Dashl Nail Bar Gallerian NA-KD
4,8starstarstarstarstar_half401 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

Dashl Beauty Bar Gallerian NA-KD

Område

Norrmalm

Adress

Hamngatan 37, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Nail Bar på NA-KD! Hos oss kan du boka in manikyrer med SHELLAC™, som är en skonsam produkt som inte förstör den naturliga nageln och ger perfekt lackade naglar med en oslagbar glans i 14+ dagar och klassiska manikyrer med CND Vinylux 7-dagarslack. Öppet måndag-fredag kl 11-18 och lördag & söndagar 11-16 OBS Från och med 25 oktober flyttar Dashl Beauty Bar till NA-KD butiken i Gallerian - ni hittar oss på entréplan!

starstarstarstarstar

Nina W, 16 nov 2019
starstarstarstarstar_border

Helena SW, 15 nov 2019
starstarstarstarstar

Såå bra!

Erica H, 15 nov 2019
starstarstarstarstar

Stefanie S, 15 nov 2019
starstarstarstarstar

Superfint och noggrant!

Maria R, 14 nov 2019
starstarstarstarstar

Marie A, 14 nov 2019
starstarstarstarstar

Michaela U, 14 nov 2019
starstarstarstarstar

Noggrann snabb försiktig och så kunnig!! Supertrevlig tjej.

Bella A, 14 nov 2019
starstarstarstarstar

Såå nöjd!!

Marina K, 13 nov 2019
starstarstarstarstar

Fick jättefina naglar av en trevlig stylist!

Monika N, 13 nov 2019
starstarstarstarstar

Frida K, 13 nov 2019
starstarstarstarstar_border

Viktoria N, 12 nov 2019
starstarstarstarstar

Anneli L, 12 nov 2019
starstarstarstarstar

Nathalie G, 10 nov 2019
starstarstarstarstar_border

Mia H, 9 nov 2019
starstarstarstarstar

Sofie N, 9 nov 2019
starstarstarstarstar

P r o f e s s i o n e l l ! Du gör magi varje gång 💅🏻! Tack 😘 (You make magic each time! Thank you ✨)

Banafsheh N, 9 nov 2019
starstarstarstarstar_border

Idil K, 8 nov 2019
starstarstarstarstar

Jasmine M, 7 nov 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt härliga lokaler i gallerian. Supernöjd med naglarna

Linda H, 7 nov 2019
starstarstarstarstar

Ellinor J, 6 nov 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Slarvigt utförd behandling.

Ronja B, 6 nov 2019
starstarstarstarstar

Toppen!

Anna K, 6 nov 2019
starstarstarstarstar

Matilda O, 5 nov 2019
starstarstarstarstar

Roxana gör alltid bäst naglar

Charlotta M, 4 nov 2019
starstarstarstarstar

jättebra

Pauline M, 4 nov 2019
starstarstarstarstar

Supersøt, effektiv, nøye og flink.

Aríen R, 4 nov 2019
starstarstarstarstar

Hon var en såduktig och perfesionll, jag är supernöjd. Vill absolut ha henne när jag bokar Mvh/ Houri

Houri M, 4 nov 2019
starstarstarstarstar

Emily M, 4 nov 2019
starstarstarstarstar

Toppenbra resultat som alltid!

Johanna A, 4 nov 2019
starstarstarstarstar

Mycket avslappnande och jag höll nästan på att slumra till. Fantastiskt rogivande. Jag är jättenöjd🙏. Blev tilldelad en jättegullig tjej. :)

Elin L, 3 nov 2019
starstarstarstarstar_border

Snyggt jobb (shellac). Tog lite tid bara.

Lisa E, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Trevlig bemötande och super snygga naglar fick jag. Tack

Bronwynn W, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Emilie B, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Så himla nöjd med mina naglar. Har aldrig fått så fina naglar som hållit så länge som denna gång. Tidigare har det alltid släppt på någon nagel efter en dryg vecka. Denna gång så ser det fortfarande perfekt ut efter två veckor.

Ellinor J, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Erika VJ, 2 nov 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med resultatet!

Maria C, 1 nov 2019
starstarstarstarstar

Sandra S, 1 nov 2019
starstarstarstarstar

Sara EE, 31 okt 2019
starstarstarstarstar

Josefin A, 30 okt 2019
starstarstarstarstar

Hon är duktig och trevligt och är noggrann. med sitt job

Nilofar K, 30 okt 2019
starstarstarstarstar

Vasiliki👌Very, very god and very nice!😘

Carina G, 30 okt 2019
starstarstarstarstar

Super trevligt och bra!

Nathalie G, 30 okt 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd! :)

Sara H, 28 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Noggrann, bra resultat

Annika W, 28 okt 2019
starstarstarstarstar

SÅ nöjd!

Julia A, 28 okt 2019
starstarstarstarstar

Jag blev väldigt nöjd med mina naglar. Både slutresultatet och Hon som fixade dom var toppen!

Susanne C, 27 okt 2019
starstarstarstarstar

Rojina T, 27 okt 2019
starstarstarstarstar

Underbar tjej!

Lisa B, 27 okt 2019
starstarstarstarstar

Super bra service och trevlig samt duktig nagel tecknolog.

Bronwynn W, 26 okt 2019
starstarstarstarstar

Jättefina naglar i vanlig ordning, supernöjd!

Emma S, 26 okt 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 25 okt 2019
starstarstarstarstar

Superproffsigt arbete utfört av Roxana. Mycket trevligt bemötande från början till slut!! Kommer definitivt att boka Roxana igen. Tack för jättefina naglar.

Katja A, 25 okt 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Malin A, 25 okt 2019
starstarstarstarstar

Michaela U, 25 okt 2019
starstarstarstarstar

Manikyr var jätte bra. Stylist var jätte trevlig och professionell. 😊

Heidi J, 24 okt 2019
starstarstarstarstar

Hon var jätteduktigt hon jag var hos men jag hade bokat den tiden speciellt för att gå till en tjej som jag var hos i Fältöversten några veckor tidigare. Gången innan det så hade jag mailat er för att fråga när Claudia jobba i flätan och fick till svars då att hon jobbade så därför bokade jag speciellt den dagen och tiden. Era stylister är duktiga men ert system med att man inte kan se vem som jobbar är under all kritik. Speciellt när man mailar samma dag för att kontrollera vem som jobbar innan man bokar och sen så stämmer det ändå inte.

Stina H, 24 okt 2019
starstarstarstarstar

Josefine N, 23 okt 2019
starstarstarstarstar

Så noggrann och så duktig!

Erica H, 23 okt 2019
starstarstarstarstar

Roxanna var bäst som vanligt. Prydligt arbete och trevligt sällskap.

Lovisa S, 22 okt 2019
starstarstarstarstar

Noggrann, fint och hållbart resultat!

Sandra B, 22 okt 2019
starstarstarstarstar

Carina W, 21 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Ebba L, 21 okt 2019
starstarstarstarstar

Emily H, 20 okt 2019
starstarstarstarstar

Supertrevlig och grym på att både forma och vårda naglarna.

Viktoria N, 20 okt 2019
starstarstarstarstar

Superbra resultat

Ronja B, 19 okt 2019
starstarstarstarstar

Livia J, 18 okt 2019
starstarstarstarstar

Nicole Z, 18 okt 2019
starstarstarstarstar

Bästa Roxanna!

Erika VJ, 18 okt 2019
starstarstarstarstar

I'm super happy, Vasiliki made my day 🌺

Linda L, 17 okt 2019
starstarstarstarstar

Ulrika W, 17 okt 2019
starstarstarstarstar

Anna C, 16 okt 2019
starstarstarstarstar

Linda made such a great job and she made me feel very relaxed and comfortable :) Thank you !

Josefine S, 16 okt 2019
starstarstarstarstar

Frida K, 15 okt 2019
starstarstarstarstar

Super duktig tjej, noggrann och så fint resultat!

Jasmine M, 14 okt 2019
starstarstarstarstar

Linda A, 14 okt 2019
starstarstarstarstar

Maria L, 14 okt 2019
starstarstarstarstar

Tatjana C, 13 okt 2019
starstarstarstarstar

Så proffsigt!

Johanna A, 13 okt 2019
starstarstarstarstar

Banafsheh N, 12 okt 2019
starstarstarstarstar

Tjejen från Grekland var så rar & duktig!!

Åsa L, 12 okt 2019
starstarstarstarstar

Jättebra! Tjejen från Grekland var såååå trevlig!!! Kommer gärna tillbaka

Åsa L, 11 okt 2019
starstarstarstarstar

Så proffsigt och snyggt! Tack Vassiliki!

Anna S, 11 okt 2019
starstarstarstarstar

Sofie N, 11 okt 2019
starstarstarstarstar

Duktig och noggrann stylist som gjorde manikyren.

Jenny W, 10 okt 2019
starstarstarstarstar

Jättebra och snabbt

Carolina E, 10 okt 2019
starstarstarstarstar

Viktoria N, 9 okt 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 8 okt 2019
starstarstarstarstar

Sara Å, 7 okt 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 5 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Ronja B, 5 okt 2019
starstarstarstarstar

Camilla L, 5 okt 2019
starstarstarstarstar

Nina W, 5 okt 2019
starstarstarstarstar

Toppen bra 😊

Christina L, 4 okt 2019
starstarstarstarstar

Otroligt nöjd med mina naglar som Linda gjorde!

Bella D, 4 okt 2019
starstarstarstarstar

Michaela U, 4 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Matilda S, 4 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Danielle N, 3 okt 2019
starstarstarstarstar

Josefine N, 2 okt 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd med mina naglar, det är jag alltid :) duktig tjej och väldigt noggrann.

Johanna R, 2 okt 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!

Sara H, 2 okt 2019
starstarstarstarstar_border

Maria L, 2 okt 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd som vanligt!

Malin A, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Fredrika S, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Linda H, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Carina W, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Stefanie S, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Superduktig nagelteknolog och jättebra och trevlig service!

Sofia L, 30 sep 2019
starstarstarstarstar

Superbra service och naglarna blev så snygga. Inte sista gången!

Sofia L, 29 sep 2019
starstarstarstarstar

Anna C, 29 sep 2019
starstarstarstarstar

Roxanna är amazing!

Erika VJ, 28 sep 2019
starstarstarstarstar

Duktig och väldigt trevlig! Gick fort också! Supernöjd!!

Jenny S, 28 sep 2019
starstarstarstarstar

Emilie B, 28 sep 2019
starstarstarstarstar

Jättebra

Emily H, 28 sep 2019
starstarstarstarstar

Allt trevligt och super snyggt resultat

Paola H, 28 sep 2019
starstarstarstarstar

Nina W, 28 sep 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd efter dagens behandling! Jättefina färger att välja mellan och en jättetrevlig tjej som fixade mina naglar :-) Tack!

Rebecka P, 27 sep 2019
starstarstarstarstar

Uppmärksam och noggrann, skulle absolut gå tillbaka igen!

Elin W, 27 sep 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Aniela E, 26 sep 2019
starstarstarstarstar

Stina J, 26 sep 2019
starstarstarstarstar

bra!

Pauline M, 26 sep 2019
starstarstarstarstar

Hannah C, 25 sep 2019
starstarstarstarstar

Rana gjorde ett lysande arbete. Supernöjd!

Josefin A, 25 sep 2019
starstarstarstarstar

mycket trevligt och perfekta naglar! Rekomenderas

Lasse R, 24 sep 2019
starstarstarstarstar

Alltid nöjd!

Nina A, 23 sep 2019
starstarstarstarstar

Frida K, 23 sep 2019
starstarstarstarstar

Camilla L, 23 sep 2019
starstarstarstarstar

Roxana är verkligen toppen!

Johanna A, 22 sep 2019
starstarstarstarstar

Proffsig och personligt trevlig tjej som tog hand om oss och var väldigt noga med detaljer. Blev supernöjd med resultatet!

Jessica S, 21 sep 2019
starstarstarstarstar

Så professionellt! Får alltid de finaste naglarna och bästa servicen!

Rojina T, 20 sep 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig, trevlig och gav massa bra tips!

Carolin S, 20 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Michaela U, 20 sep 2019
starstarstarstarstar

Mycket bra!

Livia J, 20 sep 2019
starstarstarstarstar

Perfekt resultat som vanligt, älskar mina snygga naglar!

Emma S, 19 sep 2019
starstarstarstarstar

Har snygga nudie-naglar nu. De förra mintgröna var grymma och höll sig snygga i flera veckor

Maria H, 19 sep 2019
starstarstarstarstar

Tatjana C, 19 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Nathalie ZN, 19 sep 2019
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och duktig stylist, alltid så noggrann och glad. Flera nya färger hade kommit in, superhärliga färger allihopa, var svårt att bestämma sig för en färg!

Naz F, 18 sep 2019
starstarstarstarstar

Verkligen bryr sig!! Underbart ❤️

Ashley L, 17 sep 2019
starstarstarstarstar

Väldigt duktig, noggrann och social. Trevligt bemötande!

Ronja B, 17 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Noga & väldigt duktig stylist!

Lisa R, 17 sep 2019
starstarstarstarstar

Maria L, 16 sep 2019
starstarstarstarstar

Så enkelt att boka, alltid tider och superbra stylister!

Linda H, 16 sep 2019
starstarstarstarstar

Lika nöjd som alltid! 👌🏻💅🏻

Jenny E, 15 sep 2019
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Inte bra filat

Sabrin H, 15 sep 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Alexandra A, 15 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Alina S, 14 sep 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 14 sep 2019
starstarstarstarstar

Camilla T, 14 sep 2019
starstarstarstarstar

Sara G, 14 sep 2019
starstarstarstarstar

Jättebra!

Malin A, 13 sep 2019
starstarstarstarstar

Rana gjorde ett jättefint arbete och var proffsig

Josefin A, 12 sep 2019
starstarstarstarstar

Linnea A, 11 sep 2019
starstarstarstarstar

Jag blir alltid supernöjd när Roxanna fixar mina naglar😊 hon är så noga och naglarna är fina länge!

Erika VJ, 10 sep 2019
starstarstarstarstar

Claudia är så duktig! Älska tutti frutti :D

Carolin A, 9 sep 2019
starstarstarstarstar

Julia A, 8 sep 2019
starstarstarstarstar

Ulrika W, 6 sep 2019
starstarstarstarstar

Alltid supernöjd efter att Rana gjort mina naglar! Så trevlig och grymt resultat!

Aniela E, 6 sep 2019
starstarstarstarstar

Man blir alltid så nöjd efter att ha gjort naglarna hos Dashl. Roxana som gjorde minna naglar denna går är helt fantastisk!

Mogeh A, 6 sep 2019
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd med mina naglar på Dashl <3 Tack!

Bella D, 6 sep 2019
starstarstarstarstar

Rana så duktig och vänlig ! Känns så bra att sitta där och bli ompysslad i trygga händer. Så nöjd !!

Josefine S, 5 sep 2019
starstarstarstarstar

Roxana är lika bra som alltid!

Charlotta M, 5 sep 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd med resultatet och inte nog med det så är hon en superfin och trevlig tjej!

Madeleine G, 4 sep 2019
starstarstarstarstar

Maria L, 4 sep 2019
starstarstarstarstar

Jag är väldigt nöjd med min behandling på Dashl och kommer starkt rekommendera vidare detta till alla mina vänner. I särklass bäst i stan på naglar. Men är detta standarden för alla behandlingar är jag säker på att allt annat är grymt.

Mona Y, 4 sep 2019
starstarstarstarstar

Michaela U, 3 sep 2019
starstarstarstarstar

Sara EE, 3 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Trevlig och avslappnad!

Mariella K, 2 sep 2019
starstarstarstarstar

Tack för ett trevligt bemötande och bra arbete. Med vänlig hälsning Susanne

Susanne A, 2 sep 2019
starstarstarstarstar_border

Pauline M, 2 sep 2019
starstarstarstarstar

Alltid nöjd efter ett besök hon Roxana, hon är bäst!

Sonja D, 31 aug 2019
starstarstarstarstar

Jätte nöjd med resultat! :)

Alina S, 31 aug 2019
starstarstarstarstar

Amarisa CK, 31 aug 2019
starstarstarstarstar

Ashley L, 30 aug 2019
starstarstarstarstar

Superduktig och jättenöjd med resultatet!

Fredrika B, 30 aug 2019
starstarstarstarstar

Toppen!

Maria R, 29 aug 2019
starstarstarstarstar

Klara S, 29 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Bra men lite slarvig med filning av naglarna.

Ronja B, 29 aug 2019
starstarstarstarstar

Otroligt snygga naglar i en härlig mintgrön nyans. Jag blir glad när jag tittar på mina händer :)

Maria H, 29 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Tina L, 28 aug 2019
starstarstarstarstar

Vid bokningen kom jag inte in på nätet för tidsbok i gen. Tack vare den fina hjälpen och den serviceminded personen via chatten så löste det sig. Tack för detta och att man kan faktiskt boka utan att ha tillgång till nätet. Jag fick en väldigt duktig och professionell nagelspecialist, Rana. Tack för att du gjorde mina hopplösa naglar så fina. Nu vågar jag visa dem igen. Tack för en trevlig stund i ditt sällskap och din kollega Malikas. Jag kommer igen när jag är i Sverige. Även ni både gjorde min dag.

Emma W, 27 aug 2019
starstarstarstarstar

Louise F, 27 aug 2019
starstarstarstarstar

Snäll, duktig och otroligt smidigt!

Lisa B, 26 aug 2019
starstarstarstarstar

Supertrevlig, snäll och grym på naglar! ♥️

Gabriella K, 26 aug 2019
starstarstarstarstar

Tina R, 26 aug 2019
starstarstarstarstar

Perfekt

Farideh R, 26 aug 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd! Noggrann och gjorde ett jättebra jobb.

Åsa E, 26 aug 2019
starstarstarstarstar

Kunnig och trevlig. Jag är supernöjd!

Paola H, 26 aug 2019
starstarstarstarstar

Livia J, 24 aug 2019
starstarstarstarstar

Rojina T, 24 aug 2019
starstarstarstarstar

Lovisa F, 24 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Fick göra vissa mindre korrigeringar efteråt då enstaka naglar var lite ojämna.

Karolina K, 24 aug 2019
starstarstarstarstar

Maria L, 23 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Carina W, 23 aug 2019
starstarstarstarstar

Frida K, 22 aug 2019
starstarstarstarstar

Anna O, 22 aug 2019
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Ojämn lackning och olika många lager på alla fingrar så det ser inte ut som om man har samma färg

Sabrin H, 22 aug 2019
starstarstarstarstar

Superbra sevice, supernöjd med naglarna!

Madeleine E, 21 aug 2019
starstarstarstarstar

Jon L, 21 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Erika VJ, 20 aug 2019
starstarstarstarstar

Sofia H, 20 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Nermin A, 19 aug 2019
starstarstarstarstar

Är mycket nöjd. Väldigt noggrann och fint gjord manikyr.

Anna K, 18 aug 2019
starstarstarstarstar

Josefine J, 17 aug 2019
starstarstarstarstar

Roxanna är perfekt som vanligt! Kan inte vara mer nöjd.

Lovisa S, 17 aug 2019
starstarstarstarstar

Väldigt trevligt och så fint resultat!

Sara H, 16 aug 2019
starstarstarstarstar

Otroligt nöjd! Går regelbundet hos Roxanna, inte nog med att resultatet blir så fint, så håller shellacen dessutom längre än vad det nånsin gjort hos andra!

Jasmine M, 16 aug 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd! :)

Johanna G, 15 aug 2019
starstarstarstarstar

Cecilia H, 15 aug 2019
starstarstarstarstar

Så oerhört nöjd med mina naglar denna gång, brukar alltid bli det, men denna gång blev det ÄNNU bättre! Fanns tid för nail art och jag lät den proffsiga tjejen göra vilket mönster hon ville, är så nöjd med det! Kommer återvända många gånger!

Emma S, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Grym tjej! Och rolig att prata med :)

Olivia S, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Fantastiskt bemötande och resultat. Kände mig ompysslad!

Kristina K, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Dashl BB, 14 aug 2019
starstarstarstarstar

Ashley L, 13 aug 2019
starstarstarstarstar

Riktigt bra! Plus i kanten för alla tips och idéer jag fick.

Mia B, 13 aug 2019
starstarstarstarstar

Gjorde shellack för första gången. Nöjd med både besök och resultat.

Helén H, 13 aug 2019
starstarstarstarstar

Bra nagelvård

Leila T, 10 aug 2019
starstarstarstarstar

Stefanie S, 10 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Trevlig bemötande och duktig stylist.

Dona A, 9 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Superproffsig!

Banafsheh N, 8 aug 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd

Susanne A, 7 aug 2019
starstarstarstarstar

Det var toppen!

Johanna F, 7 aug 2019
starstarstarstarstar

Roxana är superduktig och noggrann.

Amanda N, 6 aug 2019
starstarstarstarstar

Amanda L, 5 aug 2019
starstarstarstarstar

Professionell och mån om kundens bästa. Mycket nöjd!

Lena N, 5 aug 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 4 aug 2019
starstarstarstarstar

Hon var såå bra!

Jacinta S, 3 aug 2019
starstarstarstarstar_border

Neila T, 3 aug 2019
starstarstarstarstar

Johanna M, 2 aug 2019
starstarstarstarstar

Jag är så nöjd med Roxanna!

Erika VJ, 2 aug 2019
starstarstarstarstar

jätte duktig!!

Pauline M, 31 jul 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Fin färg

Elin K, 29 jul 2019
starstarstarstarstar

Aveline E, 28 jul 2019
starstarstarstarstar

Fint bemötande och jättenöjd med shellack manikyren!

Anne-grethe S, 27 jul 2019
starstarstarstarstar

Emma BA, 26 jul 2019
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd med mina nya naglar. Rana is the best, ta hand om henne✨✨✨

Jenny E, 25 jul 2019
starstarstarstarstar

Elisabeth L, 24 jul 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 23 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Angelica B, 20 jul 2019
starstarstarstarstar

Allt var perfekt👌

Farideh R, 20 jul 2019
starstarstarstarstar

Rana var Supertrevlig, service minded med kund i fokus men även personlig.

Malin T, 19 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Linnea A, 19 jul 2019
starstarstarstarstar

supertrevlig, duktig och noggrann stylist.

Nora B, 19 jul 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd med manikyren och väldigt trevligt bemötande!

Carina G, 18 jul 2019
starstarstarstarstar

Matilda S, 18 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Julia S, 17 jul 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Som alltid trevligt bemötande och noggrann behandling. Dock lite missfärgningar på nageln efter borttagning med med detta lacket syntes det igenom så kanske inte var 100%.

Cecilia H, 16 jul 2019
starstarstarstarstar

Superbra! Trevligt bemötande och professionellt arbete. Mycket nöjd!

Christelle P, 16 jul 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Lite bucklig lackning, men väldigt varsam och trevlig stylist, som antagligen kommer att bli väldigt duktig med lite mer träning.

Claudia T, 16 jul 2019
starstarstarstarstar

Emma A, 15 jul 2019
starstarstarstarstar

Ashley L, 11 jul 2019
starstarstarstarstar

Trevlig och kunnig. Hon var hjälpsam och kom med ideér på färgkombinationer. Super bra!

Paola H, 7 jul 2019
starstarstarstarstar

Roxana är bäst!

Lovisa S, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! 💕✨

Jenny E, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Magisk! Så himla nöjd!

Emelie GM, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 4 jul 2019
starstarstarstarstar

Toppen!!

Miranda R, 3 jul 2019
starstarstarstarstar

Proffsigt och noggrant utfört av trevlig stylist. Rekommenderas.

Mia B, 3 jul 2019
starstarstarstarstar

Super trevlig bemötande och riktigt fina naglar fick jag! Tack Dashl för en smidig och hög service!

Melika Z, 3 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Överlag väldigt nöjd. Ej full pott pga lite nagellack utanför nageln.

Karolina K, 2 jul 2019
starstarstarstarstar

Så himla nöjd! Kommer fortsätta att bara gå hit framöver!

Jasmine M, 2 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Angelica B, 1 jul 2019
starstarstarstarstar

Aveline E, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Riktigt proffsig! Ska definitivt bli stamkund!

Rojina T, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Nöjd nöjd nöjd!

Sandira N, 26 jun 2019
starstarstarstarstar

älskar Dashl :)

Maria R, 26 jun 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 25 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Helena S, 25 jun 2019
starstarstarstarstar

Jelena S, 24 jun 2019
starstarstarstarstar

Smidigt att boka och jättehärlig tjej som gjorde mina naglar.

Mona D, 21 jun 2019
starstarstarstarstar

Jag bokade borttagning av gammalt material och allt var topp som vanligt👌🏻✨

Jenny E, 19 jun 2019
starstarstarstarstar

Älskar Roxana, gör alltid mina naglar så otroligt fina 😍

Mogeh A, 18 jun 2019
starstarstarstarstar

Emma A, 16 jun 2019
starstarstarstarstar

Amanda N, 15 jun 2019
starstarstarstarstar

Super nöjd, har nu sommarfräscha naglar

Suchada G, 15 jun 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig och trevlig blir alltid nöjd!

Linda H, 14 jun 2019
starstarstarstarstar

Linnéa H, 13 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Duktig och trevlig!

Annika Å, 13 jun 2019
starstarstarstarstar

Amazing!

Josephine L, 13 jun 2019
starstarstarstarstar

Jag har väääldigt korta naglar just nu och trodde inte man kunde få dem o se fina ut... Men ändå så lyckades Roxanna få dem att se superfräscha ut!

Naz F, 8 jun 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Tyvärr upplevde jag ett ganska dåligt bemötande. Naglarna blev fina men kunde ha utförts mer nogrannt.

Sofia S, 7 jun 2019
starstarstarstarstar

Linnea E, 7 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Josefine J, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Rana var jätteduktig och vi hade msssor gemensamt att prata om under denna timme också - gick så fort! Jag vill absolut gå till henne igen! Hon lyssnade på mina önskemål och gjorde ett jättebra jobb! Jag vill gärna gå till henne igen!

Alev Y, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Fantastisk service!

Maria R, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Lisette D, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Jelena S, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Snabbt och bra fixat! Tänkte extra på mig som småbarnsförälder 👍🏻

Anna LH, 2 jun 2019
starstarstarstarstar

Noggrann och kunnig

Helena S, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Sandira N, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 1 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Anna E, 31 maj 2019
starstarstarstarstar

Mycket näjd!

Amanda N, 29 maj 2019
starstarstarstarstar

Alexandra U, 29 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättesnäll och duktig som fixade mina havererade naglar!

Ellen A, 28 maj 2019
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Min schellack försvann efter 1 vecka. Kunde dra bort det

Angela G, 28 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna B, 28 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Bra behandling (manikyr) och trevligt bemötande!

Linnéa H, 27 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Mycket nöjd för att vara första gången jag testar, dock lossnade nagellack redan andra dagen vilket var trist!

Amanda N, 27 maj 2019
starstarstarstarstar

Emma A, 25 maj 2019
starstarstarstarstar

Sofie N, 25 maj 2019
starstarstarstarstar

Lika nöjd som vanligt!! :)

Sabina J, 24 maj 2019
starstarstarstarstar

Jätteproffsig!

Anna K, 24 maj 2019
starstarstarstarstar

Good service as always!

Elise, 23 maj 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd! Älskar att nagelbaren ligger så centralt!

Nina A, 21 maj 2019
starstarstarstarstar

Nagelteknologen var väldigt noggrann och resultatet blev superbra!

Cynthia H, 21 maj 2019
starstarstarstarstar

Blev otroligt bra omhändertagen av duktiga Rana som gjorde mina naglar väldigt fina. Vi ses igen om tre veckor!

Kristina B, 20 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Anna B, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd. Noggrann och lyssnade på hur jag ville ha min naglar.

Linnea S, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd med mina fina naglar! Tack för fint jobb!🌟🌟🌟🌟🌟

Jessica J, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Clara E, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 14 maj 2019
starstarstarstarstar

Ellen E, 13 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Lugn och skön stund.

Ellen K, 13 maj 2019
starstarstarstarstar

Tyckte det var fantastic!

Carola L, 13 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Sofie N, 11 maj 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Lite hårdhänt, fint resultat.

Johanna K, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd

Ulrika W, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Naz F, 7 maj 2019
starstarstarstarstar

Superfin fransk manikyr. Jag är jättenöjd. Tack

Ellen K, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Rosanna J, 5 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Maria G, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Caroline L, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Kiana var jätte duktig och trevlig. Fick sjukt snygga vårnaglar i ljusgul ton med guldfoliering på ringfingernaglarna. Tack, jag är så nöjd!

Persefoni N, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Hon var bra och trevligt människor som jag träffat

Nilofar K, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Magdalena M, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Jessica O, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Topp!

Anna E, 2 maj 2019
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig och duktig.

Anna E, 1 maj 2019
starstarstarstarstar

Hannah C, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Jag blev jättenöjd! Fick hjälp av en supertrevlig tjej. Snabb och effektiv!

Helena R, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Super nöjd ❤️🌟🌟🌟

Evelina S, 28 apr 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 28 apr 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!!!

Cecilia H, 27 apr 2019
starstarstarstarstar

Blev jätte fint!

Henrika S, 26 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Jennifer K, 24 apr 2019
starstarstarstarstar

Sofie N, 24 apr 2019
starstarstarstarstar

Riktigt nöjd! :)

Jennifer NO, 24 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Lina P, 24 apr 2019
starstarstarstarstar

Josefine B, 23 apr 2019
starstarstarstarstar

Lisa S, 23 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Evangelia S, 22 apr 2019
starstarstarstarstar

Roxana är grym! :-)

Johanna K, 20 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Helt ok, men tyvärr inte perfekt finish.... nagelkanterna var inte ordentligt gjorda...

Aleksandra H, 19 apr 2019
starstarstarstarstar

Snabb behandling och bra bemötande

Kristina M, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

Supergo och duktig!

Moa, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

Jessica O, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig och snabb tjej (Bella) som gjorde mina naglar. Supernöjd med allting!

Ellinor S, 13 apr 2019
starstarstarstarstar

Sofie T, 13 apr 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Jonna L, 13 apr 2019
starstarstarstarstar

Jag hade ju vald Gallerian eftersom jag var mycket missnöjd sist jag besökte fältöversten. Eftersom min nagelstylist blev sjuk fick jag en ombokad tid på fältöversten. Jag var lite nervös att jag återigen skulle få tjejen som jag hade sist, men istället fick jag hjälp av en tjej som var helt FANTASTISK!! Hon gav 110% service. Gav mig sin instagram och sa att jag skulle skriva nästa gång jag ville boka för att kunna boka hos henne! Alltså wow vilken service gentemot sist.

Louise L, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Så snyggt lackade naglar!! Supernöjd!

Frida L, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Christina L, 11 apr 2019
starstarstarstarstar

Very good service

Elise, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Ulrika W, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Fantastisk bra service + kvalité på naglarna 10/10!

Ashley L, 7 apr 2019
starstarstarstarstar

Maria H, 6 apr 2019
starstarstarstarstar

Christina L, 5 apr 2019
starstarstarstarstar

Otroligt fina naglar! :)

Johanna K, 3 apr 2019
starstarstarstarstar

Elina D, 3 apr 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med resultatet och trevligt bemötande av Roxanna på Dashl ivy revel i gallerian

Cecilia H, 2 apr 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 2 apr 2019
starstarstarstarstar

Frida N, 1 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Trevlig och duktig

Karin A, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Säkert fjärde gången nu i Gallerian sedan de öppnade, och alltid lika nöjd efteråt! ⭐️

Naz F, 29 mar 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med Shellack behandlingen! En av mina naglar behöver alltid en speciell behandling och det klarar Roxanna av superfint.

Nilofar K, 29 mar 2019
starstarstarstarstar

Elsa Agata L, 28 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Väldigt trevlig och gjorde naglarna fina.

Anna E, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Josefine B, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Bra, som vanligt!

Linnea S, 27 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Mycket nöjd!

Ulrika W, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 27 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Lisa S, 25 mar 2019
starstarstarstarstar

Sanna G, 22 mar 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Färgen gick av efter några dagar tyvärr..

Sara J, 21 mar 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd även denna gång!

Sophia U, 21 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Ploy T, 20 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Johanna K, 19 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Jag är nöjd i helhet men gick på mindre än 30 min så kändes som att det gick lite för fort

Kelly R, 19 mar 2019
starstarstarstarstar

Ashley L, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Perfekt behandling! Och centralt läge! Jag är väldigt nöjd

Nina A, 18 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Lina P, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Jättefint arbete utfört

Anna R, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Kiana works quick and efficient! :)

Alexandra M, 17 mar 2019
starstarstarstarstar

Marianne T, 17 mar 2019
starstarstarstarstar

Belma R, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Sabina J, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Så himla duktig och proffsig tjej som jobbade snabbt!

Louise L, 16 mar 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Helt ok behandling. Saknade färgkarta för att se olika alternativ till lack

Louise C, 15 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Alexandra P, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Supertrevlig och noggran! Resultatet blev jättefint.

Jennifer K, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd!

Evangelia S, 13 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Trevlig och duktig.

Sofia J, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd med behandlingen. Stylisten var väldigt trevlig och gjorde ett superbra jobb!

Reema J, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Stylisten var supernogrann och gjorde ett jättefint jobb på mina naglar. Mycket trevlig person oxå! Nu kan jag inte sluta stirra på mina naglar 🥰

Naz F, 12 mar 2019
starstarstarstarstar

Hulya N, 12 mar 2019
starstarstarstarstar

Jätte trevlig stylist! Super nöjd med mina naglar! Tack

Andrea C, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Supertrevligt! Jättefint slutresultat och lagom småprat! :) Kan inte sluta titta på naglarna!!

Carolina J, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Jag fick ett fantastiskt bemötande och är väldigt nöjd med mina naglar!

Anaya S, 11 mar 2019