7 oktober 2019

Veckans stylist: Margherita Bernasconi

Margherita Bernasconi är en av Dashls fantastiska makeupartister och hårstylister. Hon har en bred erfarenhet av att ha jobbat med både event, reklamkampanjer och bröllop. Läs mer och ta del av hur Margherita får hjälp av Dashl, vilka som är hennes favoritprodukter och vad för trender inom makeup och hårstyling som hon ser i höst. 

Vilka tjänster erbjuder du?

Jag erbjuder makeup och hårstyling.

margherita-portfolio.png


Vad tycker du är roligast med ditt yrke?

Det roligaste med mitt yrke är att få ta del av så många viktiga händelser i människors liv samt att få träffa så duktiga och kreativa människor!

Hur länge har du jobbat med Dashl?

Jag började i Maj 2019, så ungefär fem månader.

På vilket sätt hjälper Dashl dig i ditt arbete?

Dashl hjälper mig att marknadsföra mig själv, vilket kan vara svårt ibland i denna konkurrenskraftiga bransch. Dashl hjälper mig även att hitta nya kunder och planera mina bokningar på ett lätt sätt.

Vilka uppdrag som du har fått via Dashl har varit roligast hittills?

Ett av de roligaste uppdragen som jag fått via Dashl är nog när jag fick äran vara med på ett bröllop i somras då jag sminkade och fixade hår på bruden och hennes närmaste familjemedlem.

 

produkter-2

 

Vilka är dina top-tre favoritprodukter?

  1. Strobe Cream peachlite (MAC)
  2. Lip maximizer (Dior)
  3. Translucent powder (By Terry)

Vilken smink respektive hår-trend ser du i höst?

Smink-trender för i höst kommer vara mycket “bronzed” och “glowy skin”. Lekfulla grafiska linjer och glitter är även väldigt inne just nu vilket syns i de senaste showerna. När det kommer till hår tror jag att “soft waves” kommer fortsätta att vara trendigt.

Boka Margherita här:

Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left