Dashl Nail Bar Gallerian
4,7starstarstarstarstar_half154 omdömen

Bokningsbar

På salong

Salong

Dashl Nail Bar Gallerian Ivy Revel

Område

Norrmalm

Adress

Hamngatan 37, Stockholm

Om

Välkommen till Dashl Nail Bar på Ivy Revel! Hos oss kan du boka in manikyrer, SHELLAC™, som ger perfekt lackade naglar med en oslagbar glans i 14+ dagar och klassiska manikyrer med CND Vinylux 7-dagarslack. Öppet måndag-fredag kl 11-18 och lördag & söndagar 11-16

starstarstarstarstar

Emma A, 15 jul 2019
starstarstarstarstar

Ashley L, 11 jul 2019
starstarstarstarstar

Trevlig och kunnig. Hon var hjälpsam och kom med ideér på färgkombinationer. Super bra!

Paola H, 7 jul 2019
starstarstarstarstar

Roxana är bäst!

Lovisa S, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd! 💕✨

Jenny E, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Magisk! Så himla nöjd!

Emelie GM, 5 jul 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 4 jul 2019
starstarstarstarstar

Toppen!!

Miranda R, 3 jul 2019
starstarstarstarstar

Proffsigt och noggrant utfört av trevlig stylist. Rekommenderas.

Mia B, 3 jul 2019
starstarstarstarstar

Super trevlig bemötande och riktigt fina naglar fick jag! Tack Dashl för en smidig och hög service!

Melika Z, 3 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Överlag väldigt nöjd. Ej full pott pga lite nagellack utanför nageln.

Karolina K, 2 jul 2019
starstarstarstarstar

Så himla nöjd! Kommer fortsätta att bara gå hit framöver!

Jasmine M, 2 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Angelica B, 1 jul 2019
starstarstarstarstar

Aveline E, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Riktigt proffsig! Ska definitivt bli stamkund!

Rojina T, 28 jun 2019
starstarstarstarstar

Nöjd nöjd nöjd!

Sandira N, 26 jun 2019
starstarstarstarstar

älskar Dashl :)

Maria R, 26 jun 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 25 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Helena S, 25 jun 2019
starstarstarstarstar

Jelena S, 24 jun 2019
starstarstarstarstar

Smidigt att boka och jättehärlig tjej som gjorde mina naglar.

Mona D, 21 jun 2019
starstarstarstarstar

Jag bokade borttagning av gammalt material och allt var topp som vanligt👌🏻✨

Jenny E, 19 jun 2019
starstarstarstarstar

Älskar Roxana, gör alltid mina naglar så otroligt fina 😍

Mogeh A, 18 jun 2019
starstarstarstarstar

Emma A, 16 jun 2019
starstarstarstarstar

Amanda N, 15 jun 2019
starstarstarstarstar

Super nöjd, har nu sommarfräscha naglar

Suchada G, 15 jun 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig och trevlig blir alltid nöjd!

Linda H, 14 jun 2019
starstarstarstarstar

Linnéa H, 13 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Duktig och trevlig!

Annika Å, 13 jun 2019
starstarstarstarstar

Amazing!

Josephine L, 13 jun 2019
starstarstar_borderstar_borderstar_border

Behandlingen jag gjorde höll i ungefär en vecka.

Anna S, 11 jun 2019
starstarstarstarstar

Jag har väääldigt korta naglar just nu och trodde inte man kunde få dem o se fina ut... Men ändå så lyckades Roxanna få dem att se superfräscha ut!

Naz F, 8 jun 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Tyvärr upplevde jag ett ganska dåligt bemötande. Naglarna blev fina men kunde ha utförts mer nogrannt.

Sofia S, 7 jun 2019
starstarstarstarstar

Linnea E, 7 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Josefine J, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Rana var jätteduktig och vi hade msssor gemensamt att prata om under denna timme också - gick så fort! Jag vill absolut gå till henne igen! Hon lyssnade på mina önskemål och gjorde ett jättebra jobb! Jag vill gärna gå till henne igen!

Alev Y, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Fantastisk service!

Maria R, 5 jun 2019
starstarstarstarstar

Lisette D, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Jelena S, 3 jun 2019
starstarstarstarstar

Snabbt och bra fixat! Tänkte extra på mig som småbarnsförälder 👍🏻

Anna LH, 2 jun 2019
starstarstarstarstar

Noggrann och kunnig

Helena S, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Sandira N, 1 jun 2019
starstarstarstarstar

Sandra V, 1 jun 2019
starstarstarstarstar_border

Anna E, 31 maj 2019
starstarstarstarstar

Mycket näjd!

Amanda N, 29 maj 2019
starstarstarstarstar

Alexandra U, 29 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättesnäll och duktig som fixade mina havererade naglar!

Ellen A, 28 maj 2019
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border

Min schellack försvann efter 1 vecka. Kunde dra bort det

Angela G, 28 maj 2019
starstarstarstarstar

Anna B, 28 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Bra behandling (manikyr) och trevligt bemötande!

Linnéa H, 27 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Mycket nöjd för att vara första gången jag testar, dock lossnade nagellack redan andra dagen vilket var trist!

Amanda N, 27 maj 2019
starstarstarstarstar

Emma A, 25 maj 2019
starstarstarstarstar

Sofie N, 25 maj 2019
starstarstarstarstar

Lika nöjd som vanligt!! :)

Sabina J, 24 maj 2019
starstarstarstarstar

Jätteproffsig!

Anna K, 24 maj 2019
starstarstarstarstar

Good service as always!

Elise, 23 maj 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd! Älskar att nagelbaren ligger så centralt!

Nina A, 21 maj 2019
starstarstarstarstar

Nagelteknologen var väldigt noggrann och resultatet blev superbra!

Cynthia H, 21 maj 2019
starstarstarstarstar

Blev otroligt bra omhändertagen av duktiga Rana som gjorde mina naglar väldigt fina. Vi ses igen om tre veckor!

Kristina B, 20 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Anna B, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd. Noggrann och lyssnade på hur jag ville ha min naglar.

Linnea S, 18 maj 2019
starstarstarstarstar

Så nöjd med mina fina naglar! Tack för fint jobb!🌟🌟🌟🌟🌟

Jessica J, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Clara E, 17 maj 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 14 maj 2019
starstarstarstarstar

Ellen E, 13 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Lugn och skön stund.

Ellen K, 13 maj 2019
starstarstarstarstar

Tyckte det var fantastic!

Carola L, 13 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Sofie N, 11 maj 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Lite hårdhänt, fint resultat.

Johanna K, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd

Ulrika W, 10 maj 2019
starstarstarstarstar

Naz F, 7 maj 2019
starstarstarstarstar

Superfin fransk manikyr. Jag är jättenöjd. Tack

Ellen K, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Rosanna J, 5 maj 2019
starstarstarstarstar_border

Maria G, 5 maj 2019
starstarstarstarstar

Caroline L, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Kiana var jätte duktig och trevlig. Fick sjukt snygga vårnaglar i ljusgul ton med guldfoliering på ringfingernaglarna. Tack, jag är så nöjd!

Persefoni N, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Hon var bra och trevligt människor som jag träffat

Nilofar K, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Magdalena M, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Jessica O, 3 maj 2019
starstarstarstarstar

Topp!

Anna E, 2 maj 2019
starstarstarstarstar

Väldigt trevlig och duktig.

Anna E, 1 maj 2019
starstarstarstarstar

Hannah C, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Jag blev jättenöjd! Fick hjälp av en supertrevlig tjej. Snabb och effektiv!

Helena R, 30 apr 2019
starstarstarstarstar

Super nöjd ❤️🌟🌟🌟

Evelina S, 28 apr 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 28 apr 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd!!!

Cecilia H, 27 apr 2019
starstarstarstarstar

Blev jätte fint!

Henrika S, 26 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Jennifer K, 24 apr 2019
starstarstarstarstar

Sofie N, 24 apr 2019
starstarstarstarstar

Riktigt nöjd! :)

Jennifer NO, 24 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Lina P, 24 apr 2019
starstarstarstarstar

Josefine B, 23 apr 2019
starstarstarstarstar

Lisa S, 23 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Evangelia S, 22 apr 2019
starstarstarstarstar

Roxana är grym! :-)

Johanna K, 20 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Helt ok, men tyvärr inte perfekt finish.... nagelkanterna var inte ordentligt gjorda...

Aleksandra H, 19 apr 2019
starstarstarstarstar

Snabb behandling och bra bemötande

Kristina M, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

Supergo och duktig!

Moa, 16 apr 2019
starstarstarstarstar

Jessica O, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Jessica E, 15 apr 2019
starstarstarstarstar

Jätteduktig och snabb tjej (Bella) som gjorde mina naglar. Supernöjd med allting!

Ellinor S, 13 apr 2019
starstarstarstarstar

Sofie T, 13 apr 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Jonna L, 13 apr 2019
starstarstarstarstar

Jag hade ju vald Gallerian eftersom jag var mycket missnöjd sist jag besökte fältöversten. Eftersom min nagelstylist blev sjuk fick jag en ombokad tid på fältöversten. Jag var lite nervös att jag återigen skulle få tjejen som jag hade sist, men istället fick jag hjälp av en tjej som var helt FANTASTISK!! Hon gav 110% service. Gav mig sin instagram och sa att jag skulle skriva nästa gång jag ville boka för att kunna boka hos henne! Alltså wow vilken service gentemot sist.

Louise L, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Så snyggt lackade naglar!! Supernöjd!

Frida L, 12 apr 2019
starstarstarstarstar

Christina L, 11 apr 2019
starstarstarstarstar

Very good service

Elise, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd!

Ulrika W, 10 apr 2019
starstarstarstarstar

Fantastisk bra service + kvalité på naglarna 10/10!

Ashley L, 7 apr 2019
starstarstarstarstar

Maria H, 6 apr 2019
starstarstarstarstar

Christina L, 5 apr 2019
starstarstarstarstar

Otroligt fina naglar! :)

Johanna K, 3 apr 2019
starstarstarstarstar

Elina D, 3 apr 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med resultatet och trevligt bemötande av Roxanna på Dashl ivy revel i gallerian

Cecilia H, 2 apr 2019
starstarstarstarstar

Aleksandra H, 2 apr 2019
starstarstarstarstar

Frida N, 1 apr 2019
starstarstarstarstar_border

Trevlig och duktig

Karin A, 1 apr 2019
starstarstarstarstar

Säkert fjärde gången nu i Gallerian sedan de öppnade, och alltid lika nöjd efteråt! ⭐️

Naz F, 29 mar 2019
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med Shellack behandlingen! En av mina naglar behöver alltid en speciell behandling och det klarar Roxanna av superfint.

Nilofar K, 29 mar 2019
starstarstarstarstar

Elsa Agata L, 28 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Väldigt trevlig och gjorde naglarna fina.

Anna E, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Josefine B, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Bra, som vanligt!

Linnea S, 27 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Mycket nöjd!

Ulrika W, 27 mar 2019
starstarstarstarstar

Anna M, 27 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Lisa S, 25 mar 2019
starstarstarstarstar

Sanna G, 22 mar 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Färgen gick av efter några dagar tyvärr..

Sara J, 21 mar 2019
starstarstarstarstar

Mycket nöjd även denna gång!

Sophia U, 21 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Ploy T, 20 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Johanna K, 19 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Jag är nöjd i helhet men gick på mindre än 30 min så kändes som att det gick lite för fort

Kelly R, 19 mar 2019
starstarstarstarstar

Ashley L, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Perfekt behandling! Och centralt läge! Jag är väldigt nöjd

Nina A, 18 mar 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Kort behandling 😬

Linn K, 18 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Lina P, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Jättefint arbete utfört

Anna R, 18 mar 2019
starstarstarstarstar

Kiana works quick and efficient! :)

Alexandra M, 17 mar 2019
starstarstarstarstar

Marianne T, 17 mar 2019
starstarstarstarstar

Belma R, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Sabina J, 16 mar 2019
starstarstarstarstar

Så himla duktig och proffsig tjej som jobbade snabbt!

Louise L, 16 mar 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Helt ok behandling. Saknade färgkarta för att se olika alternativ till lack

Louise C, 15 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Alexandra P, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Supertrevlig och noggran! Resultatet blev jättefint.

Jennifer K, 14 mar 2019
starstarstarstarstar

Jättenöjd!

Evangelia S, 13 mar 2019
starstarstarstarstar_border

Trevlig och duktig.

Sofia J, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Supernöjd med behandlingen. Stylisten var väldigt trevlig och gjorde ett superbra jobb!

Reema J, 13 mar 2019
starstarstarstarstar

Stylisten var supernogrann och gjorde ett jättefint jobb på mina naglar. Mycket trevlig person oxå! Nu kan jag inte sluta stirra på mina naglar 🥰

Naz F, 12 mar 2019
starstarstarstarstar

Hulya N, 12 mar 2019
starstarstarstarstar

Jätte trevlig stylist! Super nöjd med mina naglar! Tack

Andrea C, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Supertrevligt! Jättefint slutresultat och lagom småprat! :) Kan inte sluta titta på naglarna!!

Carolina J, 11 mar 2019
starstarstarstarstar

Jag fick ett fantastiskt bemötande och är väldigt nöjd med mina naglar!

Anaya S, 11 mar 2019