Dashl Bröllop
4,9starstarstarstarstar_half8 omdömen

Bokningsbar

Hembesök

Salong

Dashl Bröllop

Område

Stockholm

Om

Utvalda stylister och skräddarsydda brudpaket för dig och dina tärnor. Hos Dashl bröllop kan du boka allt från hårstyling, makeup, nagelbehandlingar, bryn, fransbehandlingar och spraytan. Behandlingarna utförs antingen av en Stylist som har mellan 1-5 års erfarenhet eller en Senior Stylist som har 5+ års erfarenhet. Stylisten tilldelas efter att din bokning har skett. Alla brudbokningar inkluderar konsultation med stylisten. OBS! Om din önskade dag/tid inte är ledig att bokas, maila oss: hello@dashl.se så hjälper vi dig vidare!

starstarstarstarstar

Hanna K, 12 aug 2019
starstarstarstarstar

Fantastiska Elin som fixade mitt hår och Teodora som gjorde mitt smink. Det båda var väldigt lyhörda för mina önskemål och fortsatte tills jag var 100 % nöjd. Helt klart toppbetyg!

Danielle T, 16 jul 2019
starstarstarstarstar_border

Josefin P, 18 jun 2019
starstarstarstarstar

Sara var såå duktig, lyhörd och väldigt trevlig! Hon gjorde mig så otrolig fin, precis efter mina önskemål, på min bröllopsdag. Kan varmt rekommendera henne!

Anna Ö, 4 jun 2019
starstarstarstarstar

Jag är så fantastiskt nöjd! Att Madeleine kom hem till mig och fixade mig va helt underbart, kände ingen stress tack vare det. Sen kände jag mig så vacker! 5🌟

Stina S, 2 jun 2019
starstarstarstarstar

Stephanie K, 4 maj 2019
starstarstarstarstar

Underbar ??????

Rebecka N, 18 aug 2018
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd över proffsigt bemötande! Kanon och rekommenderar till alla mina vänner!

Nina A, 30 jun 2018