Dashl Nail Bar Karlaplan
4,8starstarstarstarstar_half736 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

Dashl Nail Bar H&M Karlaplan

Område

Östermalm

Adress

Karlaplan 13, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Nail Bar på H&M Fältöversten! Hos oss kan du boka in manikyrer, SHELLAC™, som ger perfekt lackade naglar med en oslagbar glans i 14+ dagar och klassiska manikyrer med H&Ms lack. Öppet måndag-lördag kl 10-18 och söndagar 11-17

starstarstarstarstar

Jessica E, 17 aug 2019
starstarstarstarstar

Hej Claudia, tack för ditt trevliga o otroligt proffsiga arbete . Jag kommer tillbaka. Mvh Eva med de svarta naglarna 🤓

Eva SL, 17 aug 2019
starstarstarstarstar

Väldigt fin manikyr och trevlig manikyrist!

Alexandra B, 16 aug 2019
starstarstarstarstar

Jag är supernöjd med mina nya naglar 😊

Elin AD, 16 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Maria O, 16 aug 2019
starstarstarstarstar

Alltid nöjd

Liv S, 16 aug 2019
starstarstarstarstar

Cathrine N, 16 aug 2019
starstarstarstarstar

Supertrevlig tjej och naglarna ser perfekta ut! Kunde inte önskat nått bättre 👌

Naz F, 15 aug 2019
starstarstarstarstar

Claudia är bäst!!

Agneta B, 15 aug 2019
starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd med utfört manicure trots att jag bokade fel tjänst. Men kvinnan som gjorde manicure löste problemet. Synd att det inte går att ändra tjänsten i efterhand på plats.😁

Jolanta S, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Margareta VDB, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Jättebra bemötande och fina naglar! Riktigt trevlig stylist! 💅🏻

Emma G, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Hon var superproffsig & noggran :) Jättenöjd!

Linda S, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Super! Är så nöjd.

Christelle P, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd med mina naglar! Jag gjorde shellack och Claudia fixade dem exakt så som jag ville. Har faktiskt aldrig fått så fin form på naglarna som denna gång.

Adelina P, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Caroline E, 13 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Snyggt resultat men då stylisten är ny finns förbättringspotential. Nästa gång blir det nog en femma!

Sara EE, 13 aug 2019
starstarstarstarstar

Rebecca L, 13 aug 2019
starstarstarstarstar

Linda P, 12 aug 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd med manikyren!

Monica W, 11 aug 2019
starstarstarstarstar

Superbra. Blir alltid nöjd med naglarna.

Sofia W, 11 aug 2019
starstarstarstarstar

Jennie B, 11 aug 2019
starstarstarstarstar

Louise F, 11 aug 2019
starstarstarstarstar

Charlotta CE, 10 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Jacinta S, 9 aug 2019
starstarstarstarstar

Stina H, 7 aug 2019
starstarstarstarstar

Naglarna blev superfina!

Emma A, 6 aug 2019
starstarstarstarstar

Mycket fint och noggrant - tack!

Annette R, 6 aug 2019
starstarstarstarstar

Supergullig och duktig tjej! Rekommenderar verkligen!

Sofia T, 5 aug 2019
starstarstarstarstar

5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jenny E, 5 aug 2019
starstarstarstarstar

Bästa, bästa .... alltid supernöjd med naglarna. Gjorde fransk manikyr sista gången som höll i 5 veckor.

Sofia W, 5 aug 2019
starstarstarstarstar

Nanna A, 4 aug 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Blev nöjd med resultatet, väldigt sommarfräscht! Dock hade jag gärna sett att hen var lite noggrannare, tog bort smuts under naglarna, gjorde rakare linjer på naglarna och hade varit väldigt trevligt med lite handmassage medan lacken torkade ist för att sitta med telefonen :-)

Camilla D, 4 aug 2019
starstarstarstarstar

Lotta W, 4 aug 2019
starstarstarstarstar

Alexandra B, 3 aug 2019
starstarstarstarstar

Nöjd som alltid!

Sofia G, 2 aug 2019
starstarstarstarstar

Claudia gjorde ett superbra jobb som vanligt!!!!

Camilla T, 1 aug 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 1 aug 2019
starstarstarstarstar

Trevlig, proffsig och superduktig! Så nöjd med mina naglar!! Multumesc! :)

Michelle A, 1 aug 2019
starstarstarstarstar

Emma A, 31 jul 2019
starstarstarstarstar

Klaudia har blivit än mer noggran sedan tidigare. Så nöjd!

Lovisa S, 30 jul 2019
starstarstarstarstar

Väl och vänligt bemötande! Proffsig behandling och en härlig liten handmassage på slutet!

Kristina B, 30 jul 2019
starstarstarstarstar

Zara Ö, 29 jul 2019
starstarstarstarstar

Gabriella K, 28 jul 2019
starstarstarstarstar

Claudia did an amazing job... she was really pleasant & thorough. I will definitely book again :)

Beatrix L, 27 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemött. Naglarna blev noggrant gjorda och har hittills hållit väldigt bra. Ända minuset är att det inte fanns så många korallfärger

Diana S, 27 jul 2019
starstarstarstarstar

Alexandra U, 26 jul 2019
starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd med utfört manicure. Återkommer gärna till stället.

Jolanta S, 26 jul 2019
starstarstarstarstar

Anna B, 26 jul 2019
starstarstarstarstar

Agneta B, 25 jul 2019
starstarstarstarstar

Margareta VDB, 25 jul 2019
starstarstarstarstar

Superbra! Snabb, niga och kreativ.

Anitha C, 23 jul 2019
starstarstarstarstar

Otroligt duktig nageltjej, så nöjd!

Denize C, 23 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Anna E, 23 jul 2019
starstarstarstarstar

Superduktig och trevlig.

Rebecka G, 22 jul 2019
starstarstarstarstar

Snabb men noggrann! Supertrevlig och mycket kompetent!

Sara S, 22 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Hanna L, 22 jul 2019
starstarstarstarstar

Professionell och med vänligt bemötande

Maria O, 22 jul 2019
starstarstarstarstar

Bra, men svårt att hitta rätt färg!

Hanna W, 21 jul 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Behaglig behandling och trevligt tillmötesgående. Mycket nöjd.

Margareta B, 21 jul 2019
starstarstarstarstar

Lotta W, 21 jul 2019
starstarstarstarstar

Ettt strålande bemötande och jag är mycket nöjd med behandlingen 👍

Eva H, 20 jul 2019
starstarstarstarstar

👍👍😁

Elisabeth S, 19 jul 2019
starstarstarstarstar

Grymt bra och supertrevlig! Kommer garanterat tillbaka. :)

Catharina O, 19 jul 2019
starstarstarstarstar

Maria TK, 19 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Jessica E, 19 jul 2019
starstarstarstarstar

Jag ör supernöjd jättetrevlig stylist . Kommer gärna tillbaka.

Eva SL, 18 jul 2019
starstarstarstarstar

Grymma som vanligt!

Shina H, 18 jul 2019
starstarstarstarstar

Hej..Jag är mycket nöjd men min classik manicure.

Alicia S, 18 jul 2019
starstarstarstarstar

Rebecca A, 17 jul 2019
starstarstarstarstar

Supertrevligt bemötande och väldigt noggrann stylist som uförde en superfin manikyr med Shellack! Jag är väldigt nöjd. 💅🏼☺️👌🏼

Adelina P, 16 jul 2019
starstarstarstarstar

Titti H, 16 jul 2019
starstarstarstarstar

Toppen som vanligt!

Linn G, 16 jul 2019
starstarstarstarstar

Naglarna är jättefina - tack!

Annette R, 14 jul 2019
starstarstarstarstar

Trevlig och noggrann stylist, så nöjd med resultatet!

Rebecca T, 14 jul 2019
starstarstarstarstar

Hjälpsam trevlig och gjorde ett bra jobb! 👌🏽

Lisa M, 14 jul 2019
starstarstarstarstar

Mikaela H, 13 jul 2019
starstarstarstarstar

Som vanligt helnöjd med resultatet och bemötandet.

Sofia W, 13 jul 2019
starstarstarstarstar

Alexandra B, 13 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Zara Ö, 13 jul 2019
starstarstarstarstar

Så fint och perfekt lackat! :)

Frida L, 12 jul 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 11 jul 2019
starstarstarstarstar

Jättebra!

Frida L, 10 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Johanna S, 8 jul 2019
starstarstarstarstar

Jag är mycket nöjd med min behanlingen.. Hon är mycket noggran och gör en bra jobb.

Alicia S, 8 jul 2019
starstarstarstarstar

Jag blev väl omhändertagen, professionellt bemött av lyhörd och proffsig personal! Återkommer gärna!

Natalia L, 8 jul 2019
starstarstarstarstar

Fanny P, 7 jul 2019
starstarstarstar_borderstar_border

-

Hannah C, 7 jul 2019
starstarstarstarstar

Estelle W, 7 jul 2019
starstarstarstarstar

Margaretha B, 6 jul 2019
starstarstarstarstar

Frida E, 6 jul 2019
starstarstarstarstar

Claudia är bäst!!

Agneta B, 6 jul 2019
starstarstarstarstar

Claudia är lika fantastisk som alltid!!!! Var missnöjd ett par gånger och tänkte inte göra naglar hos Dashl fler gånger men så hamnade jag hos Claudia och hon är en nagelgudinna! Vid detta laget känner hon mig utan och innan. Jag har alltid kört rött eller svart men nu vågar jag testa färger och annorlunda kombinationer 😍❤️🙌🏼

Louise L, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Roxanna är bara bäst!!! Jag är så nöjd👍

Erika VJ, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Som vanligt första klass. Finns ingen bättre.

Sofia W, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Nanna A, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Supertrevlig och väldigt hjälpsam med min akutbokning - kommer absolut gå tillbaka!

Sara W, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 4 jul 2019
starstarstarstarstar

Snabb och effektiv behandling 👍

Maria C, 4 jul 2019
starstarstarstarstar

Superfint

Maria A, 4 jul 2019
starstarstarstarstar

Johanna R, 2 jul 2019
starstarstarstarstar

Anna B, 2 jul 2019
starstarstarstarstar

Silvia, 1 jul 2019
starstarstarstarstar

Alexandra U, 1 jul 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Sofia G, 1 jul 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 30 jun 2019
starstarstarstarstar

Stina H, 30 jun 2019
starstarstarstarstar

Victoria R, 29 jun 2019
starstarstarstarstar

Jättefina naglar, igen👍👏

Elisabeth S, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Julia G, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Titti H, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Fick superfina rosa naglar

Camilla T, 27 jun 2019
starstarstarstarstar

Excellent service, as usual! I love going to Dashl Karlaplan :)

Alexandra M, 26 jun 2019
starstarstarstarstar

Silvia, 26 jun 2019
starstarstarstarstar

Angelina JM, 26 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Anna E, 25 jun 2019
starstarstarstarstar

Jättebra, trevlig och professionell, mycket nöjd kund!

Natasha L, 25 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Julia S, 24 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Mikaela H, 24 jun 2019
starstarstarstarstar

Felicia R, 24 jun 2019
starstarstarstarstar

Agneta B, 24 jun 2019
starstarstarstarstar

Liv S, 24 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Eva B, 23 jun 2019
starstarstarstarstar

Silvia C, 23 jun 2019
starstarstarstarstar

Louisa A, 23 jun 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd

Eva H, 22 jun 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd med mina naglar! Valde en ljusrosa färg. Naglarna håller alltid sig fina länge efter jag vart hos Dashl

Victoria B, 20 jun 2019
starstarstarstarstar

Fanny N, 20 jun 2019
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande och mycket bra resultat.

Sofia W, 20 jun 2019
starstarstarstarstar

⭐️👍

Malin B, 19 jun 2019
starstarstarstarstar

Amalia S, 19 jun 2019
starstarstarstarstar

Madeleine R, 19 jun 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 18 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Alexandra B, 18 jun 2019
starstarstarstarstar

Snabb och effektiv, stort tack!

Maria C, 18 jun 2019
starstarstarstarstar

Sophie H, 17 jun 2019
starstarstarstarstar

Rebecka P, 17 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Clara H, 17 jun 2019
starstarstarstarstar

Nöjd😊

Elice B, 17 jun 2019
starstarstarstarstar

hon är bra och noggrann, hon är även trevlig och punklig jag är nöjd.

Alicia S, 17 jun 2019
starstarstarstarstar

Hannah C, 16 jun 2019
starstarstarstarstar

Norna W, 15 jun 2019
starstarstarstarstar

Ida T, 14 jun 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt!

Silvia C, 14 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Therese M, 14 jun 2019
starstarstarstarstar

Elina G, 13 jun 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 13 jun 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! Snabbt fixat och fint slutresultat!

Jenny S, 13 jun 2019
starstarstarstarstar

Hon är så himla duktig! Kommer definitivt komma tillbaka flera gånger!

Frida E, 12 jun 2019
starstarstarstarstar

Sanna S, 12 jun 2019
starstarstarstarstar

Ida T, 12 jun 2019
starstarstarstarstar

Supergullig och jätteduktig! Mina naglar e kalas!! <3

Alexandra L, 11 jun 2019
starstarstarstarstar

Petra L, 11 jun 2019
starstarstarstarstar

Titti H, 11 jun 2019
starstarstarstarstar

Maria F, 10 jun 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 9 jun 2019
starstarstarstarstar

Claudia är bäst!!

Agneta B, 9 jun 2019
starstarstarstarstar

Estelle W, 9 jun 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd och färgen höll länge!

Ylva W, 8 jun 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 8 jun 2019
starstarstarstarstar

Anna R, 7 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Zara Ö, 7 jun 2019
starstarstarstarstar

Blev så bra!! Tack!!

Elisabeth S, 7 jun 2019
starstarstarstarstar

Noggrann och trevlig!

Anna B, 7 jun 2019
starstarstarstarstar

Superbra och trevligt

Linn G, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Yasmine N, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Nina R, 3 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Proffsigt mottagande och jättebra behandling, trots att jag var sen så han vi färdigt.

Clara L, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Petra L, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Margaretha B, 2 jun 2019
starstarstarstarstar

Fick jättefina naglar av Claudia som vanligt!!

Camilla T, 2 jun 2019
starstarstarstarstar

Nicole O, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Liv S, 31 maj 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 31 maj 2019
starstarstarstarstar

Superfint resultat och trevligt bemötande!

Erica H, 31 maj 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 30 maj 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd som vanligt! 5/5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jenny E, 30 maj 2019
starstarstarstarstar

Super proffsig

Hanna L, 30 maj 2019
starstarstarstarstar

Claudia är jätteduktig!!

Agneta B, 28 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd med både fix av naglar och nagellacket jag valde 👌 Toppen 😍

Anna C, 28 maj 2019
starstarstarstarstar

Sara N, 28 maj 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Bra!

Anita H, 28 maj 2019
starstarstarstarstar

Tycker att det var väldigt bra behandling och mycket trevligt bemötande.

Suzanne H, 27 maj 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Josephine L, 27 maj 2019
starstarstarstarstar

Väldigt bra och proffsig!

Carolin S, 26 maj 2019
starstarstarstarstar

Superbra och noggrann! Claudia är grym!

Persefoni N, 26 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Anna S, 26 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna S, 26 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna S, 26 maj 2019
starstarstarstarstar

Jag är mycket nöjd med min behandling! Tjejen som gjorde mina naglar var väldigt trevlig och snäll. Tack!

Alicia S, 25 maj 2019
starstarstarstarstar

Tusen tack, så proffsigt, snyggt och jag är så nöjd!

Maria S, 24 maj 2019
starstarstarstarstar

Supergullig och jätteduktig tjej! Känns som om jag fått helt nya naglar i väldigt fin form! <3

Alexandra L, 23 maj 2019
starstarstarstarstar

Marina G, 23 maj 2019
starstarstarstarstar

Alldeles strålande!

Frida N, 23 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Väldigt nöjd med min behandling. Vänligt bemötande. Tycker dock att det skulle vara skönare stolar att sitta i under behandlingen.

Sofia W, 23 maj 2019
starstarstarstarstar

Maria J, 22 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Bra jobb och snyggt resultat. Dock kändes hon lite stressad.

Jonna, 22 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Noggrann och duktig!

Louise A, 20 maj 2019
starstarstarstarstar

Felicia R, 20 maj 2019
starstarstarstarstar

Är jättenöjd med mina naglar, kommer definitivt boka tid igen.

Therese M, 20 maj 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd och denna gång fanns min favorit färg!

Pernilla VDB, 20 maj 2019
starstarstarstarstar

Proffsig och trevlig!

Anna T, 19 maj 2019
starstarstarstarstar

Angela G, 19 maj 2019
starstarstarstarstar

Väldigt bra och snygg mani!

Maria C, 19 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Tina B, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Katarina S, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Katarina S, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna B, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Alexandra B, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna H, 16 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Zara Ö, 16 maj 2019
starstarstarstarstar

Claudia gjorde som vanligt ett jättefint jobb både med manikyr och lackning! Tack

Henriette Z, 16 maj 2019
starstarstarstarstar

Estelle W, 16 maj 2019
starstarstarstarstar

Susanne R, 15 maj 2019
starstarstarstarstar

Margaretha B, 15 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättefina naglar fick jag, som vanligt !! Nöjd👍

Elisabeth S, 15 maj 2019
starstarstarstarstar

Trevlig och duktig!

Sara N, 13 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Johanna A, 13 maj 2019
starstarstarstarstar

Noggrann och trevlig!

Lovisa S, 12 maj 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Missade utlovad rabatt från H&M. Hoppas på denna utlovade rabatt.

Lena F, 11 maj 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 11 maj 2019
starstarstarstarstar

Ebba R, 11 maj 2019
starstarstarstarstar

Jätte duktig tjej, snabbt och smidigt!

Jasmine M, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Malin B, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Duktig och fick bra råd från henne.

Anita H, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Jag blev hur nöjd som helst med min naglar! Formen, färgen och utförande var top notch!

Jenny E, 9 maj 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 9 maj 2019
starstarstarstarstar

Alexandra U, 9 maj 2019
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Jag är tyvärr inte nöjd denna gång. Det var lite slarvigt lackat och redan idag 4 dagar senare så går lacket sönder och det lossnar. Tyvärr.

Erika VJ, 9 maj 2019
starstarstarstarstar

Nathalie G, 8 maj 2019
starstarstarstarstar

Claudia är superduktig och väldigt trevlig.

Camilla T, 7 maj 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 7 maj 2019
starstarstarstarstar

Lika bra och trevlig som vanligt!

Erika D, 6 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna R, 6 maj 2019
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande och väldigt bra service!

Sofia H, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Rosanna J, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Kristina R, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 4 maj 2019
starstarstarstarstar

👌🏽👌🏽Kan varmt rekommendera!

Kristin L, 4 maj 2019
starstarstarstarstar

Agneta B, 4 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättegullig och gjorde superfina naglar! Tack!

Frida K, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Beatriz F, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Julia A, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Femstjärnig behandling 🤗 Sååå otroligt nöjd både under och efter behandlingen //Anna

Anna C, 2 maj 2019
starstarstarstarstar

Wow’ är så näjd!!

Paulina K, 2 maj 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 2 maj 2019
starstarstarstarstar

Sara S, 2 maj 2019
starstarstarstarstar

En snygg och noggrann manikyr, väldigt nöjd med att också få bli ompysslad en liten stund.

Maria C, 1 maj 2019
starstarstarstarstar

Sofia DF, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Felicia R, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd som vanligt!

Linnea S, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Liv S, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Alltid lite extra nöjd när jag får komma till Roxana! 🌷

Elsa Agata L, 29 apr 2019
starstarstarstarstar

Elinor B, 28 apr 2019
starstarstarstarstar

Maria M, 28 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Ylva, 27 apr 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Trevligt och bra men stökig miljö för 45 min manikyr.

Maria E, 27 apr 2019
starstarstarstarstar

Claudia 👍😁

Elisabeth S, 26 apr 2019
starstarstarstarstar

Perfekt!

Aleksandra H, 26 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Kunnig och duktig. Ett stort plus att det gick snabbt.

Miriam R, 26 apr 2019
starstarstarstarstar

Gabriella L, 25 apr 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 25 apr 2019
starstarstarstarstar

Jätte nöjd med mina vårfina naglar!

Anita H, 25 apr 2019
starstarstarstarstar

Anna S, 23 apr 2019
starstarstarstarstar

Maria, 23 apr 2019
starstarstarstarstar

Bra resultat, lyhörd personal och trevligt bemötande.

Johanna A, 23 apr 2019
starstarstarstarstar

Claudia gjorde ett jättefint jobb som vanligt. Hon är också proffsig när det gäller att forma naglarna

Henriette Z, 22 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Caroline W, 21 apr 2019
starstarstarstarstar

Trevlig och noggrann! Blev jättenöjd

Amanda L, 18 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Helena S, 18 apr 2019
starstarstarstarstar

Jakob O, 18 apr 2019
starstarstarstarstar

Anna S, 17 apr 2019
starstarstarstarstar

Superduktig!

Ebba R, 17 apr 2019
starstarstarstarstar

Malin B, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

så nöjd med mina naglar!

Momo S, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

Älskar mina blå pastellfärgade naglar!

Hulya N, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

Karin var mkt bra o trevlig supersnygga resultat

Anika J, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Som vanligt väldigt nöjd!

Linnea S, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Hannah C, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Det var så bra. Tjejen som gör naglarna från Ukraina, så trevlig, så glad, super duktig, vågade ej fråga vad hon heter för vi har ju träffats nu några gånger, skulle vara pinsamt. Iallfalla, gjorde full behandling, kanske hon klippte nagelband lite mycket, öm idag, ska tänka på att inte göra det igen. Ha en fin dag!

Pernilla VDB, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Margaretha B, 14 apr 2019
starstarstarstarstar

Lens S, 14 apr 2019
starstarstarstarstar

Cecilia K, 14 apr 2019
starstarstarstarstar

Perfect

Floriana A, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Tove-lia JS, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Mkt bra o trevlig!

Agneta B, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Victoria D, 11 apr 2019
starstarstarstarstar

Lina Å, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig och trevlig! Mycket nöjd med manikyr och gellack :)

Josephine B, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Är supernöjd!

Erika D, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Alexandra U, 10 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Anna N, 9 apr 2019
starstarstarstarstar

Evelina B, 8 apr 2019
starstarstarstarstar

Claudia är mkt bra!!

Agneta B, 8 apr 2019
starstarstarstarstar

Bra och trevligt!

Sara S, 8 apr 2019
starstarstarstarstar

Noggran och trevlig!

Sara B, 7 apr 2019
starstarstarstarstar

Liv S, 7 apr 2019
starstarstarstarstar

Marie F, 7 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Sofia DF, 7 apr 2019
starstarstarstarstar

Denize C, 6 apr 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd!! Claudia gjorde superfina naglar och hon var supertrevlig. Kommer gå till henne fler gånger.

Camilla T, 6 apr 2019
starstarstarstarstar

Klaudia, jättebra !

Sanja B, 5 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Hej , Min bedömning är att jag blev jättenöjd med lackningen. Men betalade för snabbmanikyr 295 kr hon visade ingen prislista att det finns behandling för 195,har tidigare vid Karlaplan betalat ca 195 och ser nu på sidan att ni gör reklam att det kostar från 195kr

Jeanette E, 5 apr 2019
starstarstarstarstar

Super nöjd! Bra tios och råd samt ett proffsigt och trevligt bemötande.

Anita H, 5 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Emily M, 5 apr 2019
starstarstarstarstar

Emelie Z, 4 apr 2019
starstarstarstarstar

Sååå nöjd med man manicure :)

Momo S, 4 apr 2019
starstarstarstarstar

Jättebra!

Cornelia F, 3 apr 2019
starstarstarstarstar

Ann-helen N, 3 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd med resultatet! Så noggrant och fint gjort!

Felicia R, 2 apr 2019
starstarstarstarstar

Bästa Kari!! Så fina naglar, tack!!

Elisabeth S, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Den va superbra Noggran /lött på handem, gav bra råd. Superbra nehandling . Super trevlig

Denni V, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Tack för en bra behandling. Noggrant och omsorgsfullt fixades mina naglar med den äran. Efter ett antal behandlingar kan jag bara konstatera: behandlingen är hållbar och snygg i åtminstone tre veckor.

Henriette Z, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd - som alltid!

Frida N, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Cecilia H, 30 mar 2019
starstarstarstarstar

Belma R, 30 mar 2019
starstarstarstarstar

Sofia T, 29 mar 2019
starstarstarstarstar

Proffsig och kunnig. Prisvärt!

Per J, 29 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Enrica H, 29 mar 2019
starstarstarstarstar

Agneta B, 29 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Jag gjorde Shellacbehandling och det blev mycket bra och snyggt och håller ju säkert betydligt bättre än vanlig manikyr som jag gjorde förra gången.

Elisabeth M, 28 mar 2019
starstarstarstarstar

Gjorde manikyr och shellac och är väldigt nöjd med både naglarna och bemötandet!

Sibel C, 27 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Helena S, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Karine så noggrann och mycket duktig. Dock fanns inte min färg, ljus rosa, den var slut/gammal. Fick ta en annan som blev fin men inte riktigt precis den jag ville ha. Det är andra gången det händer. MVH Pernilla

Pernilla VDB, 27 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Jättenöjd! Snabbt och effektivt blir nagelbanden som nya! Hade önskat att man hade kunnat välja handmassage sommtillval

Petra K, 26 mar 2019
starstarstarstarstar

Claudia är noggrann, kreativ och superduktig. Märks att hon älskar att jobba med naglar.

Linda H, 25 mar 2019
starstarstarstarstar

Snabbt och effektivt och blev superfint :)

Tove-lia JS, 25 mar 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 24 mar 2019
starstarstarstarstar

Claudia var lika noggrann och trevlig som vanligt!

Lovisa S, 24 mar 2019
starstarstarstarstar

Perfekt resultat, trevlig tjej!

Louise E, 23 mar 2019
starstarstarstarstar

Evelina N, 23 mar 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 23 mar 2019
starstarstarstarstar

Noggrann och trevlig!

Åsa HG, 22 mar 2019
starstarstarstarstar

Sofia DF, 22 mar 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd!

Eleni S, 22 mar 2019
starstarstarstarstar

Noggrann och varsam, jag är supernöjd

Tarinja H, 20 mar 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd med både bemötande och resultat - proffsigt!

Evelina B, 19 mar 2019
starstarstarstarstar

Alltid lika snyggt resultat!!!

Carolin A, 19 mar 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig! Så nöjd!

Margaretha B, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Liv S, 17 mar 2019
starstarstarstarstar

Perfect as always!

Elise, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Hannah C, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med både resultat och bemötande. Proffsigt!

Anita H, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Erika VJ, 15 mar 2019
starstarstarstarstar

Claudia är superbra!!

Agneta B, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Anna R, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd med resultatet och trevligt bemötande. Rekommenderar verkligen!

Erika D, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Mycket trevlig och noggrann.

Sara B, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Så fina naglar och färgen som du tipsade gillade jag. Tusen tack !!

Elisabeth S, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Fantastiska naglar och väldigt trevligt bemötande!!

Stephanie K, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Åsa L, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Sofia P, 12 mar 2019
starstarstarstarstar

Angelica B, 12 mar 2019
starstarstarstarstar

Margareta VDB, 11 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Fina naglar, noggrann och duktig

Christel B, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd! Stylisten Claudia gjorde ett snyggt och noggrant jobb... dessutom har ni alltid ett så trevligt bemötande.

Henriette Z, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd

Denni V, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Always happy to come back and do my nails at Dashl Nail Bar. Fast and professional.

Alexandra M, 10 mar 2019
starstarstarstarstar

Åsa HG, 10 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Tina B, 10 mar 2019
starstarstarstarstar

Felicia R, 9 mar 2019
starstarstarstarstar

Hej! Jag är jättenöjd! Gjorde fransk manikyr och det är lite pyssel, men det blev jättefint. Mvh Margaretha

Margaretha B, 8 mar 2019
starstarstarstarstar

Jag hade Claudia och jag blev mkt nöjd!

Elisabeth M, 8 mar 2019
starstarstarstarstar

Superbra och jättesnyggt resultat :)

Linda H, 7 mar 2019
starstarstarstarstar

Hej, Jag är inte ute efter någon rabatt utan vill bara uppmärksamma er om att jag gjorde om mina naglar igår och resultatet är helt perfekt! Tack för att ni hanterade mitt ärende på ett så föredömligt sätt!

Denize C, 7 mar 2019
starstarstarstarstar

Lotta J, 6 mar 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! Lyssnade på hur jag ville ha mina naglar och frågade flera gånger om jag var nöjd med formen.

Linnea S, 6 mar 2019
starstarstarstarstar

Tove S, 6 mar 2019
starstarstarstarstar

Noggrann

Turanka G, 6 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemötande och kunnig nagel stylist. Erbjöd flera alternative och förklarade väl vad man fick.

Anneli W, 5 mar 2019
starstarstarstarstar

Anna R, 4 mar 2019
starstarstarstarstar

Trevligt och professionellt bemötande och jättefint resultat.

Kristine J, 4 mar 2019
starstarstarstarstar

Jennifer T, 4 mar 2019
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd efter ett besök hos Claudia på Dashl Nail Bar på H&M i Fältöversten. Superproffsig och trevlig!

Lina Å, 4 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Jenny W, 4 mar 2019
starstarstarstarstar

Alltid lika trevlig och duktig, tack!

Therese C, 3 mar 2019
starstarstarstarstar

Världens bästa! Ska aldrig gå till någon annan för hon är GULD! 😍🎉

Isa A, 3 mar 2019
starstarstarstarstar

As usual , Claudia was super pro and kind. I hope she is at HyM next time I book with you guys

Marisa RF, 3 mar 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 3 mar 2019
starstarstarstarstar

Såååä nöjd!

Belma R, 2 mar 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 2 mar 2019
starstarstarstarstar

Perfekt resultat!

Louise E, 1 mar 2019
starstarstarstarstar

Maria M, 1 mar 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd! Jättefint bemötande och proffsigt utfört!

Evelina B, 27 feb 2019
starstarstarstarstar

Super fina naglar har man nu!! Efter detta besök!

Elsa H, 27 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Jonna L, 27 feb 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 27 feb 2019
starstarstarstarstar

Trevlig duktig och noggrann kommer tillbaka så klart💅

Birgitta S, 26 feb 2019
starstarstarstarstar

Åsa S, 26 feb 2019
starstarstarstarstar

Perfekt som alltid!

Lovisa S, 26 feb 2019
starstarstarstarstar

Jag är supernöjd, naglarna blev så fina. Gillade att hon var så extremt noggrann.

Susanne, 26 feb 2019
starstarstarstarstar

Fantastisk behandling och kreativa idéer kring snygga naglar! TACK!!

Stephanie K, 25 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Jennifer K, 25 feb 2019
starstarstarstarstar

Tack Claudia! Det blev jättesnyggt💅🏼🌟🏅

Ylva, 24 feb 2019
starstarstarstarstar

Liv S, 22 feb 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd och bra service 🙏🏻

Linn K, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Toppenbra!

Linn K, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Veronika W, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd! Trevlig & proffsig tjej som fixade mina naglar. Jag kommer tillbaka!

Helena F, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Fredrika T, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd!

Erika VJ, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Alltid väl bemött och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!

Lina Å, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd :)

Gintare K, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Mkt bra behandling!! 😁

Agneta B, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Sofia J, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Tack för en fin stund och för fina naglar. Jag uppskattar framför allt att stylisten är noggrann och omsorgsfull. Jag börjar nu bli en stamkund :-)

Henriette Z, 19 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Eva Ö, 18 feb 2019
starstarstarstarstar

Härlig behandling, trevlig personal!

Ursula B, 18 feb 2019
starstarstarstarstar

Very nice experience with the beauty specialist, both for my nails and the nice chat we had.

Elise, 18 feb 2019
starstarstarstarstar

Lena S, 17 feb 2019
starstarstarstarstar

Elina, 16 feb 2019
starstarstarstarstar

Väldigt bra, som vanligt!

Linnea S, 15 feb 2019
starstarstarstarstar

The best as always!

Miriam B, 14 feb 2019
starstarstarstarstar

Fin nagelvård å jättefina naglar. Så nöjd!!

Elisabeth S, 14 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Katerina H, 14 feb 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 14 feb 2019
starstarstarstarstar

Moa F, 13 feb 2019
starstarstarstarstar

Denni V, 13 feb 2019
starstarstarstarstar

Agneta B, 12 feb 2019
starstarstarstarstar

Tack du var proffsig, trevlig och glad!

Anna T, 12 feb 2019
starstarstarstarstar

Katinka H, 11 feb 2019
starstarstarstarstar

Sophie JB, 11 feb 2019
starstarstarstarstar

Nöjd med resultatet!

Elsa H, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Mycket bra

Åsa S, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Gabriela M, 9 feb 2019
starstarstarstarstar

Flexibelt och trevligt bemötande med superfint resultat!

Frida W, 8 feb 2019
starstarstarstarstar

Även om ni missat att min behandling var på H&M Karlaplan och jag fick vänta i 40 min, så blev resultatet bra med Karine, hon ör duktig??

Victoria R, 8 feb 2019
starstarstarstarstar

Claudia är superduktig och noggrann. Gellackrt sitter alltid väldigt bra!

Felicia E, 6 feb 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 5 feb 2019
starstarstarstarstar

Grymt! Mycket noggrann och väldigt trevlig :)

Linda H, 5 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Veronika W, 5 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Anna R, 5 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Gjorde Shellac med fint resultat. Lite ojämna kanter på två naglar men annars bra. Prisvärt!

Jonna L, 4 feb 2019
starstarstarstarstar

Claudia - så glad att det var just hon som satt där när jag kom till behandlingen. Så duktig. Mitt lack satt kvar och vi var tvungna att ta bort det galma, det har aldrig hänt tidigare. Claudia gjorde min naglar sist, så det var riktigt bra. Så nu ser jag fram emot nästa besök. Mer än nöjd! Kram

Pernilla VDB, 4 feb 2019
starstarstarstarstar

Awesome service, as usual! Always glad to come at Dashl Nail Bar H&M Karlaplan!

Alexandra M, 4 feb 2019
starstarstarstarstar

Klaudia var jätteduktig och väldigt trevlig!

Lovisa S, 3 feb 2019
starstarstarstarstar

Nicole O, 3 feb 2019
starstarstarstarstar

Claudia var väldigt duktig och lyhörd. Jag fick otroligt fina naglar idag och utöver att jag alltid får fina och fräscha naglar i nailbaren så testade jag äntligen på nail art. Mina naglar är så fina och redo för våren med den här designen! Älskar dem och kan inte slita ögonen från dem!

Persefoni N, 2 feb 2019
starstarstarstarstar

Helene B, 2 feb 2019
starstarstarstarstar

Jag är helnöjd

Liv S, 2 feb 2019
starstarstarstarstar_border

.

Tina B, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! ??????????

Linn K, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Petra K, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Noggrann, trevlig o tillmötesgående manikyrist

Turanka G, 1 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Alinn S, 31 jan 2019
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Naglarna blev för hårt nerfilade och för korta.

Maria A, 31 jan 2019
starstarstarstarstar

Har aldrig skrivit en recension av en behandling innan men Claudia, hon jag gick hos, är ett PURE GENIOUS när det kommer till naglar. Känns saftigt att hävda att det hon gör är "konst" men det är faktiskt det. Förutom att mina naglar verkligen aldrig sett bättre ut är är hon också världens gulligaste och trevligaste. Vill egentligen inte rekommendera henne till andra för vill behålla henne för mig själv haha. Men ja, tio av fem stjärnor får hon. Ska aldrig gå till någon annan <3

Miriam B, 30 jan 2019
starstarstarstarstar

Professionellt!

Ursula B, 30 jan 2019
starstarstarstarstar

Nicole J, 30 jan 2019
starstarstarstarstar

Floriana A, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Snyggt, snabbt och trevligt! Mycket nöjd??

Eva W, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Så bra service! Snygga naglar, smidigt och perfekt tid att spendera på en lunchrast ????

Gabriela M, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Jättetrevlig, snabb och bra bemötande :)

Michaela H, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Sandra, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

superfint resultat, trevlig o härlig miljö

Anna R, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Väldigt bra bemötande men hade önskat frågan om Ok att en trainee/potentiell medarbetare sitter med och ger input om nagelvård utöver behandlare från Dashl. Men väldigt nöjd med resultat och trevligt bemötande!

Emelie A, 28 jan 2019
starstarstarstarstar

Tack! Jag är jättenöjd o Claudia är väldigt duktig o trevlig!!

Agneta B, 28 jan 2019
starstarstarstarstar

Superduktig trevlig noggran

Denni V, 28 jan 2019
starstarstarstarstar

Jättefint bemötande och supernöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Lina Å, 27 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Bra på alla sätt och vis!

Pia S, 27 jan 2019
starstarstarstarstar

Som vanligt ett gott bemötande. Kunnigt och professionellt. Mina naglar är så fina!!!

Henriette Z, 26 jan 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd med flickan som tog hand om mina naglar och resultatet !

Birgitta K, 25 jan 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Tyvärr var der bättre sist. Ni var inte så noggranna denna gången. Kändes tyvärr slarvigt utfört.

Christine L, 24 jan 2019
starstarstarstarstar

Katherine H, 22 jan 2019
starstarstarstarstar

Toppen service, jättefina naglar!

Melinda E, 22 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Hej. Jag är jättenöjd med bemötandet jag fick, mitt enda problem är att lack lossnade efter några dagar.

Susan F, 22 jan 2019
starstarstarstarstar

Felicia E, 20 jan 2019
starstarstarstarstar

Really good service. Nice person and beautiful nails ??

Elise, 20 jan 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 18 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Mycket fint och proffsigt bemötande- perfekt manikyr som jag ville ha den!

Annika W, 18 jan 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt bra! Ny Tjej Claudia var grym! Jag är supernöjd. Trevlig helg.

Pernilla VDB, 18 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Väldigt nöjd med resultatet - stylisten var noggrann och professionell.

Ann-christine S, 18 jan 2019
starstarstarstar_borderstar_border

En nagel har skavts upp efter 5 dagar

Isabelle E, 18 jan 2019
starstarstarstarstar

Åsa S, 17 jan 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd

Denni V, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Lotta J, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Nicole O, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Gjorde en SHELLAC lackning/borttagning på Dashl på H&M. Väldigt trevlig och duktig stylist och jättefina naglar. Kommer definitivt tillbaka!

Susanne G, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 15 jan 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 14 jan 2019
starstarstarstarstar

Claudia var jätteduktig!!

Agneta B, 14 jan 2019
starstarstarstarstar

Gunilla, 14 jan 2019
starstarstarstarstar

Toppenbehandling, är jättenöjd!

Anna, 14 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Jana S, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Victoria R, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Så bra utförd manikyr och shellac! Roksana (osäker på stavning) var perfektionist och väldigt trevlig. Kan inte vara mer nöjd.

Lovisa S, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Perfekt!!! Tack för hjälpen med val av färg. Bästa tänkbara!!

Elisabeth S, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Estelle W, 12 jan 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt smidigt, bra och trevligt!

Kristina E, 12 jan 2019
starstarstarstarstar

Jätte-proffsig!

Elina, 11 jan 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 8 jan 2019
starstarstarstarstar

Så himla nöjd! ??

Malin B, 8 jan 2019
starstarstarstarstar

Jättebra finnish, sitter bra länge!

Ursula B, 7 jan 2019
starstarstarstarstar

Veronica B, 7 jan 2019
starstarstarstarstar

Väldigt duktig, trevlig och lyssnade på vad jag ville.

Sara N, 6 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Carolinen T, 6 jan 2019
starstarstarstarstar

Pernilla VDB, 6 jan 2019