11 juni 2018

Veckans stylist: Eveliinas naglar

Eveliina är utbildad på Stockholm Manicure och är idag diplomerad nagelterapeut. Under sommaren kommer Eveliina jobba på Dashls popup på The Lobby och erbjuda massvis med fina manikyrer. För Dashl delar hon bl.a med sig av den stora nageltrenden för sommaren 2018 och berättar hur vi maxar livslängden på våra nagellack hemma. 

Hej Eveliina, vad kan kunderna förvänta sig av dig?

Av mig kan kunden förvänta sig; att jag förutom att alltid leverera mycket god kvalité i mitt arbete alltid ser till att kunden känner sig sedd och trygg. Jag går alltid efter kundens önskemål och rekommenderar och det som passar gällande form och färg beroende på kundens livsstil och preferens.

Hur kommer det sig att du valde yrket nagelterapeut?

Jag valde detta yrke eftersom jag älskar att få folk att känna sig fina, samtidigt som det är ett extremt socialt yrke där jag får träffa mycket härliga människor. Att bygga relationer med mina kunder är fantastiskt!

eveliinas-naglar

Vart hämtar du din inspiration ifrån?

Mycket av min inspiration kommer från instagram. Men även när kunder har specifika färgteman i tankarna får jag inspiration och börjar genast spåna vidare.

För oss som vägrar slänga våra nagellack och envisas med att ha dem i en låda hemma, hur länge håller ett nagellack egentligen?
 
För att ett nagellack ska hålla så länge som möjligt bör det förvaras svalt och mörkt. Ett öppnat nagellack som förvaras korrekt kan hålla upp till ett år. Det är viktigt att slänga gamla nagellack, då de blir svårapplicerat och uttorkade när de åldras.

Har du något tips för tunna naglar som lätt skivar sig?

Det allra viktigaste för att få friska och starka naglar är att se till att de är återfuktade. Undvik mycket kontakt med vatten och olja in med nagelbandsolja morgon och kväll. Det hjälper inte med vanlig handkräm i detta fall, då molekylerna är för stora för att tränga in ordentligt i nagelbanden.

Vilka är de stora nageltrenderna för sommaren 2018?

I sommar ser jag flera olika trender – delvis neontrenden i allt från grönt till gult till härligt orange. En annan trend som håller på att växa i popularitet är Himalaya Stone, där man försöker efterlikna ädelstensdekor i ljusrosa gelé, detta kombineras gärna med en stilren french fade.

Boka Eveliina här:Knapp_Book the Look

Dela

Tillbaka till Dashl Edit

chevron_left