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Sandra K, 13 maj 2021
starstarstarstarstar

Janique S, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Superbra!

Olga A, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Superproffsig! Så snygga naglar

Elvi W, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Alexandra var fantastisk och kommer absolut gå tillbaka

Frida W, 4 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Josefin L, 3 maj 2021
starstarstarstarstar

Elin K, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Sara G, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Noggrann och kompetent. Fint resultat.

Linda AB, 30 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Katarina S, 30 apr 2021
starstarstarstarstar

Siri S, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Grymt bra service och snygga ögonbryn! Stort tack! 😃 den browgelen som användes var super! Kan man köpa den?

Johanna B, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Kompetent och mycket vänlig

Helena T, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Natasja G, 27 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Matilda K, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

Melina A, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

Super nöjd profsig duktig tjej! Tusen tack

Jennifer R, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Elin S, 24 apr 2021
starstarstarstarstar

Great service for brow shaping and tint. Professional and friendly stylist. Thank you!

Ieva Elena L, 20 apr 2021
starstarstarstarstar

👌

Eva L, 18 apr 2021
starstarstarstarstar

superbra som vanligt!

Zhouying D, 17 apr 2021
starstarstarstarstar

Janique S, 17 apr 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt!

Sandra B, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Linda N, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Anita Z, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Amy L, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Hanna J, 15 apr 2021
starstarstarstarstar

Erika C, 15 apr 2021
starstarstarstarstar

Sandra K, 13 apr 2021
starstarstarstarstar

BLir alltid lika nöjd med mina naglar. Bästa stället!

Astrid -FD, 10 apr 2021
starstarstarstarstar

Gunilla T, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd:)

Elvi W, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig och duktig!

Mariam AL, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Marie L, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Jättebra som vanligt! Annan utförare-här kommer jag att boka för min manikyr from. med nu

Zhouying D, 1 apr 2021
starstarstarstarstar

Fantastisk service och proffsigt bemötande, kommer absolut gå tillbaka

Frida W, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Så nöjd! Supertrevlig o noggrann och jätte duktig stylist! Väldigt nöjd!

Angela S, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Annsofie L, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Bästa Elisabeth❤️

Therese S, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Fabiana S, 25 mar 2021
starstarstarstarstar

Freja S, 25 mar 2021
starstarstarstarstar

Annie, 24 mar 2021
starstarstarstarstar

Jennifer R, 23 mar 2021
starstarstarstarstar

Gunilla T, 20 mar 2021
starstarstarstarstar

Gunilla T, 19 mar 2021
starstarstarstarstar

Ayla S, 18 mar 2021
starstarstarstarstar

Sofia J, 14 mar 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 14 mar 2021
starstarstarstarstar

Nina S, 13 mar 2021
starstarstarstarstar

Tack för ett trevligt , proffsigt bemötande

Elisabeth A, 13 mar 2021
starstarstarstarstar_border

Caroline N, 12 mar 2021
starstarstarstarstar

Malin S, 12 mar 2021
starstarstarstarstar

Toppen! Såå nöjd

Elvi W, 12 mar 2021
starstarstarstarstar

supernöjd som alltid när jag går till Elisabeth :D

Caroline M, 12 mar 2021
starstarstarstarstar

Erika C, 11 mar 2021
starstarstarstarstar

Linnea WO, 7 mar 2021
starstarstarstarstar

Amanda B, 6 mar 2021
starstarstarstarstar

Kände mig väl omhändertagen. Duktig tjej som snabbt kunde bedöma hur mycket färg som skulle passa. Återkommer gärna! Lise-Lotte

Lise-lotte FJ, 6 mar 2021
starstarstarstarstar

Bra gjort & trevligt!😊

Charlotte M, 6 mar 2021
starstarstarstarstar

Janique S, 5 mar 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 4 mar 2021
starstarstarstarstar

Cecilia J, 2 mar 2021
starstarstarstarstar

Eva L, 2 mar 2021
starstarstarstarstar

Josephine J, 1 mar 2021
starstarstarstarstar

Ulrika IO, 28 feb 2021
starstarstarstarstar

Gunilla T, 27 feb 2021
starstarstarstarstar

Var hos Jenny och gjorde manikyr! Blev så otroligt nöjd. Superduktig och trevlig. 🤩🤩🤩

Erika C, 27 feb 2021
starstarstarstarstar

Lika bra som alltid, så tråkigt att Jenny slutar!

Elisabeth H, 26 feb 2021
starstarstarstarstar

Christine LW, 26 feb 2021
starstarstarstarstar

Annie, 25 feb 2021
starstarstarstarstar

Jag är så nöjd! Jättebra service och supertrevlig personal! Jag kommer definitivt komma tillbaka ❤️

Lisa S, 25 feb 2021
starstarstarstarstar

Lana J, 23 feb 2021
starstarstarstarstar

Annie, 23 feb 2021
starstarstarstarstar

Linda F, 21 feb 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd mina naglar blev sååå fina !

Michelle C, 20 feb 2021
starstarstarstarstar

Vackra naglar och trevlig stylist! Så nöjd återkommer om några veckor.

Michelle C, 20 feb 2021
starstarstarstarstar

Så nöjd verkligen!!

Vilma B, 20 feb 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 20 feb 2021
starstarstarstarstar

Beatrice H, 19 feb 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 19 feb 2021
starstarstarstarstar

Mycket noggrann och mån om att jag skulle bara nöjd!

Maria O, 17 feb 2021
starstarstarstarstar

Maja F, 17 feb 2021
starstarstarstarstar

Elisabeth är helt enastående i det hon gör! Extra stjärna då hon får kunden att känna sig bekväm och ”hemma”.

Dua G, 14 feb 2021
starstarstarstarstar

Sofia J, 13 feb 2021
starstarstarstarstar

Var hos bästa Jenny! Så otroligt duktig och framförallt noggrann. Bästa jag varit hos någonsin 🤍😍🙌

Erika C, 13 feb 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 11 feb 2021
starstarstarstarstar

Ye Y, 10 feb 2021
starstarstarstarstar

Janique S, 9 feb 2021
starstarstarstarstar

Åsasara H, 8 feb 2021
starstarstarstarstar

Cecilia J, 6 feb 2021
starstarstarstarstar

Isabelle B, 5 feb 2021
starstarstarstarstar

Jenny var superduktig och lyssnade in vad jag ville ha och kom även med egna förslag. Rekommenderas varmt!

Anette H, 4 feb 2021
starstarstarstarstar_border

Katrin M, 3 feb 2021
starstarstarstarstar

Linnea WO, 2 feb 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 2 feb 2021
starstarstarstarstar

Lana J, 2 feb 2021
starstarstarstarstar

Blev så himla nöjd.

Josefin S, 1 feb 2021
starstarstarstarstar

Elin S, 30 jan 2021
starstarstarstarstar

SÅ bra, Jenny är grymt duktig o noggrann !

Elisabeth H, 30 jan 2021
starstarstarstarstar

Felicia L, 30 jan 2021
starstarstarstarstar

Cecilia J, 29 jan 2021
starstarstarstarstar

Michaela H, 29 jan 2021
starstarstarstarstar

fick det preciiis som jag ville ha det, supertrevligt och sitta där och prata :)

Isabelle E, 28 jan 2021
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemötande och bra service. Riktigt nogrann. Nöjd med mina naglar.

Felicia L, 27 jan 2021
starstarstarstarstar

Kommer alltid gå till Jenny! Så otroligt duktig 😍

Erika C, 27 jan 2021
starstarstarstarstar

Sofia B, 26 jan 2021
starstarstarstarstar

Rafaela K, 26 jan 2021
starstarstarstarstar

Ye Y, 23 jan 2021
starstarstarstarstar

Super nöjd och otroligt bra bemötande!

Annsofie L, 23 jan 2021
starstarstarstarstar

Isabella DM, 23 jan 2021
starstarstarstarstar

Caroline N, 22 jan 2021
starstarstarstarstar

Jenny är den bästa!! Så himla nöjd!

Angela S, 22 jan 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd med mitt gellack gjort av Jenny! Andra gången jag är här och det kommer bli många fler!

Beatrice L, 22 jan 2021
starstarstarstarstar

Toppen

Paula L, 21 jan 2021
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med naglarna

Helena W, 21 jan 2021
starstarstarstarstar

Ulrika L, 20 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 19 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 19 jan 2021
starstarstarstarstar

Moa D, 18 jan 2021
starstarstarstarstar

Elisabeth är väldigt duktig och har en riktigt bra känsla för kundservice. Det är viktigt för henne att jag skulle få det resultat jag vill ha. Jag kunde inte önska mig en bättre stylist. Rekommenderar starkt! Den enda negativa är att substansen som används i Lash-lift behandlingen verkar vara för skonsam för mina fransar, (tjocka mörka fransar). Med detta sagt tog Elisabeth ett ägarskap och såg till att återkoppla till mig och boka ny tid för en ny behandling.

Mona VDS, 17 jan 2021
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 16 jan 2021
starstarstarstarstar

Maja F, 16 jan 2021
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Fick inte det resultatet jag bad om

Evelina E, 16 jan 2021
starstarstarstarstar

Är jättenöjd med både bemötandet och utförandet. Jenny är superduktig och väldigt proffsig. Kommer absolut att komma tillbaks.

Ridwana Y, 15 jan 2021
starstarstarstarstar

Lika bra som alltid, Jenny är grymt duktig o noggrann !

Elisabeth H, 15 jan 2021
starstarstarstarstar

Erika C, 14 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna S, 13 jan 2021
starstarstarstarstar

Så bra och trevlig tjej! Så nöjd och kommer absolut tillbaka!

Cornelia E, 12 jan 2021
starstarstarstarstar

Janique Icka S, 12 jan 2021
starstarstarstarstar

Caroline J, 12 jan 2021
starstarstarstarstar

Trevlig, duktig, noggrann! Kommer säkert tillbaka:)

Emma S, 11 jan 2021
starstarstarstarstar

Linnea WO, 10 jan 2021
starstarstarstarstar

Lana J, 10 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna L, 9 jan 2021
starstarstarstarstar

Astrid O, 8 jan 2021
starstarstarstarstar

Mycket bra! Supernöjd med bemötande och behandling återkommer garanterat

Tine W, 8 jan 2021
starstarstarstarstar

Hanna G, 5 jan 2021
starstarstarstarstar

Sandra T, 4 jan 2021
starstarstarstarstar

Sara Å, 3 jan 2021
starstarstarstarstar

Anna A, 31 dec 2020
starstarstarstarstar

Var hos Jenny och gjorde gellack och jag har aldrig varit så nöjd. Resultatet är helt perfekt! 😊

Beatrice L, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Isabelle E, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Linn C, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Julia PC, 29 dec 2020
starstarstarstarstar

Jättefin tjej som bemöter en med hög klassig service, rekommenderar starkt och kommer komma tillbaka!

Lana J, 29 dec 2020
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 27 dec 2020
starstarstarstarstar

Bästa stylisten i stan !

Pia F, 27 dec 2020
starstarstarstarstar

Jenny är så duktig. Jag får jättefint resultat varje gång.

Olga, 26 dec 2020
starstarstarstarstar

Ulrika L, 24 dec 2020
starstarstarstarstar

Nelli M, 23 dec 2020
starstarstarstarstar

Jessicka D, 23 dec 2020
starstarstarstarstar

Ye Y, 23 dec 2020
starstarstarstarstar

Cecilia S, 22 dec 2020
starstarstarstarstar

Maja F, 22 dec 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd, varit hos Jenny! Kommer alltid gå tillbaka hit 😍

Erika C, 22 dec 2020
starstarstarstarstar

RIktigt bra, Jenny är grymt noggrann !

Elisabeth H, 22 dec 2020
starstarstarstarstar

Blev supernöjd! Elisabeth var så duktig o proffsig, med omständigheter som vi befinner oss i kändes allt säkert och bra uppstyrt ⭐️

Sara S, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Cecilia J, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Isabella DM, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Anna L, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Linnéa JS, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Anna S, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Toppen! Helnöjd.

Jenny U, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Ewa U, 18 dec 2020
starstarstarstarstar

Så himla nöjd! Som alltid! Jenny är ett äkta proffs!

Angela S, 18 dec 2020
starstarstarstarstar

Kristina L, 18 dec 2020
starstarstarstarstar

Jenny är fantastisk. Fick röda fina julnaglar med två snöflingor :-)

Lena S, 18 dec 2020
starstarstarstarstar

Nadja B, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd efter ett besök hos duktiga Jenny :)

Caroline N, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Cecilia J, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

Zara E, 17 dec 2020
starstarstarstarstar

FANTASTIC I’m used to Nee York where I live and have not find a good manicure place. Finally I did! I recommend it highly!

Janique S, 16 dec 2020
starstarstarstarstar

Linnea WO, 15 dec 2020
starstarstarstarstar

Sofie A, 14 dec 2020
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 13 dec 2020
starstarstarstarstar

Så bra!

Anna A, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Wow, härlig ny lokal. Mina naglar blir alltid så fina efter att Jenny gjort dom! Kommer definitivt alltid göra mina naglar här! 😍

Erika C, 10 dec 2020
starstarstarstarstar

Evelina E, 10 dec 2020
starstarstarstarstar

Som alltid perfekt resultat i nya fina lokaler👍

Ulrika L, 10 dec 2020
starstarstar_borderstar_borderstar_border

.

Jenny J, 9 dec 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt 😀

Pia F, 6 dec 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd, trivs så bra i den nya färgen på naglarna. Stor tack för tipset!

Agneta S, 6 dec 2020
starstarstarstarstar

Marina M, 5 dec 2020
starstarstarstarstar

Superduktig och behaglig stylist!

Caroline G, 4 dec 2020
starstarstarstarstar

Jenny på fredsgatan i Göteborg är både professionell, trevlig och kan sin sak.

Zelda R, 4 dec 2020
starstarstarstarstar_border

Malin T, 3 dec 2020
starstarstarstarstar

Rafaela K, 3 dec 2020
starstarstarstarstar

Jenny var fantastiskt lyhörd och noggrann, och otroligt trevlig! Jag är superpetig med formen och blir sällan nöjd men nu är mina naglar såååå fina och jag är mer än nöjd! Längtar redan till mitt nästa besök 🥰

Michelle L, 3 dec 2020
starstarstarstarstar

Snabbt och snyggt!

Katharina W, 2 dec 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Katharina W, 2 dec 2020
starstarstarstarstar

Josephine J, 2 dec 2020
starstarstarstarstar

Superbra!!

Nadja B, 2 dec 2020
starstarstarstarstar

Sofia N, 30 nov 2020
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 29 nov 2020
starstarstarstarstar_border

Elina N, 28 nov 2020
starstarstarstarstar

Linda F, 28 nov 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevlig service och noggrann behandling!

Ida K, 27 nov 2020
starstarstarstarstar

Frida E, 27 nov 2020
starstarstarstarstar

Min stylist heter Jenny och är sååå duktig!! Noggrann, ödmjuk, trevlig och jag blir alltid så himla nöjd!! Perfektion!

Angela S, 27 nov 2020
starstarstarstarstar

Jenny är jätteduktig! Noggrann och tar sin tid för ett gott resultat. Jag är nöjd!

Lina I, 26 nov 2020
starstarstarstarstar

Elisabeth H, 25 nov 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd, kan varmt rekommendera Jenny!

Erika C, 25 nov 2020
starstarstarstarstar_border

Erika Å, 22 nov 2020
starstarstarstarstar_border

Anna A, 22 nov 2020
starstarstarstarstar

Linnea S, 22 nov 2020
starstarstarstarstar

Astrid -FD, 21 nov 2020