Dashl Nail Bar H&M
4.7starstarstarstarstar_half334 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

H&M Fältöversten

Område

Östermalm

Adress

Karlaplan 13, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Nail Bar på H&M Fältöversten! Hos oss kan du boka in manikyrer, SHELLAC™, som ger perfekt lackade naglar med en oslagbar glans i upp till 4 veckor och klassiska manikyrer med H&Ms lack. Öppet måndag-lördag kl 10-18 och söndagar 11-17

starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd!

Erika VJ, 21 feb 2019
starstarstarstarstar

Alltid väl bemött och proffsigt resultat. Rekommenderas starkt!

Lina Å, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd :)

Gintare K, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Mkt bra behandling!! 😁

Agneta B, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Sofia J, 20 feb 2019
starstarstarstarstar

Tack för en fin stund och för fina naglar. Jag uppskattar framför allt att stylisten är noggrann och omsorgsfull. Jag börjar nu bli en stamkund :-)

Henriette Z, 19 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Eva Ö, 18 feb 2019
starstarstarstarstar

Härlig behandling, trevlig personal!

Ursula B, 18 feb 2019
starstarstarstarstar

Very nice experience with the beauty specialist, both for my nails and the nice chat we had.

Elise, 18 feb 2019
starstarstarstarstar

Lena S, 17 feb 2019
starstarstarstarstar

Elina, 16 feb 2019
starstarstarstarstar

Väldigt bra, som vanligt!

Linnea S, 15 feb 2019
starstarstarstarstar

The best as always!

Miriam B, 14 feb 2019
starstarstarstarstar

Fin nagelvård å jättefina naglar. Så nöjd!!

Elisabeth S, 14 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Katerina H, 14 feb 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 14 feb 2019
starstarstarstarstar

Moa F, 13 feb 2019
starstarstarstarstar

Denni V, 13 feb 2019
starstarstarstarstar

Agneta B, 12 feb 2019
starstarstarstarstar

Tack du var proffsig, trevlig och glad!

Anna T, 12 feb 2019
starstarstarstarstar

Katinka H, 11 feb 2019
starstarstarstarstar

Sophie JB, 11 feb 2019
starstarstarstarstar

Nöjd med resultatet!

Elsa H, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Mycket bra

Åsa S, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 10 feb 2019
starstarstarstarstar

Gabriela M, 8 feb 2019
starstarstarstarstar

Flexibelt och trevligt bemötande med superfint resultat!

Frida W, 8 feb 2019
starstarstarstarstar

Även om ni missat att min behandling var på H&M Karlaplan och jag fick vänta i 40 min, så blev resultatet bra med Karine, hon ör duktig??

Victoria R, 8 feb 2019
starstarstarstarstar

Claudia är superduktig och noggrann. Gellackrt sitter alltid väldigt bra!

Felicia E, 6 feb 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 5 feb 2019
starstarstarstarstar

Grymt! Mycket noggrann och väldigt trevlig :)

Linda H, 5 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Veronika W, 5 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Anna R, 5 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Gjorde Shellac med fint resultat. Lite ojämna kanter på två naglar men annars bra. Prisvärt!

Jonna L, 4 feb 2019
starstarstarstarstar

Claudia - så glad att det var just hon som satt där när jag kom till behandlingen. Så duktig. Mitt lack satt kvar och vi var tvungna att ta bort det galma, det har aldrig hänt tidigare. Claudia gjorde min naglar sist, så det var riktigt bra. Så nu ser jag fram emot nästa besök. Mer än nöjd! Kram

Pernilla VDB, 4 feb 2019
starstarstarstarstar

Awesome service, as usual! Always glad to come at Dashl Nail Bar H&M Karlaplan!

Alexandra M, 3 feb 2019
starstarstarstarstar

Klaudia var jätteduktig och väldigt trevlig!

Lovisa S, 3 feb 2019
starstarstarstarstar

Nicole O, 3 feb 2019
starstarstarstarstar

Claudia var väldigt duktig och lyhörd. Jag fick otroligt fina naglar idag och utöver att jag alltid får fina och fräscha naglar i nailbaren så testade jag äntligen på nail art. Mina naglar är så fina och redo för våren med den här designen! Älskar dem och kan inte slita ögonen från dem!

Persefoni N, 2 feb 2019
starstarstarstarstar

Helene B, 2 feb 2019
starstarstarstarstar

Jag är helnöjd

Liv S, 2 feb 2019
starstarstarstarstar_border

.

Tina B, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! ??????????

Linn K, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Petra K, 1 feb 2019
starstarstarstarstar

Noggrann, trevlig o tillmötesgående manikyrist

Turanka G, 1 feb 2019
starstarstarstarstar_border

Alinn S, 31 jan 2019
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Naglarna blev för hårt nerfilade och för korta.

Maria A, 31 jan 2019
starstarstarstarstar

Har aldrig skrivit en recension av en behandling innan men Claudia, hon jag gick hos, är ett PURE GENIOUS när det kommer till naglar. Känns saftigt att hävda att det hon gör är "konst" men det är faktiskt det. Förutom att mina naglar verkligen aldrig sett bättre ut är är hon också världens gulligaste och trevligaste. Vill egentligen inte rekommendera henne till andra för vill behålla henne för mig själv haha. Men ja, tio av fem stjärnor får hon. Ska aldrig gå till någon annan <3

Miriam B, 30 jan 2019
starstarstarstarstar

Professionellt!

Ursula B, 30 jan 2019
starstarstarstarstar

Nicole J, 30 jan 2019
starstarstarstarstar

Floriana A, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Snyggt, snabbt och trevligt! Mycket nöjd??

Eva W, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Så bra service! Snygga naglar, smidigt och perfekt tid att spendera på en lunchrast ????

Gabriela M, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Jättetrevlig, snabb och bra bemötande :)

Michaela H, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Sandra, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

superfint resultat, trevlig o härlig miljö

Anna R, 29 jan 2019
starstarstarstarstar

Väldigt bra bemötande men hade önskat frågan om Ok att en trainee/potentiell medarbetare sitter med och ger input om nagelvård utöver behandlare från Dashl. Men väldigt nöjd med resultat och trevligt bemötande!

Emelie A, 28 jan 2019
starstarstarstarstar

Tack! Jag är jättenöjd o Claudia är väldigt duktig o trevlig!!

Agneta B, 28 jan 2019
starstarstarstarstar

Superduktig trevlig noggran

Denni V, 28 jan 2019
starstarstarstarstar

Jättefint bemötande och supernöjd med resultatet. Rekommenderas varmt!

Lina Å, 27 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Bra på alla sätt och vis!

Pia S, 27 jan 2019
starstarstarstarstar

Som vanligt ett gott bemötande. Kunnigt och professionellt. Mina naglar är så fina!!!

Henriette Z, 26 jan 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd med flickan som tog hand om mina naglar och resultatet !

Birgitta K, 25 jan 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Tyvärr var der bättre sist. Ni var inte så noggranna denna gången. Kändes tyvärr slarvigt utfört.

Christine L, 24 jan 2019
starstarstarstarstar

Katherine H, 22 jan 2019
starstarstarstarstar

Toppen service, jättefina naglar!

Melinda E, 22 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Hej. Jag är jättenöjd med bemötandet jag fick, mitt enda problem är att lack lossnade efter några dagar.

Susan F, 22 jan 2019
starstarstarstarstar

Felicia E, 20 jan 2019
starstarstarstarstar

Really good service. Nice person and beautiful nails ??

Elise, 19 jan 2019
starstarstarstarstar

Caroline W, 18 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Mycket fint och proffsigt bemötande- perfekt manikyr som jag ville ha den!

Annika W, 18 jan 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt bra! Ny Tjej Claudia var grym! Jag är supernöjd. Trevlig helg.

Pernilla VDB, 18 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Väldigt nöjd med resultatet - stylisten var noggrann och professionell.

Ann-christine S, 18 jan 2019
starstarstarstar_borderstar_border

En nagel har skavts upp efter 5 dagar

Isabelle E, 18 jan 2019
starstarstarstarstar

Åsa S, 17 jan 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd

Denni V, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Lotta J, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Nicole O, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Gjorde en SHELLAC lackning/borttagning på Dashl på H&M. Väldigt trevlig och duktig stylist och jättefina naglar. Kommer definitivt tillbaka!

Susanne G, 16 jan 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 15 jan 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 14 jan 2019
starstarstarstarstar

Claudia var jätteduktig!!

Agneta B, 14 jan 2019
starstarstarstarstar

Gunilla, 14 jan 2019
starstarstarstarstar

Toppenbehandling, är jättenöjd!

Anna, 14 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Jana S, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Victoria R, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Så bra utförd manikyr och shellac! Roksana (osäker på stavning) var perfektionist och väldigt trevlig. Kan inte vara mer nöjd.

Lovisa S, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Perfekt!!! Tack för hjälpen med val av färg. Bästa tänkbara!!

Elisabeth S, 13 jan 2019
starstarstarstarstar

Estelle W, 12 jan 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt smidigt, bra och trevligt!

Kristina E, 12 jan 2019
starstarstarstarstar

Jätte-proffsig!

Elina, 11 jan 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 8 jan 2019
starstarstarstarstar

Så himla nöjd! ??

Malin B, 8 jan 2019
starstarstarstarstar

Jättebra finnish, sitter bra länge!

Ursula B, 7 jan 2019
starstarstarstarstar

Veronica B, 7 jan 2019
starstarstarstarstar

Väldigt duktig, trevlig och lyssnade på vad jag ville.

Sara N, 6 jan 2019
starstarstarstarstar_border

Carolinen T, 6 jan 2019
starstarstarstarstar

Pernilla VDB, 6 jan 2019
starstarstarstarstar

Bra sinne för färg, noggrann och mycket trevlig.

Elsa H, 6 jan 2019
starstarstarstarstar

Helene B, 6 jan 2019