7 augusti 2018

Veckans stylist: Sophie M

Sophie M är utbildad hårstylist och makeupartist och gick sin utbildning på Mariart – school of makeup and hair. Hon säger att utbildningen är det bästa beslutet hon någonsin tagit och det märks att hon brinner för sitt yrke när man läser våra kundrecensioner “Professionell”, “Skicklig” och “Supernöjd”. Sophie är fenomenal på att göra flätor och flätade uppsättningar och idag tipsar hon om den perfekta flätan som passar alla och om sina absoluta favorit hårprodukter.

När började ditt intresse för hår och skönhet? 

Mitt intresse för hår och smink började tidigt, jag lärde mig faktiskt min första fläta ur en Frida-tidning. I artikeln stod det “att få till den perfekta flätan är svårt och kräver en del övning” och sedan dess har jag övat och övat. Flätning är kul att kunna då man kan göra så mkt med det!

sophiem_kollage_profil

Vi har märkt det – du är verkligen expert på flätor! Kan du tipsa om en snygg fläta som alla kan bära?

En fläta som är bra att kunna är en utbakad “dutch braid”. Blir man skicklig på den så kan den användas till mycket. Det är en fläta som jag ofta använder i uppsättningar och passar de flesta.

Du gör även fantastiska uppsättningar, vart får du din inspiration ifrån?
Det är mkt som inspirerar mig men framför allt människor. I mitt yrke träffar jag mycket olika personer med olika stilar. Jag blir också inspirerad av duktiga kollegor och drivna människor som finns runt omkring mig.

Vad tror du blir nästa stora hårtrend för blivande brudar? 

Uppsättningar med vackra flätdetaljer är redan populärt, och jag hoppas att det fortsätter. Det är ett perfekt sätt att få fram den romantiska känslan som passar för bröllop.

sophiem-produkter

Kan du tipsa om dina favorit hårprodukter? 

Det är viktigt att skydda håret när du använder värmeverktyg, mina favoriter är: Heat protection mist från Toni and Guy och magical potion från Cloud Nine. Jag gillar även Twist around, Goldwell styledesign då den både fixerar lockar och skyddar mot värme och jag älskar även alla värme verktyg från Cloud Nine Scandinavia.

Boka Sophie M här:

Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left