Dashl Bröllop
4,8starstarstarstarstar_half12 omdömen

Bokningsbar

Hembesök

Salong

Dashl Bröllop

Område

Stockholm

Om

Dashls brud bokningar inkluderar prov styling och konsultation för bruden. Vi erbjuder även skräddarsydda brudpaket för dig och dina tärnor. Hos Dashl bröllop kan du boka allt från hårstyling, makeup, nagelbehandlingar, bryn, fransbehandlingar och spraytan. Välj mellan Stylist (1-5 års erfarenhet) eller Senior Stylist (5+ års erfarenhet). Stylisten tilldelas efter att din bokning har skett. Resekostnad tillkommer utanför tullarna. Vill du hellre välja en stylist själv, kan du hitta din favorit stylist genom att söka via "Looks". OBS! Om din önskade dag/tid inte är ledig att bokas, maila oss: hello@dashl.se så hjälper vi dig vidare!

starstarstarstarstar

Ayse är så grym! Bokade brudmakeup och jag blev så nöjd med resultatet! Lyhörd och nogrann. Rekommenderar henne varmt. /Anna

Anna Z, 6 sep 2019
starstarstarstarstar

Isabella var så trevlig, professionell och lyhörd! Jag kände mig vackrare än jag någonsin gjort under hela min bröllopsdag :) Jag rekomenderar henne varmt! /Petra Gustavson

Petra G, 3 sep 2019
starstarstarstarstar

Caroline var fantastisk! Kommer använda henne igen ❤️

Lucy N, 2 sep 2019
starstarstarstar_borderstar_border

Jätte gullig tjej. Fick dock göra om håret ett par gånger när hon var här för att det inte blev som jag tänkt mig och även tona ner smink efter trotts att jag visat bilder och sa till om glitter. Så svårt att göra det naturliga och enkla, säkert toppen till mer party och den looken.

Amelie L, 25 aug 2019
starstarstarstarstar

Hanna K, 12 aug 2019
starstarstarstarstar

Fantastiska Elin som fixade mitt hår och Teodora som gjorde mitt smink. Det båda var väldigt lyhörda för mina önskemål och fortsatte tills jag var 100 % nöjd. Helt klart toppbetyg!

Danielle T, 16 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Josefin P, 18 jun 2019
starstarstarstarstar

Sara var såå duktig, lyhörd och väldigt trevlig! Hon gjorde mig så otrolig fin, precis efter mina önskemål, på min bröllopsdag. Kan varmt rekommendera henne!

Anna Ö, 4 jun 2019
starstarstarstarstar

Jag är så fantastiskt nöjd! Att Madeleine kom hem till mig och fixade mig va helt underbart, kände ingen stress tack vare det. Sen kände jag mig så vacker! 5🌟

Stina S, 2 jun 2019
starstarstarstarstar

Stephanie K, 4 maj 2019
starstarstarstarstar

Underbar ??????

Rebecka N, 18 aug 2018
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd över proffsigt bemötande! Kanon och rekommenderar till alla mina vänner!

Nina A, 30 jun 2018