Blivande brud?

Blivande brud?

Vi stylar Dig och dina tärnor!
Ska du gifta dig? Boka hårstyling, håruppsättning och makeup till dig och dina tärnor.

Dashls stylister åker ut till er så att ni kan luta er tillbaka och slappna av på din stora dag. Vi kan komma hem till er, till hotellet, slott eller herrgården.

Vår stylister är erfarna och verifierade och kan bokas in för Stockholm, Göteborg och Malmö, samt även för annan ort med ett resetillägg. Alla brudbokningar inkluderar provstyling samt konsultation innan bröllopsdagen.

PS. Genom Dashl kan du även boka manikyr, pedikyr, spraytan, bryn och fransbehandlingar inför din stora dag. Vi ordnar även styling till möhippor eller till gäster på ditt bröllop med en egen Pop-up Beauty Bar.

Såhär bokar du!

Såhär bokar du!

Boka en stylist som kommer till dig:

1. Boka en stylist själv genom att klicka på hitta tid, välj “Hembesök” och välj behandling “Bröllop” samt ditt bröllopsdatum. Sök och välj bland lediga stylister för ditt bröllopsdatum. Du kan också låta oss boka en tillgänglig stylist till dig genom att välja stylisten Dashl Bröllop.

2. Skräddarsydd bokning: Vi hjälper dig att hitta rätt stylist och/eller sätta ihop ett paket för dig och dina tärnor.

Maila vår bröllops concierge Elin på elin@dashl.se med datum, plats, behandlingar och antal personer så hjälper hon dig vidare. För att få inspiration och se exempel på våra stylisters tidigare kunder klicka här.

Fixa bästa möhippan

Fixa bästa möhippan

Boka en Dashl stylist till er som sminkar och stylar håret på den blivande bruden, eller varför inte er allihopa! Ni kan välja mellan att få en skräddarsydd makeup- och hårkurs där ni lär er att lägga den perfekta makeup och styla ert eget hår. Eller så kan ni få makeup och hårstyling av ett proffs som kommer till er.
Är ni en större grupp och vill göra en rolig aktivitet tillsammans? Boka in er på vår skola, Makeup Academy by Dashl på S:t Eriksplan, där ni får hela lokalen för er själva, bubbel, tilltugg och privatundervisning av en av våra lärare!

Kontakta Elin elin@dashl eller Jessica jessica@makeupacademy.se för priser.

Inspiration - Dashl Wedding!

Inspiration - Dashl Wedding!

Följ @dashl_wedding på instagram för massor av inspiration för ditt bröllop.

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt!

Vår bokningsspecialist hjälper dig att skräddarsy ett paket helt enligt dina önskemål.

Maila Elin på elin@dashl.se med följande information:

• Namn
•Telefon
•Datum & ort
•Antal personer + behandlingar ni är intresserade utav

Skicka ett mail