Beauty Bar by Dashl Götgatan
4,9starstarstarstarstar_half867 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

Dashl Beauty Bar Götgatan

Område

Södermalm

Adress

Götgatan 30, Stockholm

Om

Välkommen till Beauty Bar by Dashl på Gina Tricot - Götgatan! Hos oss kan du få vanliga manikyrer, OPI Gel Polish manikyrer, frans och bryn-behandlingar samt makeup och hårstyling OBS. Vi är en Dry styling bar, kom alltid med rent torrt hår. Öppettider: Tis-fre: 11-19, Lördag: 11-17, Söndag: 12-16.

Naglar
MAN-icure
20 min, 250 kr (På salong)

Formning, filning, putsning och behadling av nagelband. Avslutas med vårdande nagelolja (inget lack).

Classic Manicure
45 min, 395 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Inifinite shine som ger upp till 10 dagars glans. Avslutas med vårdande nagelolja.

OPI Gel Polish Classic Manicure
45 min, 425 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling.

OPI Gel Polish Classic Manicure + Removal
60 min, 525 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!). Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling. Har du gjort naglarna med gellack på en annan salong ska du istället boka "OPI Gel Polish Manicure + Removal Gel Polish from OTHER SALON"

OPI Gel Polish Manicure + Removal Gel Polish from OTHER SALON
75 min, 595 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) som gjorts av en annan salong än Dashl. Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling.

Removal Gel Polish
15 min, 150 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Obs! om du inte gjort din existerande gellack hos Dashl, boka istället behandlingen Extra: Removal Gel Polish from OTHER SALON

Removal Gel Polish from OTHER SALON
30 min, 200 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) som gjorts av en annan salong än Dashl. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil.

Extra: Nail Art, 2 nails
5 min, 75 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Nail Art, 4 nails
10 min, 150 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Basic Nail art, full set
20 min, 200 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på basic nail art är fransk manikyr, prickar, streck, glitter, och övrig enkel design.

Extra: Nail Art, full set
20 min, 300 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på vad som ingår är mer avancerad nail art såsom foil, figurer, mönster och chrome nails. Din stylist hjälper dig gärna hitta en kreativ deign för just dig!

Nail Fix
15 min, 75 kr (På salong)

Lagning av en nagel där gellacken lossnat på grund av slag eller trauma på nageln. Borttagning av kvarvarandre gellack på en nagel+ Formning, filning, putsning, behadling av nagelband, lackning med OPI Gel Colour (gellack) på en nagel.

Nail fix 2 Nails
25 min, 125 kr (På salong)

Lagning av två nagelar där gellacken lossnat på grund av slag eller trauma på nageln. Borttagning av kvarvarandre gellack + Formning, filning, putsning, behadling av nagelband, lackning med OPI Gel Colour (gellack) på två naglar.

Bryn & Fransar
Trainee: Lash Lift + Tint + Keratin
75 min, 450 kr (På salong)

Permanent fransböjning inklusive ögonfransfärg och en keratinboost för fransarna. Keratin reparerar fransarna och ger en fin och frisk glans. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor då effekten försvinner i takt med den naturliga fransens tillväxtprocess. Observera att det är en trainee som utför din behandling och att den därför tar längre tid än en vanlig behandling och att reklamation inte gäller.

Brow Express
15 min, 225 kr (På salong)

Formning av ögonbryn med tråd eller pincett.

Brow Tint
10 min, 150 kr (På salong)

Färgning av ögonbryn.

Brow Lift
55 min, 695 kr (På salong)

Den trendigaste skönhetsbehandlingen just nu! Permanent bryformning. Behandlingen inkluderar även form och färgning av bryn samt vårdande keratin. Hållbarhet på brow lift är mellan 4-10 veckor och påverkas av hud, hårkvalitet och skötsel.

All About Brows: Shaping + Tint
20 min, 325 kr (På salong)

Brynbehandling där färgning, formning och styling av ögonbrynen ingår.

Lash Tint
15 min, 200 kr (På salong)

Färgning av ögonfransar.

Lash Lift + Tint + Keratin
60 min, 845 kr (På salong)

Permanent fransböjning inklusive ögonfransfärg och en keratinboost för fransarna. Keratin reparerar fransarna och ger en fin och frisk glans. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor då effekten försvinner i takt med den naturliga fransens tillväxtprocess.

All About Brows & Lashes: Shaping + Tint of Brows & Lashes
30 min, 425 kr (På salong)

Behandling för ögonfransar och ögonbryn som inkluderar färgning av bryn och fransar samt formning och styling av bryn.

Lash Lift & Brow Lift Duo
90 min, 1 395 kr (På salong)

En kombinationsbehandling för dig som vill ha permanent snygga bryn och fransar. Behandlingen inkluderar de två hetaste skönhetstrenderna, lash lift och brow lift samt färgning av bryn och fransar. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor och brow lift 4-10 veckor. Hållbarheten beror på hud, hårkvalitet och skötsel.

Brows & Lashes Luxe: Includes Lash lift + Tint + Keratin & Brow Shaping + Tint
80 min, 1 025 kr (På salong)

Kombinationsbehandling för dig som vill ge dina ögon och bryn fullt fokus! Behandlingen inkluderar permanent fransböjning, fransfärg, keratinboost för fransarna, brynfärg, brynformning och styling av brynen.

Makeup
Express Makeup - Day
30 min, 395 kr (På salong)

En dagsmakeup look - perfekt att boka inför arbetsdagen! Observera att lösögonfransar inte ingår.

Evening Makeup
45 min, 595 kr (På salong)

En fullständing makeup look - perfekt inför festen! Observera att lösögonfransar inte ingår.

Hair & Makeup 60 min
60 min, 645 kr (På salong)

30 min makeup + 30 min hårstyling. En lätt makeup look och en enklare hårstyling. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair & Makeup 75 min
75 min, 795 kr (På salong)

45 min makeup + 30 min hårstyling. En festmakeup och en enklare hårstyling. Välj hår 45 min om du vill ha en håruppsättning. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair & Makeup 90 min
90 min, 945 kr (På salong)

45 min makeup + 45 min hårstyling. En festmakeup och en hårstyling alternativt håruppsättning. Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Extra: Fake lashes
10 min, 100 kr (På salong)

Lösögonfransar bokas endast i samband med en makeup.

Hår
Quick Fix Hair
15 min, 145 kr (På salong)

En snabb quick fix för att fräscha upp ditt hår (ej full styling). Perfekt innan jobbet eller på väg till AW:n för att bättra på din befintliga styling.

Express Blow Out - short hair
15 min, 175 kr (På salong)

Föning & uppfräschning av ditt hår (utan tvätt). För dig med hår kortare än axlarna. Har du längre än axellångt hår eller tjockt hår rekommeras det att du bokar "Express Blow Out - long hair" för bästa resultat. Observera att ett tillägg om 150 kr extra tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Express Blow Out - long hair
30 min, 295 kr (På salong)

Föning & uppfräschning av ditt hår (utan tvätt). Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hairstyling - 30 min
30 min, 295 kr (På salong)

Lockar, plattning eller flätor - låt dig inspireras av våra looks! Har du långt eller väldigt tjockt hår alternativt vill göra en mer avancerad look rekommenderas det att du bokar "Hairstyling - 45 min". Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hairstyling - 45 min
45 min, 445 kr (På salong)

Lockar, plattning eller flätor - låt dig inspireras av våra looks! Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair Updo - 45 min
45 min, 445 kr (På salong)

En uppsättnig av ditt hår - låt dig inspireras av våra looks! Har du långt eller väldigt tjockt hår alternativt vill göra en mer avancerad uppsättning rekommenderas det att du bokar "Hair Updo - 60 min". Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Hair Updo - 60 min
60 min, 595 kr (På salong)

En uppsättnig av ditt hår - låt dig inspireras av våra looks! Observera att ett tillägg om 150 kr tillkommer per 15 minuter extra tid som behövs för behandlingen.

Bröllop
Bridal Makeup
75 min, 995 kr (På salong)

Brudmakeup inklusive fransar. Konsultation ingår ej.

Bridal Hair Updo
70 min, 895 kr (På salong)

Hårstyling eller håruppsättning. Konsultation ingår ej.

Bridal Hair & Makeup
135 min, 1 800 kr (På salong)

Hårstyling och makeup för brud. Konsultation ingår ej.

Bridesmaid Makeup
60 min, 695 kr (På salong)

En fullständing makeup look - perfekt inför festen! Lösögonfransar är inkluderade i priset.