Beauty Bar by Dashl Sickla
5,0starstarstarstarstar_half53 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

Beauty Bar by Dashl

Område

Nacka

Adress

Sickla Köpkvarter Simbagatan, Nacka

Om

Välkommen till Beauty Bar by Dashl på MQ! Behandlingar vi erbjuder: Veganska Bryn & Fransbehandlingar, Manikyr och OPI Gel Polish. Öppettider: Tis-fre: 10-19, Lördag: 11-18, Söndag: 12-17.

Bryn & Fransar
Brow Tint
10 min, 150 kr (På salong)

Färgning av ögonbryn.

Brow Express
15 min, 225 kr (På salong)

Formning av ögonbryn med tråd eller pincett.

Lash Tint
15 min, 200 kr (På salong)

Färgning av ögonfransar.

All About Brows: Shaping + Tint
20 min, 325 kr (På salong)

Brynbehandling där färgning, formning och styling av ögonbrynen ingår.

All About Brows & Lashes: Shaping + Tint of Brows & Lashes
30 min, 425 kr (På salong)

Behandling för ögonfransar och ögonbryn som inkluderar färgning av bryn och fransar samt formning och styling av bryn.

Brow Lift
55 min, 695 kr (På salong)

Den trendigaste skönhetsbehandlingen just nu! Permanent bryformning. Behandlingen inkluderar även form och färgning av bryn samt vårdande keratin. Hållbarhet på brow lift är mellan 4-10 veckor och påverkas av hud, hårkvalitet och skötsel.

Lash Lift + Tint + Keratin
60 min, 845 kr (På salong)

Permanent fransböjning inklusive ögonfransfärg och en keratinboost för fransarna. Keratin reparerar fransarna och ger en fin och frisk glans. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor då effekten försvinner i takt med den naturliga fransens tillväxtprocess.

Brows & Lashes Luxe: Includes Lash lift + Tint + Keratin & Brow Shaping + Tint
80 min, 1 025 kr (På salong)

Kombinationsbehandling för dig som vill ge dina ögon och bryn fullt fokus! Behandlingen inkluderar permanent fransböjning, fransfärg, keratinboost för fransarna, brynfärg, brynformning och styling av brynen.

Lash Lift & Brow Lift Duo
90 min, 1 395 kr (På salong)

En kombinationsbehandling för dig som vill ha permanent snygga bryn och fransar. Behandlingen inkluderar de två hetaste skönhetstrenderna, lash lift och brow lift samt färgning av bryn och fransar. Hållbarhet på lash lift är 4-8 veckor och brow lift 4-10 veckor. Hållbarheten beror på hud, hårkvalitet och skötsel.

Naglar
MAN-icure
20 min, 250 kr (På salong)

Formning, filning, putsning och behadling av nagelband. Avslutas med vårdande nagelolja (inget lack).

Classic Manicure
45 min, 395 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Inifinite shine som ger upp till 10 dagars glans. Avslutas med vårdande nagelolja.

OPI Gel Polish Classic Manicure
45 min, 425 kr (På salong)

Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling.

OPI Gel Polish Classic Manicure + Removal
60 min, 525 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!). Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling. Har du gjort naglarna med gellack på en annan salong ska du istället boka "OPI Gel Polish Manicure + Removal Gel Polish from OTHER SALON"

OPI Gel Polish Manicure + Removal Gel Polish from OTHER SALON
75 min, 595 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) som gjorts av en annan salong än Dashl. Formning, filning, putsning, behandling av nagelband och lackning med OPI Gel Colour (gellack). Avslutas med vårdande nagelolja. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Önskas nailart (chrome nails, fransk manikyr eller annan art) bokas detta som en extra behandling.

Nail fix 2 Nails
25 min, 125 kr (På salong)

Lagning av två nagelar där gellacken lossnat på grund av slag eller trauma på nageln. Borttagning av kvarvarandre gellack + Formning, filning, putsning, behadling av nagelband, lackning med OPI Gel Colour (gellack) på två naglar.

Nail Fix
15 min, 75 kr (På salong)

Lagning av en nagel där gellacken lossnat på grund av slag eller trauma på nageln. Borttagning av kvarvarandre gellack på en nagel+ Formning, filning, putsning, behadling av nagelband, lackning med OPI Gel Colour (gellack) på en nagel.

Removal Gel Polish
15 min, 150 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil. Obs! om du inte gjort din existerande gellack hos Dashl, boka istället behandlingen Extra: Removal Gel Polish from OTHER SALON

Removal Gel Polish from OTHER SALON
30 min, 200 kr (På salong)

Borttagning av gellack (ej akryl eller gele!) som gjorts av en annan salong än Dashl. Vi använder en skonsam metod för borttagning och använder INTE elfil.

Extra: Nail Art, 2 nails
5 min, 75 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Nail Art, 4 nails
10 min, 150 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på nailart är fransk manikyr, chrome nails, lösglitter och målade detaljer.

Extra: Basic Nail art, full set
20 min, 200 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på basic nail art är fransk manikyr, prickar, streck, glitter, och övrig enkel design.

Extra: Nail Art, full set
20 min, 300 kr (På salong)

Nail Art bokas endast i samband med annan gellack nagelbehandling. Exempel på vad som ingår är mer avancerad nail art såsom foil, figurer, mönster och chrome nails. Din stylist hjälper dig gärna hitta en kreativ deign för just dig!