Dashl Beauty Bar Götgatan
4,8starstarstarstarstar_half141 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

Dashl Beauty Bar Götgatan

Område

Södermalm

Adress

Götgatan 30, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Beauty Bar på Gina Tricot - Götgatan! Hos oss kan du få vanliga manikyrer, OPI Gel Polish manikyrer, makeup och få håret stylat. OBS. Vi är en Dry styling bar, kom alltid med rent torrt hår. Öppet Mån- Fredag 10.30-18.30, lördagar 11.30-17.30 och söndagar 12-30-16.30. ERBJUDANDE - Nails on Flik! Få en gratis kaffe och ett bakverk från Gina Tricots café Flik när du bokar en OPI Nail Art-behandling i Dashl Beauty Bar på Götgatan 30! (erbjudandet gäller 30 april 2020)

starstarstarstarstar

Sofia E, 30 mar 2020
starstarstarstarstar

Camilla L, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Toppen!! Är verkligen nöjd :)

Mariona A, 28 mar 2020
starstarstarstarstar

Supertrevlig och proffsig!

Lovisa H, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Gunilla E, 23 mar 2020
starstarstarstarstar

Eva LT, 21 mar 2020
starstarstarstarstar

Thanks, really pleased with my manicure!

Lisa L, 20 mar 2020
starstarstarstarstar

Karolina B, 20 mar 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Emilia B, 19 mar 2020
starstarstarstarstar

Superbra! Tack

Victoria H, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!

Nora K, 17 mar 2020
starstarstarstarstar

Cecilia T, 15 mar 2020
starstarstarstarstar

Maria G, 14 mar 2020
starstarstarstarstar

Mathilda L, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Superfin manikyr och proffsigt bemötande!

Belma R, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Sofia K, 13 mar 2020
starstarstarstarstar

Toppenbra service!

Claudia B, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande och snabbt och jättefint resultat!

Amanda B, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Ida S, 12 mar 2020
starstarstarstarstar

Kristina N, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Alexandra CDS, 11 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med resultatet. Stylisten var noggrann och lyhörd.

Michaela H, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Inez B, 10 mar 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Nora K, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Viktoria E, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och noggrann tjej!

Eva F, 9 mar 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!

Nora K, 8 mar 2020
starstarstarstarstar

Jättebra, tack!

Victoria H, 8 mar 2020
starstarstarstarstar

Sofia E, 7 mar 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Milla L, 6 mar 2020
starstarstarstarstar

Alinn S, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Noggrann, trevlig och duktig 😊

Anne W, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Matilda L, 5 mar 2020
starstarstarstarstar

Julie ME, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Gunilla E, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!! 😊

Caroline B, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Mycket trevlig tjej som fixade mina naglar :D

Lina TA, 3 mar 2020
starstarstarstarstar

Great stylist!

Linn B, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Proffsig och trevlig stylist

Klara L, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Marie A, 2 mar 2020
starstarstarstarstar

Theresa W, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Camilla L, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Ida A, 1 mar 2020
starstarstarstarstar_border

Mycket trevligt och bra

Åsa K, 1 mar 2020
starstarstarstarstar

Duktigaste av alla era nagelfixare

Hanna K, 29 feb 2020
starstarstarstarstar

Elina L, 28 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Viktoria N, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Hej Jag blir jätte nöjd 🥰tackkkkkkk

Rizwangul M, 27 feb 2020
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Tyvärr höll inte nagellacket mer än 2 dagar.

Carina T, 27 feb 2020
starstarstarstarstar

Perfect!

Olga B, 25 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Paola E, 25 feb 2020
starstarstarstarstar

Alice M, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Anna L, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Beautiful French manicure

Ingela H, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Very professional but also nice to talk to 😊

Ingela H, 24 feb 2020
starstarstarstarstar

Denise var superproffsig, noggrann och trevlig! Kommer boka henne igen!

Stephanie C, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt proffsig och trevlig. Blev supernöjd!

Linda G, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Alinn S, 23 feb 2020
starstarstar_borderstar_borderstar_border

She was very nice and professional, did a great job with the cuticles and removal. Unfortunately 3 days later the ends already stared to open and one of my nails is out already. I assume it could be because the top was not sealed during the session. I am quite unhappy because I do shellac to have nails done for a long time and already some days later I feel like I need to redo.

Karen B, 23 feb 2020
starstarstarstarstar

Lovely!

Jennifer M, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Lovely Denise! So happy with my nails and our nice chat!

Jennifer M, 22 feb 2020
starstarstarstarstar

Super proffsigt

Sandra E, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig!

Sarah W, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig tjej och fina naglar!

Daniela N, 21 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Karolina B, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Noggrann och trevlig!

Alexandra W, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Aleksandra B, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Ida T, 20 feb 2020
starstarstarstarstar

Cecilia M, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Victoria S, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Min behandling var helt underbar. Så otroligt proffsig, hjälpsam och genuint trevlig. Kändes så lyxig och resultatet blev helt perfekt. Kan inte tack nog för denna upplevelse.

Elisabeth G, 19 feb 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 18 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemötande och lugn behandling.

Marianne H, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättebra!

Hanna R, 17 feb 2020
starstarstarstarstar

bra tips och råd jag fick i övrigt!

Anna-karin L, 17 feb 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Fint resultat men hårdhänt terapeut. Gjorde ont när det rengjordes under naglarna samt filade så det började blöda.

Jessica M, 16 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Mycket trevligt bemötande och väl utförd nagelbehandling av Denise.

Suzanne L, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Very friendly service and a great manicure

Maria M, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

Shahira H, 16 feb 2020
starstarstarstarstar

April E, 15 feb 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Fin lokal! Trevlig stylist och bra behandling. Dock så har lacket inte hållit sig på bästa sätt då färgen inte är heltäckande i kanterna.

Charlotta H, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Sofi S, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Kajsa G, 15 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Kerstin S, 15 feb 2020
starstarstarstarstar

Maria G, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Stylisten var otroligt trevlig och duktig!

Julia S, 14 feb 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd! Det blev sjukt fint!

Nora K, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Lisa G, 13 feb 2020
starstarstarstarstar

Gunilla E, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Elina J, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Elina J, 12 feb 2020
starstarstarstarstar

Alltigenom strålande!

Cecilia S, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Stina R, 11 feb 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt resultat! Mycket behagligt!

Camilla M, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Emily M, 10 feb 2020
starstarstarstarstar

Jag kom sen men ändå så hjälpte hon mig, på sin lunch! Guld värd✨

Eva L, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Riktigt noggrann och professionell! Supernöjd!

Catherine JF, 9 feb 2020
starstarstarstarstar

Kristina var väldigt noggrann och duktig!

Sofia E, 8 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Mari K, 8 feb 2020
starstarstarstarstar

Super professional and charismatic. Did a great job with my nails. Would come back and recommend to a friend.

Karen B, 7 feb 2020
starstarstarstarstar

Shiva är underbar!

Piia Ä, 7 feb 2020
starstarstarstarstar

Susanne B, 7 feb 2020
starstarstarstarstar

Supertrevlig och jätte nöjd med naglar!

Melissa E, 6 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Mia S, 5 feb 2020
starstarstarstarstar

Michelle K, 4 feb 2020
starstarstarstarstar

Bra och noggrant! Blev supernöjd

Anna N, 4 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Hedvig P, 4 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Johanna J, 4 feb 2020
starstarstarstarstar

Jenny A, 4 feb 2020
starstarstarstarstar_border

Anna L, 3 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd!

Sofia K, 3 feb 2020
starstarstarstarstar

Trevlig, kunnig & lyhörd

Julia H, 3 feb 2020
starstarstarstarstar

Hon var grym! Så trevlig, så noggrann och duktig! Kommer definitivt gå tillbaka till henne igen.

Ida A, 3 feb 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd!!

Daniela N, 2 feb 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Karolina B, 1 feb 2020
starstarstarstarstar

Superbra och proffsigt

Embla K, 1 feb 2020
starstarstarstarstar

Joanna A, 31 jan 2020
starstarstarstarstar_border

Har hittills bokat tid via Dashl vid 2 tillfällen. Första gången för plock/färgning bryn samt färg av fransar på Sergel. Denna gång hade jag bokat 45min fix av naglar. Båda tillfällena blev jag omhändertagen av Shiva. Jag är mycket nöjd med hennes bemötande och utförande av bägge behandlingarna.

Suzanne L, 31 jan 2020
starstarstarstarstar

Sandra E, 31 jan 2020
starstarstarstarstar

Anna B, 31 jan 2020
starstarstarstarstar

Isabelle L, 30 jan 2020
starstarstarstarstar_border

Så noga och bra tjej som gjorde mina naglar. Väldigt trevlig också. Hade kanske velat att de gick lite snabbare bara.

Ibla S, 30 jan 2020
starstarstarstarstar

Jag och min mamma är supernöjda med våra naglar. Avslappnad stämning och grymt duktig o trevlig stylist. Vi kommer tillbaka.

Katarina H, 29 jan 2020
starstarstarstarstar

Trevlig, serviceminded och mån att jag som kund skulle bli nöjd med behandlingen.

Pardis A, 29 jan 2020
starstarstarstarstar

👍🏻

Safiya S, 29 jan 2020
starstarstarstarstar

Duktig och trevlig!

Sofia K, 29 jan 2020
starstarstarstarstar_border

Clara L, 28 jan 2020
starstarstarstarstar

jättetrevligt bemötande och bra service, supernöjd!

Felicia DW, 27 jan 2020
starstarstarstarstar

Bra manikyr och trevligt benötande!

Gunilla E, 27 jan 2020
starstarstarstarstar

Emma J, 27 jan 2020
starstarstarstarstar

Emelie L, 27 jan 2020
starstarstarstarstar

Så himla proffsigt. Jag är supernöjd och kommer gärna tillbaka!

Linnéa S, 27 jan 2020
starstarstarstarstar

Allt var bra!

Aikaterini B, 26 jan 2020
starstarstarstarstar

Hon var supertrevlig, kommer def tillbaka!

Lina TA, 26 jan 2020
starstarstarstar_borderstar_border

Ojämn och tjock gel

Agnes S, 24 jan 2020
starstarstarstarstar

Ida T, 24 jan 2020
starstarstarstarstar_border

Jättenöjd

Mimmi Ö, 30 dec 2019
starstarstarstarstar

Duktig och noggrann, klassisk manikyr! Jättenöjd!

Aicha E, 24 dec 2019
starstarstarstarstar

Belma R, 21 dec 2019