12 mars 2018

Veckans stylist : Justyna

Justyna är utbildad nagelteknolog och erbjuder manikyr och pedikyr på sin salong. Fokusen på salongen är att kunden ska slappna av och känna sig bortskämd, och man får alltid ett glas vin eller kaffe medan man sitter och slappnar av med fötterna i fotbadet.

Att göra manikyr eller pedikyr hos dig känns alltid så lyxigt, vad är det viktigaste du gör att kunderna ska känna sig omhändertagna?

Det viktigaste för mig är att kunderna känner sig trygga med att allt är rent och steriliserat. Därför använder jag alltid engångsprodukter. Jag vill att mina kunder ska komma hit och kunna ha en stund för sig själva. Därför är det väldigt viktigt att det det är en lugn, härlig och stressfri miljö.

Hur tar man hand om sin gellack och hur ofta behöver man göra påfyllning?

Efter 3-4 veckor brukar naglarna ha växt ut såpass mycket att det är bra med en påfyllning. Naglarna behöver ingen skötsel utan det är faktiskt nagelbanden som tar mest skada. Smörj in dem regelbunden och använd handskar när du diskar och ute nu på vintern. Om inte nagelbanden ser fräscha ut kommer inte naglarna det heller.

Vilka nagellacksfärger är populärast nu till våren?

Som alltid när solen börjar komma fram blir alla som galna i färg! Ljusa pastellfärger- blå, gul och orangeröd. Olika nyanser av rosa är också alltid populärt. Jag har precis beställt ett gäng nya starka färger med mycket pigment som kommer vara perfekta till våren!

Boka Justyna här:Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left