Bröllopspaket

Bröllopspaket

Vi vet hur svårt det är att hitta rätt makeupartist och hårstylist för den stora dagen! Nu kan du vända dig till Dashl för att då den där luckan under dagen där du kan koppla av och bli ompysslad. Våra stylister kommer till dig och hjälper dig uppnå den perfekta makeupen och hårstylingen för dig, så att du kan slappna av på din stora dag! Se priser: dashl.se/stylist/dashl-brollop/priser, eller sök inspirerane looks av våra stylister: dashl.se/stylist/dashl-brollop. Vi kan även skräddarsy paket om det är något annat du önskar som naglar, fransar, frans- eller hårförlängning! Du kan även boka våra proffs på salongen om så önskas. Kontakta oss på hello@dashl.se.

Fixa bästa möhippan

Fixa bästa möhippan

Skäm bort den blivande bruden! Boka en Dashl stylist till er som sminkar och stylar håret på den blivande bruden, eller varför inte er allihopa! Ni kan även boka en tid på en salong om ni föredrar. Ni kan välja mellan att få en skräddarsydd makeup- och hårkurs eller att få smink och hår stylat av valfritt Dashl-proffs på plats. Ni kan även få tips på hur ni använder era sminkprodukter på bästa sätt! Vill ni hyra lokal finns våra ljusa fräscha lokaler Makeup Academy på S:t Eriksgatan i centrala Stockholm där man kan arrangera möhippor för större grupper.

Girls night out

Girls night out

Förfesta i stil med ett Dashl-proffs som kommer och glammar till er innan utekvällen! Om ni föredrar att bli fixade på en salong kan vi även ordna det. Våra Dashl-stylister utför både makeup och hårstyling, för att ni ska glänsa extra mycket inför er utekväll!

Företagsevent

Företagsevent

Kontakta oss för att ordna ett event till ditt kontor, konferensen eller dina kunder där våra Dashl-stylister står för makeup och/eller hårstyling.