Makeup Academy By Dashl

Bokningsbar

På salong

Salong

Makeup Academy By Dashl

Område

Vasastaden

Adress

Sankt Eriksgatan 96, Stockholm

Om

Makeup Academy är en skola för professionella yrkesutbildningar inom makeup och hår, med ett etablerat rykte som den mest prestigefyllda akademin i Sverige. Nu erbjuder vi även kort kurser för privatpersoner och mindre grupper! Perfekt tillfälle att lära dig lägga en skräddarsydd makeup och styla ditt hår. Eller varför inte boka in oss för möhippan eller girls day out! Hur bokar jag? Välj tid och dag och boka in dig. Vänligen ring eller mejla för att bekräfta din tid. OBS Notera att detta endast är en preliminärbokning och bekräftas endast vid kontakt med verksamhetsansvarig på Makeup Academy efter bokning. Uppgifter får du i bekräftelsemejlet! För mer info på Makeup Academy: https://www.makeupacademy.se/kort-kurser/

Hår
Kurs: Mum or Dad Hairstyling Course (Nästa Datum 6 sep 2020)
60 min, 495 kr (På salong)

Kom tillsammans med din dotter/son och vi kommer ge dig de bästa tipsen för utredning av trassligt hår, hur man gör en fin hästsvans, snygga flätor och enklare uppsättningar. Perfekt för dig som vill kunna styla ditt barns hår till fest eller förskola. Pris: 495kr/par (60 min)För att bekräfta: Läs under profilen.

Kurs: Fläta ditt hår (Nästa Datum 20 sep 2020)
120 min, 495 kr (På salong)

Lär dig fläta ditt eget hår- vi lär ut flera olika flättekniker som inbakad, utbakad och fiskbensfläta. Perfekt för ett större sällskap som möhippa eller födelsedagsfirande, det ingår lite snacks och ett glas bubbel. Pris: 495kr/pers (2-3tim)För att bekräfta: Läs under profilen.

Makeup
Kurs: You And Your Teenager, Less Is More
120 min, 895 kr (På salong)

Boka en kul dag för dig och din tonåring, våra makeupartister lägger en makeup, lär ut tekniker och ger råd om vad man ska använda för penslar och hur man väljer ut rätt produkter.Pris: 895kr/pers (2tim) För att bekräfta: Läs under profilen.

Kurs: Me, Myself and Eye
90 min, 1 250 kr (På salong)

Allt fokus på dig! I denna individuella lektion är det endast du och makeupartisten. Vi lär dig lyfta fram dina vackraste drag och lär dig lägga både dag och kvälls makeup. Ta gärna med dina egna produkter som vi kan gå igenom för att se vad du behöver komplettera med eller byta ut. Pris: 1250kr (90 min) OBS detta är endast en preliminärbokning. För att bekräfta: Läs under profilen.

Kurs: Show me how, let me learn gruppbokning
180 min, Från 500 kr (På salong)

Är ni flera som vill gå på kurs, tex möhippa, födelsedagsfirande, AW eller liknande så skräddarsyr vi kursen efter era behov och önskemål. 5-8 pers/500kr per pers och 3 tim. OBS detta är endast en preliminärbokning. För att bekräfta: Läs under profilen.

Kurs: Show Me How - Let Me Learn
120 min, 600 kr (På salong)

Vill du lära dig lägga den perfekta sminkningen? Vi ger dig tips och råd om färger, trender och tekniker. Passar för privatpersoner samt mindre grupper. Pris: 2-4 pers/600kr per pers och 2 tim. OBS detta är endast en preliminärbokning. För att bekräfta: Läs under profilen.