Beauty Bar by Dashl Hansa
4,9starstarstarstarstar_half175 omdömen

Bokningsbar

På salong

Beauty Bar

Beauty Bar by Dashl MQ Marqet Hansa

Område

Malmö

Adress

Stadt Hamburgsgatan 7 Hansa MQ Marqet, Malmö

Om

Välkommen till Beauty Bar by Dashl på MQ MARQET Hansa! Behandlingar vi erbjuder: Bryn- och fransbehandlingar, nagelbehandlingar samt hår & makeup! Våra öppettider: tis-fre 11-18 och lördagar 12-17.

starstarstarstarstar

Sandra H, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Saga var trevlig och duktig, kommer att gå dit igen.

Susanne S, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Ulrica B, 19 jun 2021
starstarstarstarstar

Therese N, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Linnea AF, 17 jun 2021
starstarstarstarstar

Viktoria K, 16 jun 2021
starstarstarstarstar

Super nöjd!

Emma O, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Mycket bra och proffsigt

Anna O, 15 jun 2021
starstarstarstarstar

Linnea AF, 14 jun 2021
starstarstarstarstar

Väldigt duktig och trevlig. Jag är mycket nöjd!

Sara H, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppen bra!

Michele VB, 12 jun 2021
starstarstarstarstar

Fantastiskt duktig. Jobbade lugnt och noggrant. Väldigt behagligt bemötande.

Angela M, 11 jun 2021
starstarstarstarstar

Nina B, 10 jun 2021
starstarstarstarstar

Toppen! Och supertrevlig tjej som gjorde det!

Ylva G, 10 jun 2021
starstarstarstarstar

Nicole C, 8 jun 2021
starstarstarstarstar

Anneli G, 7 jun 2021
starstarstarstarstar

Superbra! Jättenöjd med både resultat och bemötande 😀

Magdalena B, 5 jun 2021
starstarstarstarstar

Sofie S, 3 jun 2021
starstarstarstarstar

Maria L, 2 jun 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd med mitt gellack. Tamara var duktig och väldigt noggrann. Kommer definitivt bli fler besök.

Caroline L, 1 jun 2021
starstarstarstarstar

Välomhändertagande av Saga som såg till att mina fransar och bryn är som nya

Isabella W, 29 maj 2021
starstarstarstarstar

supernöjd med resultatet!

Kaja TL, 28 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Annalena J, 28 maj 2021
starstarstarstarstar

Nina B, 25 maj 2021
starstarstarstarstar

Toppen bra som vanligt!

Michele VB, 22 maj 2021
starstarstarstarstar

Petra W, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Elisabeth L, 21 maj 2021
starstarstarstarstar

Gabriella PN, 20 maj 2021
starstarstarstarstar

Sofie S, 16 maj 2021
starstarstarstarstar

Proffsig, trevlig och noggrann!

Sandra H, 15 maj 2021
starstarstarstarstar

Maria L, 12 maj 2021
starstarstarstarstar_border

Allt bra förutom att det tog lite tid. Plus att jag tycker det finns lite lite färger att välja på.

Lina A, 12 maj 2021
starstarstarstarstar

Jag är jättenöjd med min behandling, Saga var väldigt duktig och trevlig!

Fredrika T, 9 maj 2021
starstarstarstarstar

Liv DV, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Louise L, 8 maj 2021
starstarstarstarstar

Fortfarande fint resultat mer än en vecka efter. Så bra grundarbete! 👌👌

Emelie A, 7 maj 2021
starstarstarstarstar

Gabriella E, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Gabriella E, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Sophie M, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Toppen som alltid! Stylisten Saga är duktig och super trevlig!

Michele VB, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Sofie S, 6 maj 2021
starstarstarstarstar

Louise W, 5 maj 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd 😍 så talangfull!

Sara T, 1 maj 2021
starstarstarstarstar

Perfekt, jag kommer igen.

Michael A, 29 apr 2021
starstarstarstarstar

Bra bemötande och pedagogisk stylist som förklarade alla steg! Jättenöjd med min lash lift.

Afrodite D, 28 apr 2021
starstarstarstarstar

Mycket nöjd!

Sofie S, 25 apr 2021
starstarstarstarstar

Sophie M, 24 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Mycket nöjd med behandlingen. Stylisten var noggrann med alla detaljerna som ingick i min klassiska manikyr. Stylisten hade ett mycket fint bemötande mot mig som kund.

Britt-marie N, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Lina A, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Jacqueline, 23 apr 2021
starstarstarstarstar

Eva T, 21 apr 2021
starstarstarstarstar

Så himla duktig och trevlig!

Hanna N, 16 apr 2021
starstarstarstarstar

Det var skönt och avkopplande! Och Saga gjorde ett jätte bra jobb! Kommer absolut tillbaka !

Michele VB, 16 apr 2021
starstarstarstarstar_border

Annika F, 15 apr 2021
starstarstarstarstar

Malin P, 13 apr 2021
starstarstarstarstar

Så bra service och resultatet blev så fint! Kommer definitivt komma tillbaka.

Apollonia S, 11 apr 2021
starstarstarstarstar

Michal 🌟🙏

Michelle S, 11 apr 2021
starstarstarstarstar

Hanna VVS, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Glad och nöjd med behandlingen

Beatrix L, 9 apr 2021
starstarstarstarstar

Lovely and talented. I'm very pleased. :)

Jazmine H, 7 apr 2021
starstarstarstarstar

Nathalie M, 2 apr 2021
starstarstarstarstar

Amanda L, 31 mar 2021
starstarstarstarstar

Great service in Malmö, good work and lovely staff :)

Stefany FC, 30 mar 2021
starstarstarstarstar_border

Kseniia A, 30 mar 2021
starstarstarstarstar_border

Johanna P, 29 mar 2021
starstarstarstarstar

Michal wow you are amazing! Blev väl omhändertagen av Michal som fick mina bryn o fransar till ett resultat jag ej väntat. Har en skadda i ena brynet så växer inget hår men, hon trolla bort den skadan. Så blir återbesök när det är dags hos henne och Dashl Hansa

Isabella W, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Hannah N, 27 mar 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd och mycket trevlig tjej som gjorde behandlingen

Malin R, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd med min gellack, noggrant och fint :)

Johanna Molly L, 26 mar 2021
starstarstarstarstar

Elisabeth L, 25 mar 2021
starstarstarstarstar

Väldigt smidig och proffsig service!

Nathalie R, 25 mar 2021
starstarstarstarstar

Hon var så duktig och hjälpte med att välja färg.

Beatrix L, 17 jan 2021
starstarstarstarstar

Sara R, 16 jan 2021
starstarstarstarstar

Kom till Elin på Dashl emporia för ett återbesök då jag inte var riktigt nöjd efter första behandlingen. Hon lyssnade och tog till sig av mina åsikter och gjorde sedan en ny behandling med fantastiskt resultat! Supernöjd och har nu underbara bryn och fransar efter lashlift+browlift.. tack!

Anna S, 8 jan 2021
starstarstarstarstar

Danijela T, 8 jan 2021
starstarstarstarstar

Mindy P, 5 jan 2021
starstarstarstarstar

Jättenöjd med mina bryn. Som alltid!

Victoria L, 1 jan 2021
starstarstarstarstar

Supernöjd som alltid.

Victoria L, 1 jan 2021
starstarstarstarstar

Professional

Wedad S, 31 dec 2020
starstarstarstarstar

Nevin A, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Elin J, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Noggrann och extremt duktig! Lika nöjd som alltid

Elin L, 30 dec 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd och supertrevlig stylist!

Rebecca A, 27 dec 2020
starstarstarstarstar

Tack för en fin styling och fin stund med roligt snack Elin! Kommer tillbaka när jag är i Malmö.

Johanna L, 26 dec 2020
starstarstarstarstar

Trevligt bemötande med bra sisal kompetens och väl utfört arbete

Ingela P, 26 dec 2020
starstarstarstarstar_border

Trevligt stylist Elin och proffsig BrowLift behandling.

Minerva L, 25 dec 2020
starstarstarstarstar

Michele VB, 22 dec 2020
starstarstarstarstar

Jättenöjd med mina naglar och har fått flera komplimanger!!

Jessica C, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Elin är så duktig! Tiden flyger förbi i stolen

Elisabeth L, 20 dec 2020
starstarstarstarstar

Elena L, 20 dec 2020
starstarstarstarstar_border

Nogran men tyst. Mitt första besök någonsin med manikyr. Jag kommer nog att göra om det. :-)

Ewa S, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Elisabeth L, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra! Noggrann nagelbyggare på Emporia som skonsamt tar hand om dina naglar och avslutar med en handmassage.

Nevin A, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

As always, very kind, does a wonderful job and makes my nails look perfect everytime. Looking forward to my next appointment! Thank you!

Kai D, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Alexandra Z, 19 dec 2020
starstarstarstarstar

Nicole är jätte grym på det hon gör! Alltid lika nöjd

Linda L, 18 dec 2020
starstarstarstarstar

Utmärtk

Shefki O, 13 dec 2020
starstarstarstarstar

Wedad S, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Parisa K, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Elin L, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Lika nöjd som vanligt med resultatet och Elin är alltid lika trevlig att prata med.

Sara N, 11 dec 2020
starstarstarstarstar

Super nöjd 🤗

Elena L, 7 dec 2020
starstarstarstarstar

Är så nöjd, grym stylist! 😊

Mindy P, 6 dec 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt nöjd. Nicole gjorde ett kanonjobb som alltid

Victoria L, 4 dec 2020
starstarstarstarstar

Nicole är grym!

Elisabeth L, 4 dec 2020
starstarstarstarstar

Benin A, 30 nov 2020
starstarstarstarstar

Parisa K, 24 nov 2020
starstarstarstarstar

Mycket bra, trevlig o proffsig personal. Rekommenderas

Bodil S, 24 nov 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd som alltid!!

Victoria L, 23 nov 2020
starstarstarstarstar

Riktigt nöjd som alltid!

Elin L, 20 nov 2020
starstarstarstarstar

Naglarna blev så fina. Trevlig personal. Här kommer jag tillbaka!

Michele VB, 17 nov 2020
starstarstarstarstar_border

Fina bryn🌟

Elin J, 16 nov 2020
starstarstarstarstar

Så snygga mina naglar blev!

Elisabeth L, 16 nov 2020
starstarstarstarstar

Always happy with my nails!

Kai D, 15 nov 2020
starstarstarstarstar

Lan N, 15 nov 2020
starstarstarstarstar

Super bra bemötande av tjejen som jobbade på Emporia ! Och hon gjorde ett väldigt bra jobb. Kommer definitivt att återkomma !

Sylfie P, 15 nov 2020
starstarstarstarstar

Ewa R, 15 nov 2020
starstarstarstarstar

Josefine H, 14 nov 2020
starstarstarstarstar

Fixade mina ögonbrynen idag. Jätte trevlig tjej som lysande in mina behov. Det blev super fint. Jag kommer absolut tillbaka.

Michele VB, 12 nov 2020
starstarstarstarstar

Fantastiskt bemötande och grymt resultat! Jag kommer tillbaka👍🏻🥰

Victoria L, 8 nov 2020
starstarstarstarstar

Tuula P, 6 nov 2020
starstarstarstarstar

Trevlig och duktig personal !

Katarina G, 6 nov 2020
starstarstarstarstar

Fantastisk fin service och bra stylist

Sarah S, 2 nov 2020
starstarstarstarstar

Jag älskar lashlift and tint!! Mina fransar blev jätte långa! 100% rekommenderar

Iram G, 30 okt 2020
starstarstarstarstar

Alltid lika nöjd med mina naglar efter att ha varit hos Nicole

Elin L, 30 okt 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd

Alexandra G, 29 okt 2020
starstarstarstarstar

NIcole är grym. Lacket sitter som berget och det är endast utväxten som gör att man måste fixa igen🤩

Victoria L, 29 okt 2020
starstarstarstarstar

Benin A, 28 okt 2020
starstarstarstarstar

Linda R, 26 okt 2020
starstarstarstarstar

Sofie M, 25 okt 2020
starstarstarstarstar

Emelie D, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Sara N, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd med resultatet. 😊

Sara N, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

My nails are absolutely gorgeous. The nail tech took great care to make sure my hands were taken care of! Can’t wait until my next appointment!

Kai D, 23 okt 2020
starstarstarstarstar_border

Yuliya P, 23 okt 2020
starstarstarstarstar

Engla W, 22 okt 2020
starstarstarstarstar

Jättetrevlig och duktig som var mån om att det skulle bli som jag ville.

Anna H, 21 okt 2020
starstarstarstarstar

SKØN oplevelse - hun var dygtig

Pia T, 20 okt 2020
starstarstarstarstar

Supernöjd med mina bryn och dessutom social och trevlig på ett avslappnat sätt! Kommer definitivt att gå dit igen!

Malin S, 17 okt 2020
starstarstarstarstar

Yuliya P, 17 okt 2020
starstarstarstarstar

Adrienne D, 10 okt 2020
starstarstarstarstar

Väldigt väldigt trevliga och professionella tjejer ! Jag är jättenöjd med mina ögonbryn!

Beata S, 9 okt 2020
starstarstarstarstar

Yuliya P, 9 okt 2020
starstarstarstarstar

FAntastisk - jag är så nöjd med allt!!

Linda O, 9 okt 2020
starstarstarstarstar

Noggrann och superduktig. Jag är jättenöjd med resultatet av mina naglar!

Elin L, 9 okt 2020
starstarstarstarstar

Jätte bra standard!

Wedad S, 8 okt 2020
starstarstarstarstar

Jag blev jättenöjd med mina naglar 💅 Mvh Jeanette

Jeanette B, 8 okt 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd

Linda L, 8 okt 2020
starstarstarstarstar

Jag blev super nöjd med mitt lash och brow lift. Sikken skillnad!

Maria D, 7 okt 2020
starstarstarstarstar

Elin är grym!! Så trevligt och väldigt noggrant. Blev jätte nöjd med resultatet.

Beatrix L, 5 okt 2020
starstarstarstarstar

Mycket nöjd

Victoria L, 5 okt 2020
starstarstarstarstar

Jätte snälla personal

Wedad S, 4 okt 2020
starstarstarstarstar

Grym på det hon gör! Väldigt mån om att man är nöjd med resultatet. Har fått många komplimanger för mina fina naglar!

Daniella S, 3 okt 2020
starstarstarstarstar

Väldigt nöjd, över förväntan, så fina ögonbryn jag fick och väldigt trevligt bemötande.

Ann-charlotte, 30 sep 2020
starstarstarstarstar

Supertrevlig och duktig tjej!

Linnea M, 27 sep 2020
starstarstarstarstar

Superbra bemötande, riktigt duktig med superfint resultat - är väldigt nöjd!

Elin W, 27 sep 2020
starstarstarstarstar

Blev jättenöjd med min manikyr. Nicole är väldigt noggrann och manikyren håller sig fin länge

Anna S, 27 sep 2020
starstarstarstarstar

Vänligt mottagande och bra resultat av min behandling

Tina P, 26 sep 2020
starstarstarstarstar

Så härlig person, lugn o kan sin grej. Lätt att prata med o social, glad tjej! "Rätt man på rätt plats"

Lisette B, 25 sep 2020
starstarstarstarstar

Riktigt duktig o snäll personal ❤

Josefin H, 25 sep 2020
starstarstarstarstar

Jätte nöjd. Snällt personalen och bra resultat.

Sally N, 25 sep 2020
starstarstarstarstar

Adrienne D, 23 sep 2020
starstarstarstarstar

Anna Z, 21 sep 2020
starstarstarstarstar

Gjorde naglarna hos Nicole, super duktig o trevlig!

Linda L, 21 sep 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd med mina naglar!

Elisabeth L, 20 sep 2020
starstarstarstarstar

Härlig tjej som är noggrann!

Elisabeth L, 20 sep 2020
starstarstarstarstar_border

Trevligt bemötande och bra utförd behandling

Tina P, 20 sep 2020
starstarstarstarstar

Väldigt professionell och go tjej! Grymt jobb gjorde hon och va väldigt mån om att man hade det bra under behandlingen! Är så nöjd med mina fransar!

Daniella S, 20 sep 2020
starstarstarstarstar

Wedad S, 20 sep 2020
starstarstarstarstar

Tack för behandlingen, jag blev jättenöjd. Bättre än förväntat :)

Sofie J, 19 sep 2020
starstarstarstarstar_border

Snabbt och snyggt.

Victoria L, 19 sep 2020
starstarstarstarstar

MIn stylist var otrolig. Fantastisk tjej som gjorde hela upplevelsen mycket bättre. Rätt person på rätt ställe!

Emelie D, 18 sep 2020
starstarstarstarstar

Så nöjd med mina naglar, kommer absolut tillbaka!

Hanna L, 18 sep 2020
starstarstarstarstar

Tusen tack för idag, kände mig så vänligt och proffsigt bemött och blev supernöjd. 👌🏼 Vi ses igen. 😊

Jenny B, 18 sep 2020
starstarstarstarstar

Blev super nöjd , Kan varm rekommendera Elin på Emporia!🤍

Jasse L, 18 sep 2020